Antonia2016
Fanka BB :)
Coś tam nam wzrosło[emoji6] jakby nie patrzeć hihiwczoraj było 36,67 dziś 36,77
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam nam wzrosło[emoji6] jakby nie patrzeć hihiwczoraj było 36,67 dziś 36,77
niby tak, zobaczymyCoś tam nam wzrosło[emoji6] jakby nie patrzeć hihi
Temperatura taka ciążowa[emoji2] a jak się czujesz?
mnie bardzo bolą cycki .. no ale nic czekam, a jak brzuch nie boli to nie cały tylko po środku i z prawy jajnik/.czuje się tak.nijak inaczej bym tego nie nazwałam wiesz ja sie na ciążę raczej nie nastawiam a temp.hmmm nie mierze caly cykl wiec nie może byc moim wyznacznikiem pozatym duzo dziewczyn ma wysoką tempkę a @ przychodzi bynajmniej wiem to z tego co sie naczytalam w necie :-) osobiscie się na Tym nie znam
A jesli na sile mialabym juz szukac jakichkolwiek objawów to..chyba bym niczego szczegolnego sie nie doszukalam hahah
mnie bardzo bolą cycki .. no ale nic czekam, a jak brzuch nie boli to nie cały tylko po środku i z prawy jajnik/.
StorAnia, za ile i gdzie kupowalas androvit? Bo ostatnio mojego opieprzyłam to nagle chłop zachciał brać witaminy...
Spark, cholera, nakopać ci w tyłek to mało! Mam nadzieję że tarzasz się ze szczęścia i dlatego zapomniałas o forumowych ciotkach [emoji110] [emoji16]
Dziewczyny, podjęłam decyzję o testach owu! Hell yeah! [emoji28] Ale mam pytanie, bo skleroza zadziałała i nie pamiętam... Jakie testy z allegro są ok, te różowe, zielone czy niebieskie? Macie jakiś sprawdzony link? Rzućcie jak możecie, z góry ślę buziaki [emoji1]
Od razu wyszły krechy a to wynik po kilku sekundach nawet ta testowa mocniejszaWrzuć fotę. Chętnie popatrzę
Jeszcze ja czekamdo piątku czekam i zobaczymy chociaż ŻADNYCH objawów nie mam niestety. Może tylko to, że pryszczy brak, a zawsze o tej porze cyklu jakiś zblakany się znalazłTrzymam &&&& za Ciebie i Antonia2016 chyba tylko my trzy czekamy na @ do konca tygodnia :-)
Kurcze kotek też masz niezłe objawy. Trzymam kciuki.mnie bardzo bolą cycki .. no ale nic czekam, a jak brzuch nie boli to nie cały tylko po środku i z prawy jajnik/.