reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Temperatura taka ciążowa[emoji2] a jak się czujesz?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

czuje się tak.nijak inaczej bym tego nie nazwałam wiesz ja sie na ciążę raczej nie nastawiam a temp.hmmm nie mierze caly cykl wiec nie może byc moim wyznacznikiem pozatym duzo dziewczyn ma wysoką tempkę a @ przychodzi bynajmniej wiem to z tego co sie naczytalam w necie :-) osobiscie się na Tym nie znam :-D
A jesli na sile mialabym juz szukac jakichkolwiek objawów to..chyba bym niczego szczegolnego sie nie doszukalam hahah:errr::rofl:

Hej!
Nie odzywałam się ponad miesiąc [emoji15] ale przy takich wieściach od Spark musiałam się zalogować [emoji4] gratuluje serdecznie!!!!! Spokojnej ciąży zycze :) [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To kolejny dowód na to, ze w ciąże najpierw zachodzi się w głowie. Tak dużo zależy od psychiki. Cykle "odpuszczone" są najbardziej owocne [emoji4]

Ja mam podobna sytuacje do StorAnia. Mój ostatni cykl trwał .... 20 dni :( do tego poprzedzony 4 dniowymi plamieniami... W poprzednim cyklu chorowałam i brałam antybiotyk, a jeszcze w poprzednim dostałam duphaston na wchłonięcie pęcherzyka z poprzedniego cyklu... Łudzę się, ze to dwa powody tak beznadziejnego ostatniego cyklu... No nic. Teraz startujemy z pierwszym prawdziwym staraniowym cyklem.

Proszę o wpisane do tabelki.
1cs, planowana @ na 26.02.

Miłego dnia[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

czuje się tak.nijak inaczej bym tego nie nazwałam wiesz ja sie na ciążę raczej nie nastawiam a temp.hmmm nie mierze caly cykl wiec nie może byc moim wyznacznikiem pozatym duzo dziewczyn ma wysoką tempkę a @ przychodzi bynajmniej wiem to z tego co sie naczytalam w necie :-) osobiscie się na Tym nie znam :-D
A jesli na sile mialabym juz szukac jakichkolwiek objawów to..chyba bym niczego szczegolnego sie nie doszukalam hahah:errr::rofl:
mnie bardzo bolą cycki .. no ale nic czekam, a jak brzuch nie boli to nie cały tylko po środku i z prawy jajnik/.

StorAnia, za ile i gdzie kupowalas androvit? Bo ostatnio mojego opieprzyłam to nagle chłop zachciał brać witaminy...

Spark, cholera, nakopać ci w tyłek to mało! Mam nadzieję że tarzasz się ze szczęścia i dlatego zapomniałas o forumowych ciotkach [emoji110] [emoji16]

Dziewczyny, podjęłam decyzję o testach owu! Hell yeah! [emoji28] Ale mam pytanie, bo skleroza zadziałała i nie pamiętam... Jakie testy z allegro są ok, te różowe, zielone czy niebieskie? Macie jakiś sprawdzony link? Rzućcie jak możecie, z góry ślę buziaki [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja porzucam testy i wrzucam na loozik :-)

reklama
Do góry