reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mamusia a jak tam objawy ? dają w kość już ?:)
Objawy pojawiają się i znikają. Piersi nie bolały przez zeszły tydzień (tylko trochę wieczorem) a dziś dają w kość od rana. Wczoraj do południa sikałam co pół godziny a potem wszystko wróciło do normy, Zmęczona nie jestem, mdłości jeszcze też brak (chociaż były lekkie wcześniej) tylko wzdęta jak balon chodze (W firmowej bluzce się nie dopinam) i czuję ciągnięcie w podbrzuszu.

reklama
Objawy pojawiają się i znikają. Piersi nie bolały przez zeszły tydzień (tylko trochę wieczorem) a dziś dają w kość od rana. Wczoraj do południa sikałam co pół godziny a potem wszystko wróciło do normy, Zmęczona nie jestem, mdłości jeszcze też brak (chociaż były lekkie wcześniej) tylko wzdęta jak balon chodze (W firmowej bluzce się nie dopinam) i czuję ciągnięcie w podbrzuszu.

A ja senna jestem od niedzieli i tez od niedzieli kluje mnie podbrzusze.

To tyle :)

Witam,serdecznie w piekny sloneczny poranek ... U mnie wygląda tak ze drugi test dwie grube kreseczki do lekarza w srode 18-tego @ dalej nie ma wiec chyba jednak to ciaza,chociaz nic mi nie dolega strasznie sie tego boje i uwierzyc nie,mogę pozdrawiam,was kochane bardzo serdecznie

Witam,serdecznie w piekny sloneczny poranek ... U mnie wygląda tak ze drugi test dwie grube kreseczki do lekarza w srode 18-tego @ dalej nie ma wiec chyba jednak to ciaza,chociaz nic mi nie dolega strasznie sie tego boje i uwierzyc nie,mogę pozdrawiam,was kochane bardzo serdecznie

Aaaaaaa gratki!!!!
Wstawiaj fotke!!!!!!
:):):):):)

zle, marze by urodzic, pierwsza ciaze zle przechodzilam i myslalam, ze gorzej byc nie moze, mylilam sie...mdlosci juz mi zyc nie daja, nie moge jesc, slabne, trace sily, rano kilka wafelkow zjadlam i mdli, pepsi mi ulge daje, ale tez za duzo jej pic nie chce
luxunia wazne by dzidziunia zdrowo rosla mdlosci wkoncu mina tego ci zycze w drugiej połowie bo w pierwszym trymestrze chyba nie,odpuszczą trzeba je przetrwac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry