reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha bo mam jest dane być lutowkami !!! Paraplu jeszcze raz gratuluję. Jak twój mężczyzna zareagował??? :) i nas przygotowania pełna para... jutro zjeżdżają się goście. ..

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha bo mam jest dane być lutowkami !!! Paraplu jeszcze raz gratuluję. Jak twój mężczyzna zareagował??? :) i nas przygotowania pełna para... jutro zjeżdżają się goście. ..

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Na poczatku myslal, ze go trolluje :D potem zbaranial, potem doznal ciezkiego szoku, potem zaczal gadac o tym, ze beda blizniaki i nazwiemy je Lech o Jaroslaw, potem ze zaczynamy walke z islamizacja :D, potem znow slowa niedowierzania, potem zaczal gadac o szkole dla dziecka :D tu mu przerwalam parsknieciem bo kapke sie zagalopowal, potem ze mam jesc zdrowo i ze bedzie mnie pilnowal, potem wyciagnal drzewo genealogiczne swojej rodziny i sprawdzal jakie imiona mieli jego przodkowie i doszedl w czytaniu mi do Bonawentury :D potem ze idzie po piwo i fajki bo nie wie co ze soba zrobic :D
A i jeszcze upewnial sie czy go nie nagrywam :D

Cyrk :D

Dzień dobry ! Dziś spotkam się z moją ginka , mam nadzieję ze nie będzie mnie pytała co i jak... to dla mnie temat skończony...
Miłego dnia

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Na poczatku myslal, ze go trolluje :D potem zbaranial, potem doznal ciezkiego szoku, potem zaczal gadac o tym, ze beda blizniaki i nazwiemy je Lech o Jaroslaw, potem ze zaczynamy walke z islamizacja :D, potem znow slowa niedowierzania, potem zaczal gadac o szkole dla dziecka :D tu mu przerwalam parsknieciem bo kapke sie zagalopowal, potem ze mam jesc zdrowo i ze bedzie mnie pilnowal, potem wyciagnal drzewo genealogiczne swojej rodziny i sprawdzal jakie imiona mieli jego przodkowie i doszedl w czytaniu mi do Bonawentury :D potem ze idzie po piwo i fajki bo nie wie co ze soba zrobic :D
A i jeszcze upewnial sie czy go nie nagrywam :D

Cyrk :D
Hehe, ale ananas z niego.
Ja jestem troche zaqiedziona reakcja mojego, niedowierzanie, owszem ale dopytywanie czy jestem pewna przez pierwsze dni i powtarzanie żebym sie nie nastawiala, to już nikoniecznie.
Chyba spodziewalam sie wiekszego entuzjazmu a nie budowania emocjonalnego muru.
Zastanawiam sie czy to moje niedowierzanie nie jest spowodowane jego. Chcialabym sie przed weekendem ogarnac zeby sie cieszyć a nie plakac przy mowieniu innym.

Hehe, ale ananas z niego.
Ja jestem troche zaqiedziona reakcja mojego, niedowierzanie, owszem ale dopytywanie czy jestem pewna przez pierwsze dni i powtarzanie żebym sie nie nastawiala, to już nikoniecznie.
Chyba spodziewalam sie wiekszego entuzjazmu a nie budowania emocjonalnego muru.
Zastanawiam sie czy to moje niedowierzanie nie jest spowodowane jego. Chcialabym sie przed weekendem ogarnac zeby sie cieszyć a nie plakac przy mowieniu innym.

Mamusia a jak tam objawy ? dają w kość już ?:)

reklama
Do góry