reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mamusia a jak tam objawy ? dają w kość już ?:)
Objawy pojawiają się i znikają. Piersi nie bolały przez zeszły tydzień (tylko trochę wieczorem) a dziś dają w kość od rana. Wczoraj do południa sikałam co pół godziny a potem wszystko wróciło do normy, Zmęczona nie jestem, mdłości jeszcze też brak (chociaż były lekkie wcześniej) tylko wzdęta jak balon chodze (W firmowej bluzce się nie dopinam) i czuję ciągnięcie w podbrzuszu.

reklama
Objawy pojawiają się i znikają. Piersi nie bolały przez zeszły tydzień (tylko trochę wieczorem) a dziś dają w kość od rana. Wczoraj do południa sikałam co pół godziny a potem wszystko wróciło do normy, Zmęczona nie jestem, mdłości jeszcze też brak (chociaż były lekkie wcześniej) tylko wzdęta jak balon chodze (W firmowej bluzce się nie dopinam) i czuję ciągnięcie w podbrzuszu.

A ja senna jestem od niedzieli i tez od niedzieli kluje mnie podbrzusze.

To tyle :)

Witam,serdecznie w piekny sloneczny poranek ... U mnie wygląda tak ze drugi test dwie grube kreseczki do lekarza w srode 18-tego @ dalej nie ma wiec chyba jednak to ciaza,chociaz nic mi nie dolega strasznie sie tego boje i uwierzyc nie,mogę pozdrawiam,was kochane bardzo serdecznie

Witam,serdecznie w piekny sloneczny poranek ... U mnie wygląda tak ze drugi test dwie grube kreseczki do lekarza w srode 18-tego @ dalej nie ma wiec chyba jednak to ciaza,chociaz nic mi nie dolega strasznie sie tego boje i uwierzyc nie,mogę pozdrawiam,was kochane bardzo serdecznie

Aaaaaaa gratki!!!!
Wstawiaj fotke!!!!!!
:):):):):)

zle, marze by urodzic, pierwsza ciaze zle przechodzilam i myslalam, ze gorzej byc nie moze, mylilam sie...mdlosci juz mi zyc nie daja, nie moge jesc, slabne, trace sily, rano kilka wafelkow zjadlam i mdli, pepsi mi ulge daje, ale tez za duzo jej pic nie chce
luxunia wazne by dzidziunia zdrowo rosla mdlosci wkoncu mina tego ci zycze w drugiej połowie bo w pierwszym trymestrze chyba nie,odpuszczą trzeba je przetrwac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry