reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Paraplu

First_Response_Single.jpg

Tak wygląda Angielska wersja (niby wykrywa ciąże 6 dni przed datą okresu)

reklama
Dziekuje dziewczynki :*

Aniay to pewnie ten sam test.
U mnie na opakowaniu tez jest napisane, ze wykrywa od 6 dni prze malpa.

1462910463-eifk1d.jpeg

Powiem Ci, ze zrobilam test plytkowy, mniej czulszy i tam jest tylko cien cienia. I to tylko jak w bardzo dobrym swietle patrzysz.

Lux: życzę Ci braku mdłości bo ja osobiscie nienawidzę, kiedy jest mi kiedykolwiek niedobrze więc...wspolczuje naprawde.

Paraplu GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bertha :) tu Cię rozumiem bo w sumie też kupowałam swojego czasu testy codziennie! życzę Ci dwóch kreseczek kochana :*

Paraplu ogromne gratulacje!!!!
Ale się od kreseczek na forum zaroiło! Oby tak dalej![emoji4]

Lux czasem się śmieje, że gdybym miała mdłości w ciąży to synio byłby jedynakiem. Przeraźliwie boję się mdłości i wymiotów.
Oby jak najszybciej ci ulżyło!!

Wow Paraplu!!! Co ja widzę!!!! Gratulacje!! Piękna krecha!!!! :):) ale sie dzieje!!!!!
Zazdraszczam ! :)

Ja @ jeszcze sie nie doczekałam dzisiaj... Jutro rano jesli nie przyjdzie to siknę.

reklama
Witam nowe staraczki [emoji4]

Lux ale te tygodnie zapitalają! Już 8tc??? Współczuję mdłości [emoji20]

Paraplu miałam podobną historię jak zamieszkałam w Krakowie. Wiekowa właścicielka mieszkania wraca ze spaceru z psem i mówi, żebym się ciepło ubrała, bo na polu wieje. Oczy wywaliłam, gdzie ona po polu z psem latała i to w centrum Krakowa jak oboje tylko z nóżki na nóżkę się kolebali. I odpaliłam coś o tym, że od pól to czasem ostro wieje i wiem bo rodzice w polach mieszkają. Ale przecież ja na uczelnię to między budynkami się przemknę. Nic nie powiedziała. Pewnie pomyślała, że wariatka jakaś jej się trafiła [emoji2]. Na studiach to było nasze ulubione zajęcie, żeby porównywać kto gdzie jak nazywa. A po dialektologii to już zboczenie takie mieliśmy [emoji2].

Bertha podziwiam cię! Ale skoro potrzebujesz robić testy to je rób! I obyś szybko zobaczyła II.

Hahaha dobre :) usmialam sie :)

Do góry