reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bo zaszłam w ciążę, mój były mnie zostawił, także ciężko by było mieszkać we Wrocławiu bez pomocy, bez pracy... Studia skończyłam, nigdzie się nie zahaczyłam, także wiesz. Mój obecny partner ma pracę tutaj, ja też, także ciężko teraz wrócić. Jeszcze mieszkanie kupiliśmy niedawno. Życie :)

A co do filmów, to w weekend oglądaliśmy Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Myślałam, że będzie ciekawe, bo Harrego Pottera bardzo lubię, a tu taka nuda...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

O to faktycznie przeżyłaś swoje, ale fajnie że Ci się ułożyło. Ja mieszkałam pół roku we Wrocku i nigdy mi się tu nie podobało. Nie wiem dlaczego tak po prostu.....może jak dla mnie za duże miasto ? Nie wiem :p

reklama
może nie masz programu pdf

Na klawiaturze masz taki przycisk jak prtscr - print screen - jak go nacisniesz do zapisze Ci caly ekran w formacie zdjecia, potem mozesz go wrzucic na forum.

Do zmniejszania i wycinania zdjęć świetnie też działa pospolity Paint :)

Dla tych którzy mają Mac zamiast bawić się z pdf świetnie działa skrót command+shift
+4, dzięki któremu moża zaznaczyć konkretny element ekranu, który zapisuje się na pulpicie jako zdjęcie :)

A dziś który dc?

Zdaje się, że ten sam co u Ciebie :) 13dc

Na klawiaturze masz taki przycisk jak prtscr - print screen - jak go nacisniesz do zapisze Ci caly ekran w formacie zdjecia, potem mozesz go wrzucic na forum.

Do zmniejszania i wycinania zdjęć świetnie też działa pospolity Paint :)

Dla tych którzy mają Mac zamiast bawić się z pdf świetnie działa skrót command+shift
+4, dzięki któremu moża zaznaczyć konkretny element ekranu, który zapisuje się na pulpicie jako zdjęcie :)

Zdaje się, że ten sam co u Ciebie :) 13dc
no własnie to jest printscr

O to faktycznie przeżyłaś swoje, ale fajnie że Ci się ułożyło. Ja mieszkałam pół roku we Wrocku i nigdy mi się tu nie podobało. Nie wiem dlaczego tak po prostu.....może jak dla mnie za duże miasto ? Nie wiem :p
Cieszę się z perspektywy czasu, że tak wyszło :) to się nie mogło udać. A co do Wrocławia, to każdy lubi co innego. Mi się zawsze podobało to miasto, a jak tam zamieszkałam, to się zakochałam :) ale nie każdy musi lubić duże miasta.

Hej
Dziewczyny jakiej firmy donga bierzecie?
Spark jakiego brałaś donga [emoji16]?

reklama
@Lanvin ja to samo mam bez okularow. Bol tak okropny, ze az niedobrze mi sie robi. Wspolczuje.

@gabrika Ty pytalas o to czy mamy watpliwosci?
Haha no coz to powiem Ci, ze non stop mam watpliwosci [emoji23] i ogolnie co chwile stwierdzam, ze porywam sie z motyka na Slonce, ze nie dam rady, ze bede beznadziejna, ze bede miala traume z powodu utracenia wygodnego zycia jakie teraz mam i przez to oddam dziecko ojcu a sama pojde w swiata a najlepiej na Karaiby [emoji23] co chwila mysle sobie, rany boskie dzieczyno, ty sie soba nie umiesz zajac a co dopiero dzieckiem. Mam ogromne obawy ale wiem, ze im dluzej bede zwlekac tym te obawy beda bardziej gorowac i w pewnym momencie zablokuje sie.
Ide za ciosem :p liczac na to, ze dziecko da mi kopa do zycia a nie powali z kolan ;)

@kotek87 to sa pliki .png mase miejsca zajmuja i moze z nimi byc problem na forum. Mozesz prekonwertowac plik na .jpg ? Z nimi nie powinno byc problemu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry