Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przed owu temp zawsze idzie w dół a po owu wzrastaNie wiem, @Spark, wyrocznio, oświeć nas a ile cykli mierzysz? Bo ja nie mam porównania, ale jeśli ta teoria jest prawdziwa, tzn ze będę miała owulacje juhu!
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, ja jeszcze mikro nadzieję mam ze względu na ten mój spadek formy dwudniowy w 20/21 dc co z dreszczami przelezalam/ przespalam wiekszosc dnia niby chora ... jedynie tono taka byłaby najlepsza
no ale cóż trzeba przyjąć na klatę to co przyniesie los
trzeba walczyc dalej
Kotek ale tu masz uzupełnione tylko do 20dctak wygląda mój wykres
To niedaleko :-) Wy tam macie szybkie połączenie z Wrocławiem z tego, co pamiętam miałam w grupie na studiach koleżankę z Legnicy i pamiętam, że pociągi często jeździły i dosyć krótko a z PKP do pracy daleko masz?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A wg Ciebie u mnie dobrze to wygląda? Dodawalam wykres parę postów wyżejZ tego.co widzę to u mnie lekko spada 1 dzień przed owu, w owu też nisko, a dzień po już skok @Lanvin tak dokladnie to mierze 3 cykle, pierwszy bez skoku był bezowulacyjny
a teraz?Pewnie, ja jeszcze mikro nadzieję mam ze względu na ten mój spadek formy dwudniowy w 20/21 dc co z dreszczami przelezalam/ przespalam wiekszosc dnia niby chora ... jedynie to
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na jakiej ulicy masz tą firmę? Tak, mieszkałam i nie mogę przezałować, że już nie mieszkam uwielbiam WrocławNo tak średnio co pół godziny leci pociąg do Wrocka i teraz to jak się nie zatrzymuje na wszystkich stacjach to jedzie 42 min [emoji14] także spoko W Legnicy do dworca mam jakieś 4 km i jeżdżę autem bo autobus miejski do mnie nie dojeżdża [emoji14] mieszkam w Legnicy ale na wylocie w stornę Lubina. We Wrocku za to muszę 15 min autobusem dojeżdżać. Też nie ma tragedii A Ty chyba mieszkałaś kiedyś we Wrocku?