reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na jakiej ulicy masz tą firmę? Tak, mieszkałam i nie mogę przezałować, że już nie mieszkam :) uwielbiam Wrocław ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A jeśli można wiedzieć to czemu się przeprowadziłaś? Na ul. Mieleckiej boczna Hallera. Piechotą z dworca to jakieś 30 min.

Pisałyście wcześniej że byłyście w kinie na Sztuce Kochania a my z rodzinką byliśmy na Balerinie i powiem Wam że bajka super:) Moja prawie 4 latka była tak wpatrzona i zaciekawiona a my razem z nią :p Teraz cały czas tańczy i mówi że chce tak jak Balerina :p

reklama
Bertha a Może@ nie przyjdzie? Czy jesteś taka pewna że ją dostaniesz? [emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnosci nigdy nie ma :) ale u mnie tempka tez dzisiaj spadla do 36,77. takze to juz kwestia godzin.. no i testy - biel arktyczna. :( :( :(

Ja staram sie z partnerem od grudnia. 10/12 miesiecy w roku boli mnie lewy jajnik, przy ktorym nie ma jajowodu, po operaji. Ostatnio bylo niepowodzenie, teraz chyba rowniez bedzie. Ktoras z dziewczyn tu pisala, ze jajowod moze przechwycic pecherzyk, co jest raczej niemozliwe, gdzies na necie jest wypowiedz lekarza w tej kwestii.
To ja pisalam. Wypowiedz mojego lekarza jest inna :) ma nawet przypadek pacjentki ktora wlasnie tak zaszla w ciaze.

Hej Dziewczyny:) Nie odzywam się ale ciągle Was czytam. Jakoś nie miałam weny :(

U mnie 15 dc, owulacja za tydzień. Dziewczyny te co mierzą temp, powiedzcie czy Wy też macie tydzień przed owulacją taką niską temperaturę ( 36,45;36,25; 36,32 )? Czy może mój termometr świruje ?
Bardzo dobre temperatury przed owu!

Zobacz załącznik 794417
No więc tak to wygląda. Chyba nie jest bardzo źle???
jest BARDZO DOBRZE!!!! :) ciesze sie bardzo :) widzisz! nie smutkaj juz, bo masz bardzo dobre hormony, uwierz w swoj organizm!! :) Masz nawet lepsze wyniki niz moje! :) ja jutro albo pojutrze bede robic ponownie to zobaczymy jak mi wyjda.

A jeśli można wiedzieć to czemu się przeprowadziłaś? Na ul. Mieleckiej boczna Hallera. Piechotą z dworca to jakieś 30 min.

Pisałyście wcześniej że byłyście w kinie na Sztuce Kochania a my z rodzinką byliśmy na Balerinie i powiem Wam że bajka super:) Moja prawie 4 latka była tak wpatrzona i zaciekawiona a my razem z nią [emoji14] Teraz cały czas tańczy i mówi że chce tak jak Balerina :p
Bo zaszłam w ciążę, mój były mnie zostawił, także ciężko by było mieszkać we Wrocławiu bez pomocy, bez pracy... Studia skończyłam, nigdzie się nie zahaczyłam, także wiesz. Mój obecny partner ma pracę tutaj, ja też, także ciężko teraz wrócić. Jeszcze mieszkanie kupiliśmy niedawno. Życie :)

A co do filmów, to w weekend oglądaliśmy Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć. Myślałam, że będzie ciekawe, bo Harrego Pottera bardzo lubię, a tu taka nuda...

@StorAnia idealnie fsh i lh, i też rezerwe jajnikowa powinnaś mieć ok w takim wypadku :DD ;*

@Martaldz niech jest przynajmniej 1 :p byłam na becie dzisiaj, ok 15 wyniki.

@Emsi* ktoś już pisał o tym filmie, chyba @Joaszka, może uda mi się wybrać :) aa i dziekuję!:) 3dc to jeszcze trochę do staranek, alle już życzę powodzenia! ;*

@Luxuorius żyjesz??

@Lui :) jedno przytulanie dzień po owu ;p nic więcej :p
Brałam dong quai i zioła ojca Sroki :)

@Lanvin póki co jest ok, oby teraz był skok :)

Nie wiem, @Spark, wyrocznio, oświeć nas ;) a ile cykli mierzysz? Bo ja nie mam porównania, ale jeśli ta teoria jest prawdziwa, tzn ze będę miała owulacje juhu!

Ja niestety mierzę dopiero od mniej więcej połowy mojego poprzedniego cyklu, więc porównania brak :/

u mnie jest do 24 dc

podaje tez link
Hmmm... I na Twoim wykresie ładnie widać, że tempka spadła zaraz przed owulacją. To by oznaczało, że moja będzie już nie bawem. Teraz nie odpuszczę mojemu :p Już sobie obiecałam, że w tym msc do 24dc będę go gnębić na wypadek gdyby owu się jednak przesunęła :)

reklama
Ja niestety mierzę dopiero od mniej więcej połowy mojego poprzedniego cyklu, więc porównania brak :/

Hmmm... I na Twoim wykresie ładnie widać, że tempka spadła zaraz przed owulacją. To by oznaczało, że moja będzie już nie bawem. Teraz nie odpuszczę mojemu [emoji14] Już sobie obiecałam, że w tym msc do 24dc będę go gnębić na wypadek gdyby owu się jednak przesunęła :)
A dziś który dc?

może nie masz programu pdf
A nie możesz po prostu wkleić zdjęcia?

Do góry