Bulbasek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Nawet nie pamiętam czy się tam udzielalam i pod jakim nickiemGabrika wiesz, że Cię kojarze z małopolskiego forum ślubnego? W którym roku brałaś ślub?
To dopiero pierwszy cykl, więc na razie luz![]()
Cóż za wieściGratuluję!
Przestań pisać głupoty. Walczymy dalej. Kiedy idziesz na badanie do gina!?Kochanie dziękuję, ale chyba sobie odpuszczę...
@bertha uda się uda !! Wszystko będzie Ok!!! A badali Ci już AMH? Wiesz jakim protokołem idziesz ? Długim czy krótkim ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja też próbuje wiecznie, wygoniona od nas w rezultacie uwali się u dzieci [emoji2]Nasza nie ma oporów, wlezie na każdego byle ciepło było . M ja tak nauczył, jak była malatorba ja do łóżka brał. Teraz takie cielsko wskakuje hehe.
Aha, czyli nie z każdej się leje[emoji6]Haha właśnie kolejny "objaw" przez który zrobiłam test. Zawsze przed @ miałam dużo mlecznego śluzu, a teraz prawie nic...![]()
Robiłam sobie amh w grudniu. Mam ponad 3.
Jeszcze nie wiem czy długim czy krótkim ale mysle ze krótkim bo mam dobre amh. Jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie kwalifikującej, czekam na cytologię i wymaz bakteriologicznt.
A ty wiesz juz jakim?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku