reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dobry.Ja zalapalam jakiegod dolka...albo mawet ogromnego dola i zakopalam sie w krzakach.

Wychodze zeby pogratulowac nowym Mamusiom.Meeeeeega sie ciesze i zycze nudynch ciaz i bezproblemowych porodow.

Jak sie zmobilizuje postaram sie poczytac co u Was i byc na biezaco bo produkcja tu ogromna

Gabrika wiesz, że Cię kojarze z małopolskiego forum ślubnego :D? W którym roku brałaś ślub?

To dopiero pierwszy cykl, więc na razie luz :)

Cóż za wieści :) Gratuluję!
Serio? Nawet nie pamiętam czy się tam udzielalam i pod jakim nickiem ;) brałam ślub w czerwcu 2013. A Ty?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha uda się uda !! Wszystko będzie Ok!!! A badali Ci już AMH? Wiesz jakim protokołem idziesz ? Długim czy krótkim ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam sobie amh w grudniu. Mam ponad 3.
Jeszcze nie wiem czy długim czy krótkim ale mysle ze krótkim bo mam dobre amh. Jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie kwalifikującej, czekam na cytologię i wymaz bakteriologicznt.
A ty wiesz juz jakim?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Witam się 4 dzień z rzędu z łóżka. Tak mnie rozłożyło że musiałam iść na zwolnienie, dzisiaj dopiero jako tako wróciłam do żywych. Jakiś wstretny wirus. :(
Jeszcze mój Ł się zaraził i chyba nici ze staraniami w tym cyklu ;( takze ciągle coś. ;(

Robiłam sobie amh w grudniu. Mam ponad 3.
Jeszcze nie wiem czy długim czy krótkim ale mysle ze krótkim bo mam dobre amh. Jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie kwalifikującej, czekam na cytologię i wymaz bakteriologicznt.
A ty wiesz juz jakim?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Najpierw musza powtórzyć mi AMH bo mam z przed 3lat (miałam 4) a teraz to nie wiem. Ale podejrzewam ze tez pójdę krótkim bo czytałam ze jak jest dobre AMH i wszystko Ok z kobieta to dają krótki. Bo jako sens faszerować kogoś antykoncepja? Ja to mam jeszcze czas. Wszystkiego już dokładnie dowiem się w czerwcu. Tylko do dupy ze za transfer mrozakow później (kolejna ciąża ) będę musiała kupę kasy wybulić [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie tak. Wczoraj zaniemoglam z tem. 37.7 dreszczami i apapem w łóżku. Dziś z rana dopochwowo 37.0 i mega power. Wysprzatana chata :-) i o co w tym chodzi? A jeszcze sobie wkrecam że sutki są podraznione przez podkoszulek ehhh... nie chce tak się wkrecac. Dziś 22 dc.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry