Spark
Fanka BB :)
Haha właśnie kolejny "objaw" przez który zrobiłam test. Zawsze przed @ miałam dużo mlecznego śluzu, a teraz prawie nic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha właśnie kolejny "objaw" przez który zrobiłam test. Zawsze przed @ miałam dużo mlecznego śluzu, a teraz prawie nic...
Cudowna wiadomość wiedzialam, że tak będzie jak napisałaś, że jednak owu się pojawiła a Wy się przytuliliscie teraz najgorsze czekanie i odliczanie do wizyt. MasakraHaha nie straszcie mnie z tymi blizniakami bo mój by chyba umarł dziś maamy dzień z Jego prawie 2 letnią chrrzestnica i już powoli dość chyba ma haha ;p choć widzę jaki w Niej zakochany
Ja teraz modlę się, żeby wszystko było ok i czekam na resztę! I nie poddawać mi się!!! ;*
Czekaj, czekajHaha nie straszcie mnie z tymi blizniakami bo mój by chyba umarł dziś maamy dzień z Jego prawie 2 letnią chrrzestnica i już powoli dość chyba ma haha ;p choć widzę jaki w Niej zakochany
Ja teraz modlę się, żeby wszystko było ok i czekam na resztę! I nie poddawać mi się!!! ;*
Kochana ja wierzę że tak długo się staramy to końcu musi się udać,będzie dobrze pamiętaj,trzymam mocno za ciebieHaha nie straszcie mnie z tymi blizniakami bo mój by chyba umarł dziś maamy dzień z Jego prawie 2 letnią chrrzestnica i już powoli dość chyba ma haha ;p choć widzę jaki w Niej zakochany
Docia ja nie jestem taka pewna... Wszystko jest nie tak. Plamię od tygodnia, raz mniej raz więcej. Nie wiem co się dzieje już mi wszystko jedno myślę, że nie mam szans...Ania my następne
Ogromnie Ci gratuluję to najlepsza wiadomość tego dniaDla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc
Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***