reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dobry.Ja zalapalam jakiegod dolka...albo mawet ogromnego dola i zakopalam sie w krzakach.

Wychodze zeby pogratulowac nowym Mamusiom.Meeeeeega sie ciesze i zycze nudynch ciaz i bezproblemowych porodow.

Jak sie zmobilizuje postaram sie poczytac co u Was i byc na biezaco bo produkcja tu ogromna

Gabrika wiesz, że Cię kojarze z małopolskiego forum ślubnego :D? W którym roku brałaś ślub?

To dopiero pierwszy cykl, więc na razie luz :)

Cóż za wieści :) Gratuluję!
Serio? Nawet nie pamiętam czy się tam udzielalam i pod jakim nickiem ;) brałam ślub w czerwcu 2013. A Ty?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha uda się uda !! Wszystko będzie Ok!!! A badali Ci już AMH? Wiesz jakim protokołem idziesz ? Długim czy krótkim ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam sobie amh w grudniu. Mam ponad 3.
Jeszcze nie wiem czy długim czy krótkim ale mysle ze krótkim bo mam dobre amh. Jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie kwalifikującej, czekam na cytologię i wymaz bakteriologicznt.
A ty wiesz juz jakim?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Witam się 4 dzień z rzędu z łóżka. Tak mnie rozłożyło że musiałam iść na zwolnienie, dzisiaj dopiero jako tako wróciłam do żywych. Jakiś wstretny wirus. :(
Jeszcze mój Ł się zaraził i chyba nici ze staraniami w tym cyklu ;( takze ciągle coś. ;(

Robiłam sobie amh w grudniu. Mam ponad 3.
Jeszcze nie wiem czy długim czy krótkim ale mysle ze krótkim bo mam dobre amh. Jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie kwalifikującej, czekam na cytologię i wymaz bakteriologicznt.
A ty wiesz juz jakim?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Najpierw musza powtórzyć mi AMH bo mam z przed 3lat (miałam 4) a teraz to nie wiem. Ale podejrzewam ze tez pójdę krótkim bo czytałam ze jak jest dobre AMH i wszystko Ok z kobieta to dają krótki. Bo jako sens faszerować kogoś antykoncepja? Ja to mam jeszcze czas. Wszystkiego już dokładnie dowiem się w czerwcu. Tylko do dupy ze za transfer mrozakow później (kolejna ciąża ) będę musiała kupę kasy wybulić [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie tak. Wczoraj zaniemoglam z tem. 37.7 dreszczami i apapem w łóżku. Dziś z rana dopochwowo 37.0 i mega power. Wysprzatana chata :-) i o co w tym chodzi? A jeszcze sobie wkrecam że sutki są podraznione przez podkoszulek ehhh... nie chce tak się wkrecac. Dziś 22 dc.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry