Bulbasek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio? Nawet nie pamiętam czy się tam udzielalam i pod jakim nickiem brałam ślub w czerwcu 2013. A Ty?Gabrika wiesz, że Cię kojarze z małopolskiego forum ślubnego ? W którym roku brałaś ślub?
To dopiero pierwszy cykl, więc na razie luz
Cóż za wieści Gratuluję!
Przestań pisać głupoty. Walczymy dalej. Kiedy idziesz na badanie do gina!?Kochanie dziękuję, ale chyba sobie odpuszczę...
@bertha uda się uda !! Wszystko będzie Ok!!! A badali Ci już AMH? Wiesz jakim protokołem idziesz ? Długim czy krótkim ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja też próbuje wiecznie, wygoniona od nas w rezultacie uwali się u dzieci [emoji2]Nasza nie ma oporów, wlezie na każdego byle ciepło było . M ja tak nauczył, jak była malatorba ja do łóżka brał. Teraz takie cielsko wskakuje hehe.
Aha, czyli nie z każdej się leje[emoji6]Haha właśnie kolejny "objaw" przez który zrobiłam test. Zawsze przed @ miałam dużo mlecznego śluzu, a teraz prawie nic...
Robiłam sobie amh w grudniu. Mam ponad 3.
Jeszcze nie wiem czy długim czy krótkim ale mysle ze krótkim bo mam dobre amh. Jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie kwalifikującej, czekam na cytologię i wymaz bakteriologicznt.
A ty wiesz juz jakim?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku