reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nareszcie jakaś krakowianka :)))

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika wiesz, że Cię kojarze z małopolskiego forum ślubnego :D? W którym roku brałaś ślub?

Przykro z tą @ , ale powodzenia w kolejnym

To dopiero pierwszy cykl, więc na razie luz :)

Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc :)

Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***

Cóż za wieści :) Gratuluję!

Kochana masz 6msc na wyleczenie się z tego czegoś co nazwy nie zapamiętałam [emoji23][emoji23] i maj 2018 jest nasz !! @bertha wchodzisz w to?? Czy chcesz szybciej ?:p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nadzieje startuje in vitro w marcu. Wiec jesli sie pierwsze podejście nie uda to dołączam do was :)

To ja dzisiaj [emoji23]
116c9d47c671a6ba607086eb469439e4.jpg

A gdzie miejsce dla twojej drugiej połówki? :D

Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc :)

Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***
Super wiadomosc :)
Och, chyba tego donga kupie ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Ja mam nadzieje startuje in vitro w marcu. Wiec jesli sie pierwsze podejście nie uda to dołączam do was :)

A gdzie miejsce dla twojej drugiej połówki? :D

Super wiadomosc :)
Och, chyba tego donga kupie ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

@bertha uda się uda !! Wszystko będzie Ok!!! A badali Ci już AMH? Wiesz jakim protokołem idziesz ? Długim czy krótkim ?

reklama
Do góry