bertha
Fanka BB :)
Piekna ilosc!!Dziękuję Ci [emoji8] ja się kompletnie na tym nie znam. Ilość jest 141.05 mln i 45.5 mln/ml
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No dooobra, nie bede stosowac tej technikiEj no, tak nie można!!! Nie zgadzam się!
o, ja mam podobna obecnie wage. Wazylam juz 70 we wrzesniu, obecnie 66,5. Mi sie marzy 60, ale wg mnie u mnie jest to waga malo realna. bede rownie szczesliwa z 62-63kgPowiem Ci ze ja tez miałam ta dietę wykupiona ale ja jestem za wybredna. Dużo rzeczy nie lubię a i tez z moim trybem pracy gdzie wstaje codziennie o 5 rano serio ciężko jest jeść 5 posiłków dziennie ze już nie wspomnę ze musiałabym robic dwa różne obiady [emoji30][emoji30] a ćwiczenia z nią tez miałaś ?? Moja waga teraz do 66,9 i marzy mi się 59...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
matko, jaka kretynka.. jak jakiś serial normalnie@Emsi* super wyniki ruch ogólny 51 % więc mieści się w normach a że postępowy trochę mniejszy to nic
Ahhh a ja mam kiepski wieczór... oprócz tego, że mamy problem z tą kretynką (właścicielką mieszkania, która straszy nas wojną - śmiech na sali! ale o tym nie chce mi się mówić nawet) to jeszcze dzisiaj mowilam z przyjaciółką z Anglii i jest w 11 tc... i niezadowolona bo od kilku miesięcy dopiero z tym nowym facetem... Jezu... płakać mi się chce...
aaa tak w ogóle u mnie już ból okresowy- to pociesza w tym miesiącu...musi...
U mnie M cos przygotowuje dzisiaj. Rozmroził mieso mielone i mówił cos o jajkach.. cos kombinujeSpark oj przykro jak sie slyszy, ze ktos obok zachodzi a wcale nie chcial tez tego nie moglam zniesc, serce pekalo, ale jak juz ktos zaszedl bo chcial to sie cieszylam i wyczekiwalam az urodzi, nie martw sie, tez zajdziesz, widocznie tam do gory masz zapisane plany u pana Boga, tylko ich nie znasz, ja sie tak pocieszalam po stracie ciazy...a moj Tomek gadal, powiedz panu Bogu o swoich planach to...ehh szkoda, ze nie jest tak jak bysmy chcieli
Wstalam wczesniej, zeby zjesc w spokoju i zaszykowac obiad, obiore ziemniaki, zrobie sos pieczarkowy i schab upieke na dwa dni i warzywka marchewke, groszek i kukurydze z zasmazka na slodko zrobie i tylko potem je podgrzeje a Wy co macie na obiad dzis?
Ale cię tesciowa rozpieszcza widzisz, nie jest tak u mamusi źle@Bulbasek to wrzucaj, Twoich testów nigdy dość! ;*
aa co do obiadu, to mieszkam u teściowej od 3 dni, i ... nie dostanę się tak łatwo do kuchni z tego co wiem to dzisiaaj Pani Domu serwuje kluski na parze, a wczoraj była pyszna zupka z mieelonym, fasolką czerwoną, posypana żółtym serem, mniam!
nimitii.... tak mi przykro... nie poddawaj sie. rozpoznaj tego cushinga i z odpowiednimi lekami dasz rade!To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.