reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, witam się z rana. Ja nie o pomysł na obiad będę prosić tylko o Wasze kciuki bo o 13 mam rozmowę o pracę w Niemcowni!!!!
@cheebay czekam na wieści.:)
@nimitii myślami jestem z Tobą :)
A gdzie te pozytywne testy???:)
Jola to daj znać, jak poszło, o jaką pracę się starasz??? Ja dzisiaj piąty dzień na zwolnieniu dziewczyny stwierdzam że chyba mam ADHD, nie umiem usiedziec. Nie wiem, jak w ciąży leżałam przez tyle czasu hehe.

reklama
Na pocieszenie latte i ciastko pół francuskie :)
1486114140-aaaaaa.jpeg

Jola to daj znać, jak poszło, o jaką pracę się starasz??? Ja dzisiaj piąty dzień na zwolnieniu dziewczyny stwierdzam że chyba mam ADHD, nie umiem usiedziec. Nie wiem, jak w ciąży leżałam przez tyle czasu hehe.
Ile leżałaś? Ja dwa ostatnie miesiące, katorga... Miałam wrażenie, że zaraz mi mięśnie zanikną [emoji14] jak sciągneli mi pessar, to chodziłam, sprzatalam ile mogłam, a dzidź nie chciał wyjść :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ile leżałaś? Ja dwa ostatnie miesiące, katorga... Miałam wrażenie, że zaraz mi mięśnie zanikną [emoji14] jak sciągneli mi pessar, to chodziłam, sprzatalam ile mogłam, a dzidź nie chciał wyjść :-)

W 12tyg miałam już skurcze:/, nospa w kieszeni, w sumie nie pamiętam kiedy już było ok, ale przed porodem nawet rozwarcie zniknęło a miałam 2cm przez połowę ciąży. Ale nie życzę nikomu, ja dwa razy zostałam sama w domu z psem, więc wymyśliłam, że pójdę na spacer. Musieli mnie autem do domu odwiezc, a drugim razem jak poszłam to zaczęły się skurcze i w nocy pojechaliśmy na porodowke, ale to było 10 dni przed terminem tylko;).

reklama
To wypijmy latte razem, bo też właśnie pije :-) podziwiam Cie za Twoje podejście :*

Dziękuję Lanvin trzeba być dzielnym. Wiesz ja mam to ogromne szczęście ze mam synka a gdy dziewczyny zachodzą w ciążę i co chwilkę je tracą a w domu nie mają szczęścia co lata im i bałagani to dopiero tragedia :(

Do góry