Lanvin
Fanka BB :)
Oky, ale co jak mimo donga owu nie będzie?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oky, ale co jak mimo donga owu nie będzie?
a jak robisz bo mój Miwielbia a ja nie wiem jak się do tego zabrać...&&&&&& na pewno będzie wszystko dobrze nie ma innej opcji ale wiadomo że kazde takie badanie to stres ....
Lux ja na obiad też dzisiaj robie mięso(mimo piątku) no ale wczoraj jakos wciaz bylam o jeden dzien.wstecz i wyciagajac mieso do rozmrozenia mialam na mysli dzis czwartek tak.ze u mnie dzis placek po węgiersku
przykro mi. Domyślam się, co musisz czuć. Też kilka dni chodziłam z nadzieją, że może jednak a finalnie wyszło podobnie- szpital i czyszczenie. Dużo sił dla Ciebie. Mi było dużo lżej po zabiegu.To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.
Serio? Myślałam, że to jest droższa przyjemność. Kurcze, to może się skuszę po wypłacie :-) a składniki do przygotowania poszczególnych posiłków są drogie, czy to normalne przepisy dla każdego?@nimitii ... brak mi slow...przykro mi.
@Lanvin abonament na 8 tygodni kosztuje 100zl.
Dieta wyglada tak, ze wpisujesz swoje dane, ile chcesz schudnac na tydzien, wage docelowa, ile posilkow, jakie te posilki itp. dostajesz dzienna kalorycznosc i rozpisane posilki na caly tydzien. Masz tam podana gramature i przepisy. Wszystko podane na tacy
Masz mozliwosc wydrukowania listy zakupow - dla mnie rewelacyjna sprawa.
I co jest NAJCUDOWNIEJSZA rzecz dla mnie na tym portalu, to mozliwosc wymiany posilkow.
Jestem strasznie wybredna i wiele rzeczy mi nie smakuje, a nie czarujmy sie, aby wytrwac na diecie musi byc ona smaczna, inaczej porazka gwarantowana. Takze, ja czesto i gesto wymienialam nielubiane posilki na inne, a portal podawal mi gramature tego nowego posilku.
Jak np. mialam danego dnia ochote na cos slodkiego to szukalam przepisu z miodem czy owocami. Nie trzeba sie zmuszac do jedzenia na ktore nie ma sie ochoty. Chodzi za Toba salatka, pach, szukasz, dostajesz gramature, robisz. Kalorycznosc zachowana, Ty szczesliwa bo zjadlas to na co mialas ochote. Czego chciec wiecej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serio? Myślałam, że to jest droższa przyjemność. Kurcze, to może się skuszę po wypłacie :-) a składniki do przygotowania poszczególnych posiłków są drogie, czy to normalne przepisy dla każdego?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom