reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
&&&&&& na pewno będzie wszystko dobrze nie ma innej opcji ale wiadomo że kazde takie badanie to stres ....
Lux ja na obiad też dzisiaj robie mięso(mimo piątku) :-pno ale wczoraj jakos wciaz bylam o jeden dzien.wstecz i wyciagajac mieso do rozmrozenia mialam na mysli dzis czwartek tak.ze u mnie dzis placek po węgiersku :happy2:
a jak robisz bo mój Miwielbia a ja nie wiem jak się do tego zabrać...

@nimitii ... brak mi slow...przykro mi.

@Lanvin abonament na 8 tygodni kosztuje 100zl.
Dieta wyglada tak, ze wpisujesz swoje dane, ile chcesz schudnac na tydzien, wage docelowa, ile posilkow, jakie te posilki itp. dostajesz dzienna kalorycznosc i rozpisane posilki na caly tydzien. Masz tam podana gramature i przepisy. Wszystko podane na tacy :)
Masz mozliwosc wydrukowania listy zakupow - dla mnie rewelacyjna sprawa.
I co jest NAJCUDOWNIEJSZA rzecz dla mnie na tym portalu, to mozliwosc wymiany posilkow.
Jestem strasznie wybredna i wiele rzeczy mi nie smakuje, a nie czarujmy sie, aby wytrwac na diecie musi byc ona smaczna, inaczej porazka gwarantowana. Takze, ja czesto i gesto wymienialam nielubiane posilki na inne, a portal podawal mi gramature tego nowego posilku.
Jak np. mialam danego dnia ochote na cos slodkiego to szukalam przepisu z miodem czy owocami. Nie trzeba sie zmuszac do jedzenia na ktore nie ma sie ochoty. Chodzi za Toba salatka, pach, szukasz, dostajesz gramature, robisz. Kalorycznosc zachowana, Ty szczesliwa bo zjadlas to na co mialas ochote. Czego chciec wiecej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii przykro mi :( wiem co czujesz...
U mnie 21 DC temp lekko spadła z 36,93 na 36.87 wszystko moze sie jeszcze zdarzyc.
Nic masakryczna wszystko mnie boli przez tego holtera bo soac nie mozna na brzuchu tylko na wznak a ja tego nienawidzę....

@Martaldz bierz jeszcze kilka dni :) nawet jak rosną. 2mm na dzień to pamiętam, że liczylysmy, że owu u Ciebie gdzieś w nd chyba :)
@Lanvin nie bieerz do 14dc tylko do owu czyli skoku temp :) u mnie w dzień owu temp. Nisko jeszcze a na drugi dzień zaraz skok! :)

Właśnie tak myślałam, żeby brać do niedzieli (włącznie) i potem do @ odstawić. Tak samo zrobię z ziołami sroki. Jakiś plan jest.
Mam też testy owu, trochę mnie korca, ale boję się, że się nastawie gdyby coś, a one dziady mnie oszukają [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@nimitii ... brak mi slow...przykro mi.

@Lanvin abonament na 8 tygodni kosztuje 100zl.
Dieta wyglada tak, ze wpisujesz swoje dane, ile chcesz schudnac na tydzien, wage docelowa, ile posilkow, jakie te posilki itp. dostajesz dzienna kalorycznosc i rozpisane posilki na caly tydzien. Masz tam podana gramature i przepisy. Wszystko podane na tacy :)
Masz mozliwosc wydrukowania listy zakupow - dla mnie rewelacyjna sprawa.
I co jest NAJCUDOWNIEJSZA rzecz dla mnie na tym portalu, to mozliwosc wymiany posilkow.
Jestem strasznie wybredna i wiele rzeczy mi nie smakuje, a nie czarujmy sie, aby wytrwac na diecie musi byc ona smaczna, inaczej porazka gwarantowana. Takze, ja czesto i gesto wymienialam nielubiane posilki na inne, a portal podawal mi gramature tego nowego posilku.
Jak np. mialam danego dnia ochote na cos slodkiego to szukalam przepisu z miodem czy owocami. Nie trzeba sie zmuszac do jedzenia na ktore nie ma sie ochoty. Chodzi za Toba salatka, pach, szukasz, dostajesz gramature, robisz. Kalorycznosc zachowana, Ty szczesliwa bo zjadlas to na co mialas ochote. Czego chciec wiecej :)

Serio? Myślałam, że to jest droższa przyjemność. Kurcze, to może się skuszę po wypłacie :-) a składniki do przygotowania poszczególnych posiłków są drogie, czy to normalne przepisy dla każdego?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Serio? Myślałam, że to jest droższa przyjemność. Kurcze, to może się skuszę po wypłacie :-) a składniki do przygotowania poszczególnych posiłków są drogie, czy to normalne przepisy dla każdego?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Normalne przepisy, wszystko dostepne w najzwyklejszym sklepie. Zadnych cudasnych skladnikow dostepnych z jkims hipsterskim sklepie w Stolycy ;) A jak cos Ci zalega w lodowce bo np. dostalas od ciotki 2kg pomidorow a akurat nie masz nic z pomidorami w tygodniowym planie to wystarszy skorzystac z opcji "szukaj", wpisac "pomidor" i znajdzie Ci np. obiad z pomidorow.
Na tej diecie duzo mniej jedzenia mi sie marnowalo bo szukalam przepisow z tym co aktualnie mam w lodowce.
A no i jak stwierdzisz, ze krewetki to z drogi biznes to wymieniasz na cos z kurczakiem i tyle :)

Do góry