reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Daj spokój :) ja się cieszę waszym szczęściem nie jestem typem osoby która popada w depresję i będzie nienawidzila kobiet w ciąży :) dla mnie każde dziecko to cud :) i twoje i inne :* ja czekam na wasze testy moje kochane :*
Jesteś taką cudowną i silną osoba, naprawdę... Tak bym chciała, żeby Ci się szczęśliwie udało :* próbujecie dalej?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Strasznie mi przykro...tule Cię mocno

Też jestem zadowolona, że się zdecydowałam. Męczy mnie już to moje wieczne "ale" do wszystkiego. Ja mam terapię na NFZ, prywatnie też bym nie poszła biorąc pod uwagę jaka kasę wydaje na leki, gina i badania.

@Jola8986 kciuki za rozmowę

@cheebay [emoji110][emoji110][emoji110]
Nie będziesz miała żadnego usg pomiarowego jak u nas? Tylko testy z krwi?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, u mnie na NFZ nie wchodzi w grę, bo mamy tak beznadziejnych psychologów, że sama sobie poradzę, a jakbym chciała iść prywatnie, to 120 zł za godzinę... Ale może się rozejrzę i może ktoś nowy się w tym roku pojawił.

A jak z dongiem, bierzesz nadal?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za mnie poprosze tez kciuki wasze na jutro, bo kolejna wizyta I prenatalne[emoji33][emoji85] z tym, ze ze wskazan na wiek robię takie testy prenatalne z krwi ( NIFTY w pl sie nazywaja) wiec wyników na pewno jutro nie usłyszę. A powiem wam ze stres chodzi za mna jak cien, staram sie go gdzies tam spychac na drugi plan ale chciałabym zeby był juz przyszły tydzień a my szczęśliwi z wynikow[emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To kciuki mocno zacisniete, i czekamy na fote :), a jak się ogólnie czujesz???

Do góry