Emsi*
Fanka BB :)
Kochana ja wciąż wierzę [emoji173] trzymam mocno kciukimarc co się dzieje kotek ? Ok doczytałam. Nie martw się ją też tak miałam i mam popatrz stoję o krok od poronienia ale się nie załamuje a uwiez nie jest łatwo po raz drugi stracić ciążę. Nie poddawaj się jesteśmy tu z tobą a jak ci smutno pisz wysłuchamy cie prawda dziewczyny; ) :*
magoo co z tobą ?! Brakuje mi ciebie!
Paraplu ale piękne schudlas :*
Queen_b damy rade na 2018!będziemy razem !
I tego Ci życzę ... Amen [emoji6]@nimitii pozytyw jest taki, ze jak wszystko pójdzie dobrze to będzie dzidzia z maja tak jak zawsze chciałam [emoji7][emoji7]
Widziałam któraś z dziewczyn pisała ze jej M miał ponad 100ml plemników ! Kutde a mój ledwo do 33ml w jego najlepszym wyniku dobił [emoji23] No cóż ale mój M od zawsze twierdził ze coś z nim nie tak i od razu było spr go. A w sumie to potwierdzenie.
A 2018 to bardzo dobra data !! Mój plan 5letni zakładał 2 dzieci do 30stki ale cóż, jak to się mówi Człowiek planuje Pan Bóg rujnuje ... ale co zrobić jak się tworzy planu 5letnie ?? (Takie zboczenie ze studiów [emoji23][emoji23])
Oby chociaż jedno wyszło do tej 30[emoji51][emoji120][emoji120]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na razie przeczytałam "slow fashion" i juz dość uporządkowalam szafę i mocno ograniczyłam zakupy szmat ale to jeszcze nie koniec [emoji4] Chętnie lookne na Twoją książeczkę ... bardzo potrzebuje wskazówek żeby zminimalizować ten pęd posiadania zbędnych rzeczy [emoji6]Wychowywalam sie w domku jednorodzinnym a teraz mieszkam w bloku. Nadal ciezko mi sie przestawic, ze po 22 nie powinnam odkurzac i sie tluc (a mi sie wtedy najlepiej sprzata!). I bardzo brakuje mi mozliwosci wyjscia i pobujania sie na hustawce miedzy drzwewami, mozliwosci mycia wiekszych rzeczy na podworku. Ogolnie brakuje mi masy rzeczy.
Jedyny plus jest taki, ze mam sporo mniejsza powierzchnie a to uczy mnie niegromadzenia zbednych "przydasi" i trzymania tylko tego co faktycznie uzywam i potrzebuje.
Ogolnie to ogromnie polecam ksiazke "Chciec mniej" i blog autorki ksiazki "simplicite". Odkad ja przeczytalam stosuje zasade z jej ksiazki 3P(P+P), wydaje duzo mniej kasy na bzdury i stale odgruzowuje swoje mieszkanie, zycie i glowe!
I szczerze Wam powiem, ze to jedna z wazniejszych dla mnie ksiazek jakie do tej pory przeczytalam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...