reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A chcialam Wam pokazac co dostaje sie w Holandii w trakcie umawiania sie na zabieg.

To ulotki jakie dostalam, jest w nich WSZYSTKO! Co to za zabieg, gdzie sie zglosic w dniu zabiegu, jak sie przygotowac, co mi wolno a czego nie przed i po zabiegu. Co moge czuc w trakcie i po zabiegu. Co jest normalne a z jakimi objawami mam dzwonic do lekarza. No mowie Wam, WSZYSTKO co najwazniejsze w pigulce.
Rewelacyjna sprawa.

Tutaj histereskopia.
ce5463290d06eba0ec054008ed037b73.jpg

1ae3e8f3f03db0640e27b39f81ac5772.jpg
fa52b36d40561508ae08d885e117e8f3.jpg
c74720aaa1374abee0212e97bfb449e5.jpg
ddc8dcdf6f6f548c81fc15d42795c787.jpg

Kolposkopia
aba53c5402260b284ff9d284f4d8b390.jpg

780752337dc4f0289e6dd630100cd869.jpg

d2ca67412c3ff3f2a3d989bb4ad8ba11.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O trzeba było to wrzucić w poniedziałek hehe. Mi nic nie tłumaczyli, sama wszystkiego szukałam na necie. Ponad 300 postów miałam do przeczytania:p

Beta 1,33 wiec po ptokach. Dzięki za wsparcie idę popłakać... :(

Przykro mi bardzo [emoji17]
@Emsi poczytaj o androferti ! Może Wam pomoże ! A jak reszta wyników ??

Reszta jest w normie. Tylko te ruchy wyszły poniżej normy. Dzięki kochana [emoji8]
AAA Emsiii przykro mi :* Będzie dobrze! może kolejny będzie nasz?! A może grudzień? :rolleyes:albo już poczekajmy do tego stycznia! :rofl2::rofl2: Po co mieć najmłodsze dziecko w przedszkolu, czy w szkole, a przyjdzie jakaś nowa reforma i znowu coś pomiesza.. :sorry2:
Będzie nasz ! A jak! [emoji6]

@bertha trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Paraplu główka do góry słonko [emoji4] będzie wszystko dobrze zobaczysz

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Zależy jaki dom masz na myśli. My mieszkamy w domu poza miastem od kwietnia. Budowa jakieś 2 lata. Dom energooszczędny, duże okna.155mkw plus garaż I kotłownia. Ogrzewanie gazowe I pełen luz. Wiosna lato są cudowne, zima tez jest pięknie. Dla dzieci bosko. Ja tu dopiero żyję ... jest fantastycznie [emoji7] [emoji7] [emoji7] Nigdy bym nie wróciła do bloków.

Masz 100% racji! Jak sobie pomyślę onlecie w bloku to mnie normalnie szlag trafia.... a tak w domu można całe lato miło spędzać po południa po pracy.

Jest dużo obowiązków kolo domu, wiadomo... ale jaka wygoda [emoji7]

W naszym wypadku lepiej zainfestowac 500 tys na dom, zamiar na mieszkanie... I mieć święty spokój: brak sąsiadów za ścianą, brak problemów z parkowaniem, lepsze powietrze itd...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wychowywalam sie w domku jednorodzinnym a teraz mieszkam w bloku. Nadal ciezko mi sie przestawic, ze po 22 nie powinnam odkurzac i sie tluc (a mi sie wtedy najlepiej sprzata!). I bardzo brakuje mi mozliwosci wyjscia i pobujania sie na hustawce miedzy drzwewami, mozliwosci mycia wiekszych rzeczy na podworku. Ogolnie brakuje mi masy rzeczy.

Jedyny plus jest taki, ze mam sporo mniejsza powierzchnie a to uczy mnie niegromadzenia zbednych "przydasi" i trzymania tylko tego co faktycznie uzywam i potrzebuje.

Ogolnie to ogromnie polecam ksiazke "Chciec mniej" i blog autorki ksiazki "simplicite". Odkad ja przeczytalam stosuje zasade z jej ksiazki 3P(P+P), wydaje duzo mniej kasy na bzdury i stale odgruzowuje swoje mieszkanie, zycie i glowe!
I szczerze Wam powiem, ze to jedna z wazniejszych dla mnie ksiazek jakie do tej pory przeczytalam.

Emsi, wyniki sa super, no co ty! Odrobinkę tylko niżej niz norma!! To nic! A ilość dobra, duża? Bo ten ruch to tylko procenty ale jesli ilość duża to finalnie wychodzi ze jest duzo ruchliwych. U nas jest ruchu całkowitego 6!!! Takze u ciebie super :)

A zdjęcie kropka masz? :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję Ci [emoji8] ja się kompletnie na tym nie znam. Ilość jest 141.05 mln i 45.5 mln/ml

reklama
Do góry