reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Byłam znów u pani psycholog, Zaleciła wsparcie psychologiczne, cotygodniowe spotkania. Depresji brak, testy wszystkie w normie, natomiast "diagnoza" to zwiększony lek oraz wycofanie społeczne.
Korzystając z rad @Paraplu postanowiłam, że pochodzę tam, może uspokoi mi się głowa.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To dobrze, że nie depresja i, że masz dalszy plan :*

Taaa za duża na wróżki już chyba jestem... ale nic, ogarnę się ;)

A nie wolalabys nauczyć się po prostu odpowiednio odżywiać żeby weszło Ci to w krew i zebys nie musiała polegac na czyjejś pomocy? :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gabrys zwroc uwage, ze ostatnie 3 miesiace nie bylam na diecie a schudlam w tyn czasie 1kg. To raczej pokazuje, ze cos mnie ta dieta bebio nauczyla :)
A ta diete wykupuje po pierwsze dla motywacji a po drugie dla pomyslowych przepisow. Jestem beznadziejna w kuchni, leniwa, szczerze i z calego serca nie lubie gotowac, a interesowanie sie i szukanie nowych przepisow to chyba ostatnia rzecz na Ziemi na jaka mam ochote [emoji23]
Coz, taki typ ze mnie i pogodzilam sie juz z tym, ze Master Chefem nie bede :p
Ta dieta nauczyla mnie co i ile jesc i to w 6 tygodni bo tylko tyle ja stosowalam.
No i nauczylam sie paru fajnych i banalnych przepisow.
Nie kazdemu ten portal podchodzi ale dla mnie to byl strzal w 10.
Kazde inne proby chudniecia konczyly sie fiaskiem po tygodniu albo i szybciej.

Powiem Ci ze ja tez miałam ta dietę wykupiona ale ja jestem za wybredna. Dużo rzeczy nie lubię a i tez z moim trybem pracy gdzie wstaje codziennie o 5 rano serio ciężko jest jeść 5 posiłków dziennie ze już nie wspomnę ze musiałabym robic dwa różne obiady [emoji30][emoji30] a ćwiczenia z nią tez miałaś ?? Moja waga teraz do 66,9 i marzy mi się 59...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj zebys Ty wiedziala jaka ja jestem wybredna [emoji23] a diete stosowalam w momencie kiedy prace zaczynalam o 6 rano a konczylam o 21.
Wymienialam sobie czesto i gesto nielubiane posilki i szukalam bardzo prostych przepisow na kolejny tydzien. Drukowalam liste i w sobote robilam zakupy na caly kolejny tydzien.
Moj K jadl to co ja, tylko porcje mial odpowiednio wieksze.

@Emsi* super wyniki ;) ruch ogólny 51 % więc mieści się w normach :D a że postępowy trochę mniejszy to nic :D

Ahhh a ja mam kiepski wieczór... oprócz tego, że mamy problem z tą kretynką (właścicielką mieszkania, która straszy nas wojną - śmiech na sali! ale o tym nie chce mi się mówić nawet) to jeszcze dzisiaj mowilam z przyjaciółką z Anglii i jest w 11 tc... i niezadowolona bo od kilku miesięcy dopiero z tym nowym facetem... Jezu... płakać mi się chce... :(

aaa tak w ogóle u mnie już ból okresowy- to pociesza w tym miesiącu...musi... ;)
Ehh no widzisz taki los bywa. Moj byly znal dziewczyne jakies 4 miesiace jak wpadli, w sierpniu urodzil im sie synek.

A ja i K, widzisz...chciane, planowane i doopa.

To dobrze, że nie depresja i, że masz dalszy plan :*

Taaa za duża na wróżki już chyba jestem... ale nic, ogarnę się ;)
Idź Ty niedowiarku! Ja wierzę za Ciebie!
Mi też jest ciężko jak muszę oglądać swoją szefowa z brzuchem co dzień, ale co zrobić, takie życie.
Zaczęliśmy dzisiaj boboseksy, nie mam pojęcia jak teoretycznie nawet liczyć przyrost pęcherzyka i ewentualną owu więc postaramy się co 2 dzień. Może się wstrzelimy [emoji123]

Idź Ty niedowiarku! Ja wierzę za Ciebie!
Mi też jest ciężko jak muszę oglądać swoją szefowa z brzuchem co dzień, ale co zrobić, takie życie.
Zaczęliśmy dzisiaj boboseksy, nie mam pojęcia jak teoretycznie nawet liczyć przyrost pęcherzyka i ewentualną owu więc postaramy się co 2 dzień. Może się wstrzelimy [emoji123]

Musicie jakiegoś żołnierzy ka wstrzelic , nie ma to tamto.
Paraplu to tak zawsze jest, że nie idzie tak jak chcemy. Ale może chociaż ten styczeń 2018

Ja mogę i styczeń :D
Jutro się okaże czy mają sens moje mrzonki, jak zobaczymy wyniki partnera...
Aniu będzie dobrze, musi byc, chociaż i ja mam wątpliwości ostatnio. Poczekam do soboty co powie endokrynolog. Wynik tsh sprzed miesiaca 4,92, dzisiejszy 3,06. Mój gin mówi, że wszystko na spokojnie. Ale jak człowiek chce juz , gorzej niż dzieci hehe.

Aniu będzie dobrze, musi byc, chociaż i ja mam wątpliwości ostatnio. Poczekam do soboty co powie endokrynolog. Wynik tsh sprzed miesiaca 4,92, dzisiejszy 3,06. Mój gin mówi, że wszystko na spokojnie. Ale jak człowiek chce juz , gorzej niż dzieci hehe.
No niestety.... nie lubię czekać i boje sie ze nie zdążę :(

Spark oj przykro jak sie slyszy, ze ktos obok zachodzi a wcale nie chcial :( tez tego nie moglam zniesc, serce pekalo, ale jak juz ktos zaszedl bo chcial to sie cieszylam i wyczekiwalam az urodzi, nie martw sie, tez zajdziesz, widocznie tam do gory masz zapisane plany u pana Boga, tylko ich nie znasz, ja sie tak pocieszalam po stracie ciazy...a moj Tomek gadal, powiedz panu Bogu o swoich planach to...ehh szkoda, ze nie jest tak jak bysmy chcieli

Wstalam wczesniej, zeby zjesc w spokoju i zaszykowac obiad, obiore ziemniaki, zrobie sos pieczarkowy i schab upieke na dwa dni i warzywka marchewke, groszek i kukurydze z zasmazka na slodko zrobie i tylko potem je podgrzeje a Wy co macie na obiad dzis?

reklama
Hej serduszka do których przylazł maupiszon, trzymajcie sie i nie poddawajcie, wierze, ze każda z Was ma w niedalekiej przyszłości zapisane II kreseczki. Trzymam kciuki mocno i wysyłam fluidki[emoji182][emoji182][emoji182]

Paraplu, ja uważam, ze super po tej wizycie, bedziesz miała sprawdzone wszyściutkie i bedzie wiadomo na czym stoicie. Masz racje z tymi wpadkami, wszędzie do około sie o nich slyszy[emoji849] i choć mi sie udało w miarę szybko to galaretę mialam przy podejmowaniu decyzji bo to jednak i latka juz nie te co kiedyś i możliwość tych wszystkich tfu tfu schorzeń... ehh
Ale fajnie, serio, macie plan działania także bobo to tylko kwestia czasu[emoji8][emoji8][emoji8]

Z mieszkaniami to niezle cuda na kiju żeście miały, masakra. Ja w pl zostawiłam duży dom( którego notabene sprzedać sie nie udaje póki co) a teraz mieszkamy w takich jakby szeregowcach, ale jest spółdzielnia która sie wszystkim zajmuje z zewnątrz,elewacja, dachy, odśnieżanie, koszenie trawki na backyard- wszystko robia[emoji16]

Arrow, kicha z ta beta kurde[emoji17] moze faktycznie za wczesnie? Póki nie ma @ poty jest nadzieja!

Bertha, kciuki cisne za Ciebie[emoji1364][emoji8]

Nimitii, czekam jak na szpilkach na twoja wizytę i po cichutku mam nadzieje, ze to jednak nieprawda i zobaczysz fasoleczke[emoji4]
Ps. Dzisiaj zczailam ze mam wiadomość od ciebie[emoji23][emoji23][emoji23]szybka jestem co?[emoji85]
Mam tylko apke na tel i nie pokazuje mi żadnych powiadomien[emoji51][emoji6]nie gniewaj sie[emoji4]

Miętowajagodka, kciuki za testa![emoji1364]

Windy, gdzie Ty sie podziewasz?!?!?!?![emoji17]

Do góry