Hej serduszka do których przylazł maupiszon, trzymajcie sie i nie poddawajcie, wierze, ze każda z Was ma w niedalekiej przyszłości zapisane II kreseczki. Trzymam kciuki mocno i wysyłam fluidki[emoji182][emoji182][emoji182]
Paraplu, ja uważam, ze super po tej wizycie, bedziesz miała sprawdzone wszyściutkie i bedzie wiadomo na czym stoicie. Masz racje z tymi wpadkami, wszędzie do około sie o nich slyszy[emoji849] i choć mi sie udało w miarę szybko to galaretę mialam przy podejmowaniu decyzji bo to jednak i latka juz nie te co kiedyś i możliwość tych wszystkich tfu tfu schorzeń... ehh
Ale fajnie, serio, macie plan działania także bobo to tylko kwestia czasu[emoji8][emoji8][emoji8]
Z mieszkaniami to niezle cuda na kiju żeście miały, masakra. Ja w pl zostawiłam duży dom( którego notabene sprzedać sie nie udaje póki co) a teraz mieszkamy w takich jakby szeregowcach, ale jest spółdzielnia która sie wszystkim zajmuje z zewnątrz,elewacja, dachy, odśnieżanie, koszenie trawki na backyard- wszystko robia[emoji16]
Arrow, kicha z ta beta kurde[emoji17] moze faktycznie za wczesnie? Póki nie ma @ poty jest nadzieja!
Bertha, kciuki cisne za Ciebie[emoji1364][emoji8]
Nimitii, czekam jak na szpilkach na twoja wizytę i po cichutku mam nadzieje, ze to jednak nieprawda i zobaczysz fasoleczke[emoji4]
Ps. Dzisiaj zczailam ze mam wiadomość od ciebie[emoji23][emoji23][emoji23]szybka jestem co?[emoji85]
Mam tylko apke na tel i nie pokazuje mi żadnych powiadomien[emoji51][emoji6]nie gniewaj sie[emoji4]
Miętowajagodka, kciuki za testa![emoji1364]
Windy, gdzie Ty sie podziewasz?!?!?!?![emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom