reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam z pracy [emoji6] ale jestem mega śpiąca i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka ale co zrobić, trzeba te 8h przetrwać [emoji12]
Bertha, jak tam test?
Lux, u mnie dziś jajko sadzone, ziemniaki i marchewka z groszkiem [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark oj przykro jak sie slyszy, ze ktos obok zachodzi a wcale nie chcial :( tez tego nie moglam zniesc, serce pekalo, ale jak juz ktos zaszedl bo chcial to sie cieszylam i wyczekiwalam az urodzi, nie martw sie, tez zajdziesz, widocznie tam do gory masz zapisane plany u pana Boga, tylko ich nie znasz, ja sie tak pocieszalam po stracie ciazy...a moj Tomek gadal, powiedz panu Bogu o swoich planach to...ehh szkoda, ze nie jest tak jak bysmy chcieli

Wstalam wczesniej, zeby zjesc w spokoju i zaszykowac obiad, obiore ziemniaki, zrobie sos pieczarkowy i schab upieke na dwa dni i warzywka marchewke, groszek i kukurydze z zasmazka na slodko zrobie i tylko potem je podgrzeje a Wy co macie na obiad dzis?
Ja dopiero wstałam. A ty juz pytasz co na obiad :p. Mój synek sobie zaxyczyl lasagne, więc nie mam wyboru.

U mnie będzie rybka panierowana mizeria i ziemniaczki z koperkiem. Szukam też przepisu na jakąś zupe kren...może z pieczarek. Moj mąż w pracy i wraca ok 11 00 więc dużo czasu nie mam ale niunio już wstał i właśnie wciąga mleko w sypialnianym łożu u mnie

Za mnie poprosze tez kciuki wasze na jutro, bo kolejna wizyta I prenatalne[emoji33][emoji85] z tym, ze ze wskazan na wiek robię takie testy prenatalne z krwi ( NIFTY w pl sie nazywaja) wiec wyników na pewno jutro nie usłyszę. A powiem wam ze stres chodzi za mna jak cien, staram sie go gdzies tam spychac na drugi plan ale chciałabym zeby był juz przyszły tydzień a my szczęśliwi z wynikow[emoji51]

Za mnie poprosze tez kciuki wasze na jutro, bo kolejna wizyta I prenatalne[emoji33][emoji85] z tym, ze ze wskazan na wiek robię takie testy prenatalne z krwi ( NIFTY w pl sie nazywaja) wiec wyników na pewno jutro nie usłyszę. A powiem wam ze stres chodzi za mna jak cien, staram sie go gdzies tam spychac na drugi plan ale chciałabym zeby był juz przyszły tydzień a my szczęśliwi z wynikow[emoji51]

Będzie dobrze kochana zobaczysz nie martw się :*

bedzie dobrze, czekamy na super wiesci, nie martw sie na zapas ;)

To trzymam kciuki i czekam na wieści [emoji3][emoji110]️
Nimitti, na która masz lekarza?

reklama
Do góry