reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@nimitii pozytyw jest taki, ze jak wszystko pójdzie dobrze to będzie dzidzia z maja tak jak zawsze chciałam [emoji7][emoji7]

Widziałam któraś z dziewczyn pisała ze jej M miał ponad 100ml plemników ! Kutde a mój ledwo do 33ml w jego najlepszym wyniku dobił [emoji23] No cóż ale mój M od zawsze twierdził ze coś z nim nie tak i od razu było spr go. A w sumie to potwierdzenie.

A 2018 to bardzo dobra data !! Mój plan 5letni zakładał 2 dzieci do 30stki ale cóż, jak to się mówi Człowiek planuje Pan Bóg rujnuje ... ale co zrobić jak się tworzy planu 5letnie ?? (Takie zboczenie ze studiów [emoji23][emoji23])

Oby chociaż jedno wyszło do tej 30[emoji51][emoji120][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To mój m. Queen_b specjalistko od nasienia czy wiesz co znaczy sposób upłynnienia mechaniczny? Powinien być samoistny. Z góry dzięki

reklama
marc co się dzieje kotek ? Ok doczytałam. Nie martw się ją też tak miałam i mam popatrz stoję o krok od poronienia ale się nie załamuje a uwiez nie jest łatwo po raz drugi stracić ciążę. Nie poddawaj się jesteśmy tu z tobą a jak ci smutno pisz wysłuchamy cie prawda dziewczyny; ) :*

magoo co z tobą ?! Brakuje mi ciebie!

Paraplu ale piękne schudlas :*

Queen_b damy rade na 2018!będziemy razem !:)
Od dawna nie pisalam z tabletu i widzicie chyba nieaktualna wage 63,3 kg [emoji3] juz poprawilam na swieza [emoji173] 59,8 kg [emoji7]

Nimitii ja ciagle 3mama Was kciuki. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
hej dziewczyny chwilkę mnie nie było ale starałam się was nadrobić .nie pamiętam co komu odpisać :)mam jutro dostać okres i czekam na niego bo po moim bólu brzucha można wywnioskować że jutro się pojawi:(chociaż dopóki nie dostałam jest nadzieja...
któraś jutro testuje?ja jak jutro nie dostanę to w sobotę zrobię test.
paraplu faktycznie takie informacje ci dali.super.wiadomo co i jak.u nas tak fajnie nie ma.idziesz i nie wiesz co cie czeka...a jak nie poczytasz w necie to idziesz jak na ścięcie.
arrow przykro mi że taki wynik.ale może faktycznie za szybko...przytulam:(
trzymam kciuki za każdą z was!!!
Super sprawa z tymi ulotkami. Na czym polega sam zabieg to mozna w necie wyczytac ale w tych ulotkach sa wszystkie inrofmacje dotyczace stricte mojego szpitala, gdzie i kiedy mam sie w nim stawic, numery kontaktowe, alarmowe, ichnia procedura przed i po zabiegu. Tego juz z neta nie wyczytam.
Za kazdym razem jak to dostaje to sie zachwycam :)

@nimitii pozytyw jest taki, ze jak wszystko pójdzie dobrze to będzie dzidzia z maja tak jak zawsze chciałam [emoji7][emoji7]

Widziałam któraś z dziewczyn pisała ze jej M miał ponad 100ml plemników ! Kutde a mój ledwo do 33ml w jego najlepszym wyniku dobił [emoji23] No cóż ale mój M od zawsze twierdził ze coś z nim nie tak i od razu było spr go. A w sumie to potwierdzenie.

A 2018 to bardzo dobra data !! Mój plan 5letni zakładał 2 dzieci do 30stki ale cóż, jak to się mówi Człowiek planuje Pan Bóg rujnuje ... ale co zrobić jak się tworzy planu 5letnie ?? (Takie zboczenie ze studiów [emoji23][emoji23])

2018 bedzie nasz! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

66,8kg ---> 59,8 ---> 52kg

marc co się dzieje kotek ? Ok doczytałam. Nie martw się ją też tak miałam i mam popatrz stoję o krok od poronienia ale się nie załamuje a uwiez nie jest łatwo po raz drugi stracić ciążę. Nie poddawaj się jesteśmy tu z tobą a jak ci smutno pisz wysłuchamy cie prawda dziewczyny; ) :*

:-* Dziękuje Słońce :-*

A ja wiem, że u Ciebie bedzie dobrze trzeba w to wierzyć i nie zamartwiać sie :-) myśl pozytywnie i tylko tak :-)

Trzymamy kciuki za jutro i wierzymy, że będzie wszystko dobrze!

Apropo naszych menów... Ja swojego nauczyłam wrzucać skarpety do kosza na pranie. Jak zostawial je gdziekolwiek, to wkładalam mu je z powrotem do szafki. I tak się nazbierało, aż w końcu złapał brudne, chciał założyć i zonk :tak: I powiedziałam mu wtedy, że skoro ubranie nie jest w koszu do prania, to znaczy ze jest czyste i można je nosić. I od tamtej pory wie gdzie co ma kłaść :-) :)
O to dobry pomysł, nawet świetny

Queen a skąd te przypuszczenia Twojego M? Jak czuł, że coś z nim nie tak?

Hej dopiero was nadrobilam.
Marc głową do gory będzie dobrze choć wiem co czujesz.
U mnie niby dni płodne ale ochoty brak i gdyby nie to ze była @ pomyslalabym ze w ciąży jestem jest mi nie dobrze nawet na wymioty mnie zbiera na niektore zapachy odrzuciło mnie od kawy tak jak byłam w ciąży kolo 8 lat temu. Szkoda bo teraz chyba cykl bezowulacji zawsze przynajmniej czuje klucie po jednej czy drugiej stronie a teraz nic tylko boli podbrzusze

reklama
Też damy radę :*
No to dobrze, bo my się jie wyrobimy w tym roku. W sobotę idę do endokrynologa, do gina dopiero 1 marca, wtedy też będą dni plodne to może i monitoring zrobimy. Na histeroskopii wyszło niejednorodne endometrium, ale w 11dc miało 6mm i było podobno bardzo ładne. Za 3tyg odbieram wynik histopatologiczny zobaczymy co tam siedziało. Mój M , jak przeczytał o niedoczynności to powiedział, że on się boi starać o dziecko dopóki tsh nie spadnie. Zachowuje się, jak jakiś ograniczony. Aż mi szkoda słów. Jakby kobiety były winne temu, że ciąży nie ma :(

Do góry