reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@nimitii pozytyw jest taki, ze jak wszystko pójdzie dobrze to będzie dzidzia z maja tak jak zawsze chciałam [emoji7][emoji7]

Widziałam któraś z dziewczyn pisała ze jej M miał ponad 100ml plemników ! Kutde a mój ledwo do 33ml w jego najlepszym wyniku dobił [emoji23] No cóż ale mój M od zawsze twierdził ze coś z nim nie tak i od razu było spr go. A w sumie to potwierdzenie.

A 2018 to bardzo dobra data !! Mój plan 5letni zakładał 2 dzieci do 30stki ale cóż, jak to się mówi Człowiek planuje Pan Bóg rujnuje ... ale co zrobić jak się tworzy planu 5letnie ?? (Takie zboczenie ze studiów [emoji23][emoji23])

Oby chociaż jedno wyszło do tej 30[emoji51][emoji120][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To mój m. Queen_b specjalistko od nasienia czy wiesz co znaczy sposób upłynnienia mechaniczny? Powinien być samoistny. Z góry dzięki

reklama
marc co się dzieje kotek ? Ok doczytałam. Nie martw się ją też tak miałam i mam popatrz stoję o krok od poronienia ale się nie załamuje a uwiez nie jest łatwo po raz drugi stracić ciążę. Nie poddawaj się jesteśmy tu z tobą a jak ci smutno pisz wysłuchamy cie prawda dziewczyny; ) :*

magoo co z tobą ?! Brakuje mi ciebie!

Paraplu ale piękne schudlas :*

Queen_b damy rade na 2018!będziemy razem !:)
Od dawna nie pisalam z tabletu i widzicie chyba nieaktualna wage 63,3 kg [emoji3] juz poprawilam na swieza [emoji173] 59,8 kg [emoji7]

Nimitii ja ciagle 3mama Was kciuki. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
hej dziewczyny chwilkę mnie nie było ale starałam się was nadrobić .nie pamiętam co komu odpisać :)mam jutro dostać okres i czekam na niego bo po moim bólu brzucha można wywnioskować że jutro się pojawi:(chociaż dopóki nie dostałam jest nadzieja...
któraś jutro testuje?ja jak jutro nie dostanę to w sobotę zrobię test.
paraplu faktycznie takie informacje ci dali.super.wiadomo co i jak.u nas tak fajnie nie ma.idziesz i nie wiesz co cie czeka...a jak nie poczytasz w necie to idziesz jak na ścięcie.
arrow przykro mi że taki wynik.ale może faktycznie za szybko...przytulam:(
trzymam kciuki za każdą z was!!!
Super sprawa z tymi ulotkami. Na czym polega sam zabieg to mozna w necie wyczytac ale w tych ulotkach sa wszystkie inrofmacje dotyczace stricte mojego szpitala, gdzie i kiedy mam sie w nim stawic, numery kontaktowe, alarmowe, ichnia procedura przed i po zabiegu. Tego juz z neta nie wyczytam.
Za kazdym razem jak to dostaje to sie zachwycam :)

@nimitii pozytyw jest taki, ze jak wszystko pójdzie dobrze to będzie dzidzia z maja tak jak zawsze chciałam [emoji7][emoji7]

Widziałam któraś z dziewczyn pisała ze jej M miał ponad 100ml plemników ! Kutde a mój ledwo do 33ml w jego najlepszym wyniku dobił [emoji23] No cóż ale mój M od zawsze twierdził ze coś z nim nie tak i od razu było spr go. A w sumie to potwierdzenie.

A 2018 to bardzo dobra data !! Mój plan 5letni zakładał 2 dzieci do 30stki ale cóż, jak to się mówi Człowiek planuje Pan Bóg rujnuje ... ale co zrobić jak się tworzy planu 5letnie ?? (Takie zboczenie ze studiów [emoji23][emoji23])

2018 bedzie nasz! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

66,8kg ---> 59,8 ---> 52kg

marc co się dzieje kotek ? Ok doczytałam. Nie martw się ją też tak miałam i mam popatrz stoję o krok od poronienia ale się nie załamuje a uwiez nie jest łatwo po raz drugi stracić ciążę. Nie poddawaj się jesteśmy tu z tobą a jak ci smutno pisz wysłuchamy cie prawda dziewczyny; ) :*

:-* Dziękuje Słońce :-*

A ja wiem, że u Ciebie bedzie dobrze trzeba w to wierzyć i nie zamartwiać sie :-) myśl pozytywnie i tylko tak :-)

Trzymamy kciuki za jutro i wierzymy, że będzie wszystko dobrze!

Apropo naszych menów... Ja swojego nauczyłam wrzucać skarpety do kosza na pranie. Jak zostawial je gdziekolwiek, to wkładalam mu je z powrotem do szafki. I tak się nazbierało, aż w końcu złapał brudne, chciał założyć i zonk :tak: I powiedziałam mu wtedy, że skoro ubranie nie jest w koszu do prania, to znaczy ze jest czyste i można je nosić. I od tamtej pory wie gdzie co ma kłaść :-) :)
O to dobry pomysł, nawet świetny

Queen a skąd te przypuszczenia Twojego M? Jak czuł, że coś z nim nie tak?

Hej dopiero was nadrobilam.
Marc głową do gory będzie dobrze choć wiem co czujesz.
U mnie niby dni płodne ale ochoty brak i gdyby nie to ze była @ pomyslalabym ze w ciąży jestem jest mi nie dobrze nawet na wymioty mnie zbiera na niektore zapachy odrzuciło mnie od kawy tak jak byłam w ciąży kolo 8 lat temu. Szkoda bo teraz chyba cykl bezowulacji zawsze przynajmniej czuje klucie po jednej czy drugiej stronie a teraz nic tylko boli podbrzusze

reklama
Też damy radę :*
No to dobrze, bo my się jie wyrobimy w tym roku. W sobotę idę do endokrynologa, do gina dopiero 1 marca, wtedy też będą dni plodne to może i monitoring zrobimy. Na histeroskopii wyszło niejednorodne endometrium, ale w 11dc miało 6mm i było podobno bardzo ładne. Za 3tyg odbieram wynik histopatologiczny zobaczymy co tam siedziało. Mój M , jak przeczytał o niedoczynności to powiedział, że on się boi starać o dziecko dopóki tsh nie spadnie. Zachowuje się, jak jakiś ograniczony. Aż mi szkoda słów. Jakby kobiety były winne temu, że ciąży nie ma :(

Do góry