reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tyle lat starań. Kochana co za radość. Trzymam mocno kciuki :*:*:*:*

Dziękuję Wam moje Kochane, że jesteście! Nie wyobrażam sobie bez Was.

Uwierzę dopiero jak zobaczę na usg [emoji5] wczoraj miałam chwile smutku, popłakałam sobie. Mówiłam sobie: głupia jesteś.. tyle lat się starałam i nic to czemu miałoby teraz się udać?
Ale za chwile śmiałam się z komedii w tv. [emoji5]potem znowu płakałam bo oglądałam w tv wiadomości jak jakaś stara p****a wyniosła dziecko w wiadrze do sieni... [emoji20]
W sobotę mąż zafundował mi zabiegi spa i kręgle i gości zamówił, było super naprawdę ale miałam jakieś takie ospały ze cały czas na niego krzyczałam i byłam niezadowolona, miałam humorku. Drażniło mnie nawet jak podchodził i drapał po plecach aż mi potem głupio było i modliłam się żeby to była ciąża i hormony żeby mąż mnie zrozumiał i żeby jakoś to wytłumaczyć.. :)

super:) ja tez widze cień , który to dzień cyklu?

u mnie 19 dc

w załączeniu wykres temperatur :)
24 dc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny macie jakiś pomysł na prezent urodzinowy dla rocznej dziewczynki? Kupiłam już ciuszki i przydałaby się jakąś zabawką hmm... na święta dostała siostrzyczke szczeniaczka uczniaczka z Fishera a teraz pomysłów brak
Ja juz wcześniej pisałam bo ktoś pytał, że klocki są super, można jakieś fajne znaleźć. Mój ma prawie 7 lat i dalej się bawi klockami

@Sylwka @marc strasznie mi przykro [emoji17] ... walczymy dalej [emoji123]

@oczekiwanie zdrówka życzę i szybkiego powrotu do sił [emoji4] dzielna jesteś kobitka

Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zmotywować czwartoklasistę do pracy ... nie tylko w szkole ale tez do pomocy w domu?
Jak był młodszy miał kartę motywacyjna i szukam jakiś podobnych motywatorow...dajcie znać pls

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Emsi najpierw napisz co lubi. Bez takiej wiedzy ciężko pomoc ;). Czym się interesuje, czego brak sprawia mu przykrość.

Uwierzę dopiero jak zobaczę na usg [emoji5] wczoraj miałam chwile smutku, popłakałam sobie. Mówiłam sobie: głupia jesteś.. tyle lat się starałam i nic to czemu miałoby teraz się udać?
Ale za chwile śmiałam się z komedii w tv. [emoji5]potem znowu płakałam bo oglądałam w tv wiadomości jak jakaś stara p****a wyniosła dziecko w wiadrze do sieni... [emoji20]
W sobotę mąż zafundował mi zabiegi spa i kręgle i gości zamówił, było super naprawdę ale miałam jakieś takie ospały ze cały czas na niego krzyczałam i byłam niezadowolona, miałam humorku. Drażniło mnie nawet jak podchodził i drapał po plecach aż mi potem głupio było i modliłam się żeby to była ciąża i hormony żeby mąż mnie zrozumiał i żeby jakoś to wytłumaczyć.. :)

24 dc

Kochana ja tez czekam na serduszko. Wtedy będę spokojna :) ja też ospala jak nie wiem. W sobotę to był 11 dpo jak wróciłam z kina i knajpy nie mogłam od 19 do 22 podnieść się z łóżka hehe. Humorkow nie mam ale za to ból żołądka, wczoraj zgaga i od tygodnia moje piersi są bliskie eksplozji. Cieszę się Kochana, mocno trzymam kciuki!

Cheebay dziękuje, że pytasz. Mąż już niezłe funkcjonuje. Wrócił częściowo do pracy, a za trzy tygodnie będzie sciągał gips. Z Tatą cóż, skonczy jutro pierwsza serie chemii, bardzo sie dusi, zaczynaja sie skutki uboczne niestety ale sie nie daje. Zobaczymy jak będzie dalej. Niestety nie obejdzie sie bez wspomagania tlenem, i tony leków [emoji52]

f2w3rjjgpsehityp.png
Hej malenka, mój brat miał raka, ale jąder i węzłów chłonnych. Jemu w czasie chemii bardzo pomógł sok z buraków. Także nawet jak nie lubi to wlewajcie w niego. Poczytaj o tym . U mojego brata 7 lat spokoju i oby tak już zostało

Wiesz co powiedzial moj gin ostatnio, jak go zapytalam - gdzie ja mam to cialko zolte, bo dziewczyny pisza ciagle ze gin potwierdzil im owu bo widzi cialko zolte w jajniku. to gdzie jest moje?
To spojrzal na mnie z usmiechem i powiedzial, ze to bzdura jest... w jajniku na pecherzyk ten wiodacy naklada sie obraz malego pecherzyk ktory czeka na kolejne owulacje aby stac sie wiodacym, i ginowi nie wiedziec czemu mysla ze to jest cialko zolte...
Ja oczywiscie sie nie znam, ale to uslyszalam od gina, ktoremu ufam. Przy monitoringu potwierdzeniem owulacji moze byc zapadajacy sie pecherzyk (choc ponoc nie zawsze sie zadapa, a jajeczko wypuszcza) i płyn w zatoce douglasa.
Takze moze jednak mialas pozniej owu?
Nie wiem :(ale test zrobiłam 05.01 i był pozytywny.

Mój tata ma raka płuc, niestety nie wiem dokładnie jakiego bo tata nie chce mowic. Wcale nie zamierzali nam mowic o chorobie. Ma na ten moment tylko chemię, na operacje sie nie nadaje .

Cheebay na wymioty spróbuj sok z pomidorów, uzupełnisz mikroelementy i może przełamiesz schemat [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png
Kurcze, kochana... Mam nadzieję, że chemia pomoże i tata prędzej, czy później dojdzie do siebie [emoji8] a dlaczego na operację się nie nadaje?

24 dc

To teraz masz wytłumaczenie swoich zmian nastroju :-) mąż już widział test? Ilu dniowe masz cykle?

Ja juz wcześniej pisałam bo ktoś pytał, że klocki są super, można jakieś fajne znaleźć. Mój ma prawie 7 lat i dalej się bawi klockami
Ja też uważam, że klocki to super sprawa. Dziecko uczy się myśleć i rozwija wyobraźnię już od małego :-) mój Filip nadal ma Duplo, które kupiłam 5 lat temu i czasem się nimi jeszcze bawi :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Też czytałam :-) kurcze, u nas tutaj taka fajna atmosfera, mimo że tyle nas jest. Jak byłam 7 lat temu w ciąży na innym forum też było nas kilkanaście i NIGDY nie było spiny, ani jednej. Każda się mogła wygadac, czulysmy się prawie jak rodzina. Nie kumam tych jazd...

Tak na dobrą sprawę, to czasy nie mają nic do rzeczy. Ja uważam, że zaznajamianie dziecka z pieniądzem i jego wartością już od małego to bardzo dobra decyzja. Prawda jest taka, że kiedyś jak dostawałam 2-3 zł, jak byłam mała, to tak jak teraz te przykładowe 7 zł, bo wszystko jest droższe. Dla mnie super sprawa i chyba sama wprowadzę. Robiliście jakieś karty z zadaniami, czy jak?

Super! A to jest Wasze mieszkanie??

Ja tak myślę intensywnie, że jeżeli w tym miesiącu nie wyjdzie, to chyba odpuszczę jeden miesiąc lub dwa, bo będziemy urządzać mieszkanie od podstaw, trzeba będzie wszystko przewieźć, zamontować itp, to w ciąży byłabym bezużyteczna...

Pięknie to napisałaś :-)

Jest cień!

Pięknie [emoji8]

Wczoraj 36,61 a dziś 36,66 :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To jeszcze nie skok ;) a który dc?

reklama
Do góry