reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny ratunku. Od niedzieli plamię.to był 25 dc. Jutro szykowałam się zrobić lh i fsh i teraz nie wiem... To cholerne plamienie jest, wcale nie rozkręca się. Nie wiem co robić. Jeszcze wymacałam sobie coś na szyjce i już mi się wszystkiego odechciało...
Aniu nie martw się moze to zwykły polip;) można go ukręcić na wizycie u gina. Ja już takie dwa miałam i do tego tez w macicy. Główka do góry. Kiedy masz znowu wizytę??

reklama
Witam się porannie....

dziewczyny co o tym sądzicie?

124c1737b86e75253c93516f5732f547.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
super:) ja tez widze cień , który to dzień cyklu?

u mnie 19 dc

w załączeniu wykres temperatur :)

Załączniki

• Dok2.pdf
    220,8 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
@arrow92 też widzę cień :)
Melduje, że @ nadal brak.. a brzuch z rana najbardziej boli, piecze? sama nie wiem...
Jeszcze rano mała biegunka, ale może ze stresu, bo dzisiaj pogrzeb babci :(

Ja nie znam się ani na przyrostach bety ani na wielkości pęcherzyków itp.ale może rzeczywiście lekarz się pomylił skoro takie przyrosty?? Trzeba wierzyć że będzie dobrze!

Nie sądziłam że to napiszę ale...mam już dość tego codziennego seksu[emoji20]trochę mniej już boli. Wczoraj 2 razy było nawet. Chyba M wziął do siebie te moje sobotnie wyrzuty...a u mnie jak na złość dziś śluz rozciągliwy mocniejsza kreska na testach owu i czuję pracę jajników. 12 dc czyli tak jak w poprzednich 3 cyklach ok.12/14 wszystko tak wyglądało a gdzieś 15 śluz już biały...
Wygrzebałam też tą szyjkę macicy...i wydaje się być wysoko. Średniotwarda i średniootwarta...ale robię to pierwszy raz w życiu więc nie wiem czy dobre odczucia mam...Niby wszystko idealnie...tylko ochoty brak[emoji53]

Ile płacicie za monitoring cyklu? Pytałam orientacyjnie w jednej klinice to 200 zł i mówili żeby w 10 dc się zgłosić...nie za późno??cykle 25/27 ale ostatni 23...tylko chyba lutelna mi jednak się skróciła a nie to że owu wcześniej...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak lutealna się skrocily to moim zdaniem musisz zrobić hormony.

Aniu nie martw się moze to zwykły polip;) można go ukręcić na wizycie u gina. Ja już takie dwa miałam i do tego tez w macicy. Główka do góry. Kiedy masz znowu wizytę??
W środę dopiero. Ba jutro zapisałam się do innej. Też jakaś młoda, nie wiem może spróbować zawsze warto... może będę się czuła mniej skrępowana niż przy facecie... Tylko szkoda, że przed pracą, no ale trudno.

Też czytałam :-) kurcze, u nas tutaj taka fajna atmosfera, mimo że tyle nas jest. Jak byłam 7 lat temu w ciąży na innym forum też było nas kilkanaście i NIGDY nie było spiny, ani jednej. Każda się mogła wygadac, czulysmy się prawie jak rodzina. Nie kumam tych jazd...

Tak na dobrą sprawę, to czasy nie mają nic do rzeczy. Ja uważam, że zaznajamianie dziecka z pieniądzem i jego wartością już od małego to bardzo dobra decyzja. Prawda jest taka, że kiedyś jak dostawałam 2-3 zł, jak byłam mała, to tak jak teraz te przykładowe 7 zł, bo wszystko jest droższe. Dla mnie super sprawa i chyba sama wprowadzę. Robiliście jakieś karty z zadaniami, czy jak?

Super! A to jest Wasze mieszkanie??

Ja tak myślę intensywnie, że jeżeli w tym miesiącu nie wyjdzie, to chyba odpuszczę jeden miesiąc lub dwa, bo będziemy urządzać mieszkanie od podstaw, trzeba będzie wszystko przewieźć, zamontować itp, to w ciąży byłabym bezużyteczna...

Pięknie to napisałaś :-)

Jest cień!

Pięknie [emoji8]

Wczoraj 36,61 a dziś 36,66 :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to wygląda
1485937098-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi podpinam sie do pytanie co do 4toklasisty, Ja tu sama chyba dalam ciala, bo ciagle za moja wszystko Robie a potem jak przychodzi co do czego to awantura bo ona nie wie jak, nie wie gdzie, ehhh[emoji849]
A fluidkow moge Wam rozeslac tone [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
Dzieki za pocieche, pewnie przejdzie ale jestem troche zaskoczona bo myslalam ze mnie to ominie, mialam/mam mdlosci ale takie wymioty teraz przyszly, ze szok a to juz koniec prawie 10tygodnia[emoji15]jakos pozno...

Leeleeth, jesli wolno mi spytac, na jaki nowotwor choruje Tato? Czy to jest teraz kontynuacja leczenia np operacyjnego czy tylko chemia? Pytałaś lekarzy czy mozesz koło Taty przebywać? Wiem, ze Ci ciezko, naprawdę... trzeba jednak wykrzesać z siebie gdzies pokłady siły...dla Taty, zeby widział Was i...zeby walczył.

Nimitii, kciuki zaciskam anyway [emoji6][emoji106]
Troche juz dzis nie wytrzymałam tam, bo juz mam dosyć ze musisz sie zastanawiać czy mozesz napisać ze sie zle czujesz...No qrwa[emoji35]
Tak jak ja teraz to lepiej nic nie pisac bo zaraz usłyszę ze mam nie narzekac[emoji36]
Jeszcze z jakaś pokora wyjeżdża, moze niech sama jej troche nabierze[emoji849] dziewczyny sie martwią o brak objawów i należy to zrozumieć! Oczywiscie, ze nie wszystko skończy sie zle, ale dzis był przykład z biedna gier której objawy ustaly i niestety...[emoji26]
Jak sie nie jest lekarzem jak można komuś powiedzieć ciesz sie ze nie masz objawów i nie narzekaj?! Wqrwilam sie naprawde.

Marc, myślimy pozytywnie do 3go, naprawde[emoji1364][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój tata ma raka płuc, niestety nie wiem dokładnie jakiego bo tata nie chce mowic. Wcale nie zamierzali nam mowic o chorobie. Ma na ten moment tylko chemię, na operacje sie nie nadaje .

Cheebay na wymioty spróbuj sok z pomidorów, uzupełnisz mikroelementy i może przełamiesz schemat [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Do góry