reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miśka, pięknie napisałaś, ale dlaczego uważasz, że nie możesz zajść w ciążę? Na pewno możesz, ale jednym zajmuje to więcej czasu, innym mniej. Nie załamuj sie
emoji8.png
przypomnij mi, robiłaś jakieś badania itp?

Jakich ja badań już nie robiłam... Nawet mój ukochany na samym początku dobrowolnie i bez przymusu zbadał nasienie, bo stwierdził, że to może jego chłopaki są za słabe. Ale wyszło, że są aż za dobre. Ale staram się teraz o tym nie myśleć i nie skupiać się już na "dziecku". Uda się to się uda, a jak nie to przecież jest tyle dzieci, które czekają na miłość :) Naprawdę, przestałam się już tym wszystkim nakręcać. Zostawiłam w weekend wszystkie leki, suplementy, termometry, testy w Pl :D Zabrałam ze sobą zapas babskich pampersów i tamponiki :D Poczekam do lata i pójdę tutaj do lekarza. W Pl podejrzewają zrosty pooperacyjne. Ale spokojnie, zobaczę co tutaj mi wymyślą.

@Bulbasek ale mnie zestresowałaś... Dobrze, że żołądek...

@Emsi* Kiedyś zaświeci, tylko musi w końcu wiosna przyjść, bo zima w Niemcach znów od wczoraj i nie chce odpuścić :D

@Luxuorius ale słodkości, cudowności :) Przytulaski z okazji miesięcznicy :)

@sylwkaq90 uda się, uda! Na pewno się uda! Nie ma co się załamywać :)

reklama
Nimitti ja okres miałam 24.12. A ty praktycznie w tym czasie miałaś już owu. Test pozytyw 17.01. A 4.02.2015 Czyli 6tyg i kilka dni już serducho biło a zarodek miał kilka mm. Nie wiem kiedy było zagniezdzenie ale cztery tyg od niego to juz powinno być ładnie coś widać.

Moje sstaraczki kochane pomożecie mi? Ja właśnie sobie obliczyłam że owu była 27.12 do zagnieżdżenia musiało dojść koło 03.01 Zrobiłam test 05.01 i była blaaada kreska a beta z 09.01 była 290.80. wiec mniej więcej to jest 4 tydzień ale od zagnieżdżenia. Co o tym myślicie ?
Idz koniecznie do innego lekarza z dobrym sprzętem. Ten u którego teraz byłaś był na NFZ? Może miał słaby sprzęt!

Idz koniecznie do innego lekarza z dobrym sprzętem. Ten u którego teraz byłaś był na NFZ? Może miał słaby sprzęt!
Byłam ale sprzęt wyglądał na dobry zresztą pani dr była bardzo życzliwa (jak na opinie w necie) powiedziała ze wiele lat pracowała na patologii ciąży i nie jeden cud widziała.
W piątek idę do mojego guru ginekologii prywatnie do którego zawsze chodzę i zobaczymy. Zaczęłam sobie robić nadzieje a to nie jest dobre :(

Ktoś chyba przeoczył moj post :D juz dawno Wam napisalam :D taka zapominalska nie jestem :* ale zebys nie musiala szukac to na 80% synuś [emoji170] 15 lutego kolejna wizyta a 23 lutego połówkowe wiec pewnie dowiem sie juz na 100 % :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie a ja się zastanawiałam czy mi się wydawało, że pisałaś gdzieś, ze chłopiec, czy jaa to sobie tylko ubzduralam :p wiesz, skleroza nie boli :p

Byłam ale sprzęt wyglądał na dobry zresztą pani dr była bardzo życzliwa (jak na opinie w necie) powiedziała ze wiele lat pracowała na patologii ciąży i nie jeden cud widziała.
W piątek idę do mojego guru ginekologii prywatnie do którego zawsze chodzę i zobaczymy. Zaczęłam sobie robić nadzieje a to nie jest dobre :(
A czy pęcherzyki sie powieksza i odpowiada rozmiarem.danemu tygodniu ciąży?

reklama
A jak się czujesz fizycznie?
Musisz być silna. Jak nie dla siebie to chociaż dla synka...

Do góry