reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Głupie pytanie,wiem :-) ale jak głęboko tzn na ile cm wkładać termometr do pochwy by zbadać temperaturę z rana??[emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wkladam do wyswietlacza, czyli jest to jakies 5cm.. A wyswietlacz jest od razu moją "miarką", że wiem, że zawsze mniej wiecej tak samo gleboko wkladam, zeby wyniki byly miarodajne :)

No mi tez wyglada, ze to jeszcze nie 100% pozytyw ale chcialam sie upewnic innymi oczami ;) wieczorem sprawdze.
Wczoraj mi poleciala woda az gacie musialam zmienic [emoji33] Ovia byla zachwycona tym objawem [emoji23] a dzisiaj mam juz sliski sluz i Ovia tez byla nim zachwycona [emoji23]

Testy kupowalam w necie w Holandii, Sensitest sie zwia i sa bardzo dobre. Gorzej z moimi oczami bo w zaleznosci co sobie w mawiam to taki widze wynik [emoji28]

Tak, odpuszczam dla spokoju ducha ale testy sobie robie bo szykuje sobie wszystkie informacje o cyklach do ginekologa. W czwartek wizyta [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki za wizytę :)

Ja jestem dzisiaj wykończona, w nocy sprzątałam mieszkanie z którego się wyprowadzamy i spałam 4h, dziś w pracy umieram, na szczęście malutka dość wyrozumiała dzisiaj ;) ale jeszcze dziś mnie czeka kończenie porządków i oddanie kluczy, brrr.
Brzuch też na szczęście dał mi dzisiaj spokój ;)

@Megan22 czy Ty przypadkiem nie miałaś się dowiedzieć płci i dać nam znać? ;p
Ktoś chyba przeoczył moj post :D juz dawno Wam napisalam :D taka zapominalska nie jestem :* ale zebys nie musiala szukac to na 80% synuś [emoji170] 15 lutego kolejna wizyta a 23 lutego połówkowe wiec pewnie dowiem sie juz na 100 % :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak pisałam.. czułam, że tak będzie.. biell jak cholera :( ciekawe czy kiedykolwiek się uda..

Uda się uda! Musi się kiedyś udac a jesli woara czyni cuda trzeba wierzyc ze sie uda :-) bedzie dobrze a pozatym biel na tescie jeszcze o niczym nie świadczy czasem test wychodzi dopiero po terminie @ tak jak bylo u mnie ...

reklama
Do góry