reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie dziewczyny jakis dziwny ten.cykl najpierw ta dziwna 2 dniowa @ a teraz juz po dniach plodnych zaledwie dzien a mnie juz bolą piersi .... :szok: jesssssu o co chodzi mam nadzieje ze w moich regularnych cyklach cos sie nie przestawia.... :errr:

reklama
U mnie dziewczyny jakis dziwny ten.cykl najpierw ta dziwna 2 dniowa @ a teraz juz po dniach plodnych zaledwie dzien a mnie juz bolą piersi .... :szok: jesssssu o co chodzi mam nadzieje ze w moich regularnych cyklach cos sie nie przestawia.... :errr:
Ja tak miałam w ciąży już od połowy cyklu bol piersi. A kiedy testujesz? Jak juz bolą to 10dni i testuj.

Moje sstaraczki kochane pomożecie mi? Ja właśnie sobie obliczyłam że owu była 27.12 do zagnieżdżenia musiało dojść koło 03.01 Zrobiłam test 05.01 i była blaaada kreska a beta z 09.01 była 290.80. wiec mniej więcej to jest 4 tydzień ale od zagnieżdżenia. Co o tym myślicie ?
Myślę że będzie dobrze jeżeli to 4tyg ciąża to ma czas jeszcze,sprawdź beta za 2dni jak pójdzie w górę to będzie ok,myślę że dzieciątko jest tylko malutkie jeszcze

Sylwia, przykro mi.. kiedyś ba pewni sie uda! Nie poddawaj sie! [emoji11] zreszta jak to mówią dziewczyny jak nie ma @ to jest nadzieja [emoji3]
Bulbasek, ale miałaś przeżycie.. pewnie najadłeś sie strachu biedna..[emoji45] ale myśl pozytywnie bo teraz bedzie wszystko dobrze! [emoji3]
Nimitti, ja się nie znam jak to wszystko musi wyglądać ale moja kuzynka miała skierowanie na usunięcie ciąży bo nie rozwinęło się serce.. na szczęście poczekała i zrobiła jeszcze raz usg i wszystko było w najlepszym porządku!! Dziś jej córka ma 8 lat! [emoji6]
MartaBarbara, ja tak miałam w tamtym cyklu.. zaraz po owu ból piersi aż do @ i niestety ciazy brak [emoji53] ale może u ciebie bedzie inaczej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia dziękuję :*

Docia tak ale to jest 4tc od zapłodnienia czyli 6 od ostatniej m. Zobaczymy jeszcze 3 dni. Ja chyba jajo zniósł ale wiecie co mąż mi powiedział ? Mój mąż który nie chciał 2 dziecka że jeśli tylko będę chciała zrobimy do 3 razy sztuka i on ma nadzieję że zobaczymy serduszko w piątek.

Sylwia, przykro mi.. kiedyś ba pewni sie uda! Nie poddawaj sie! [emoji11] zreszta jak to mówią dziewczyny jak nie ma @ to jest nadzieja [emoji3]
Bulbasek, ale miałaś przeżycie.. pewnie najadłeś sie strachu biedna..[emoji45] ale myśl pozytywnie bo teraz bedzie wszystko dobrze! [emoji3]
Nimitti, ja się nie znam jak to wszystko musi wyglądać ale moja kuzynka miała skierowanie na usunięcie ciąży bo nie rozwinęło się serce.. na szczęście poczekała i zrobiła jeszcze raz usg i wszystko było w najlepszym porządku!! Dziś jej córka ma 8 lat! [emoji6]
MartaBarbara, ja tak miałam w tamtym cyklu.. zaraz po owu ból piersi aż do @ i niestety ciazy brak [emoji53] ale może u ciebie bedzie inaczej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj najadlam się. Masakra. Dobrze, że mąż trzezwoscia umysłu sie wykazał. Kazał kłaść się spać i nic nie czytać w necie :D dzisiaj 14 dpo. Czuję się bardzo dobrze. Odganiam @ żeby nie powróciła przez 9 miesięcy. Termin powinnam mieć w niedzielę, ale zawsze te 2 dni daje zapas. Ile się człowiek nastresuje. Jak dotrwam do soboty i rozpoczne 6 tydzien to wtedy moze sie uspokoje :)

reklama
Basia dziękuję :*

Docia tak ale to jest 4tc od zapłodnienia czyli 6 od ostatniej m. Zobaczymy jeszcze 3 dni. Ja chyba jajo zniósł ale wiecie co mąż mi powiedział ? Mój mąż który nie chciał 2 dziecka że jeśli tylko będę chciała zrobimy do 3 razy sztuka i on ma nadzieję że zobaczymy serduszko w piątek.
Nimitii ja się nie znam tak do końca na tym, na tych wyliczeniach ale wiem, że w piątek bedzie serduszko i koniec. :*

Do góry