reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Coś jest nie tak...

Ej nie wmawiaj sobie ze cos musi być nie tak ja tez zawsze mialam takie skape @ a wszystko bylo dobrze ....
Tylko ta ostatnia z 12.01 byla wyjatkowo dziwna bo praktycznie nie lecialo nic tylko byla krew na.papierze przy podtarciu no i @ zaczela sie w czawrtek a skonczyla w sobote dziwna taka.no ale chyba raz na ruski rok moze sie taka.przytrafic chociaz kobieta jak.sie stara o dzidziusiato ma rozne myśli wiem .... poczekaj spokojnie na wizytę i zobaczysz co ci powie pani doktor a poki co sie nie denerwuj

reklama
@Lanvin syn przyjaciółki urodził się z czarnymi wegielkami ;) a dzidziuś którym się opiekowałam od 3tyg życia miał szaro-granatoowe :) reszta nieebieskiee oczywiście ;D
Tak czy siak, i tak dzieciom później kolor się zmienia [emoji14] mój ma niestety piwne, nie po mnie [emoji20] na szczęście jeszcze prócz uszu praktycznie wszystko ma po mnie, więc chyba silne geny mam, przynajmniej dzieci ładne [emoji3]

Witojcie moje cudowne Staraczki i Ciezarowki [emoji8]

100 postow do nadrobienia od rana [emoji33] poczytam Was po pracy.

Zrobilam test owu i prosze o pomoc bo moje oczy mnie zawodza.
Pozytyw czy jeszcze nie?
Mi wyglada, ze jeszcze nie ale, ze juz prawie pozytyw.

9f8349bffb2b6055433bc180ed778188.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wygląda, że dziś lub jutro, ale co ja tam wiem [emoji14] testy z allegro??

Pozytyw [emoji2] to działaj[emoji18]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu odpuszcza w tym cyklu :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak czy siak, i tak dzieciom później kolor się zmienia [emoji14] mój ma niestety piwne, nie po mnie [emoji20] na szczęście jeszcze prócz uszu praktycznie wszystko ma po mnie, więc chyba silne geny mam, przynajmniej dzieci ładne [emoji3]

Mi wygląda, że dziś lub jutro, ale co ja tam wiem [emoji14] testy z allegro??

Paraplu odpuszcza w tym cyklu :-)

No mi tez wyglada, ze to jeszcze nie 100% pozytyw ale chcialam sie upewnic innymi oczami ;) wieczorem sprawdze.
Wczoraj mi poleciala woda az gacie musialam zmienic [emoji33] Ovia byla zachwycona tym objawem [emoji23] a dzisiaj mam juz sliski sluz i Ovia tez byla nim zachwycona [emoji23]

Testy kupowalam w necie w Holandii, Sensitest sie zwia i sa bardzo dobre. Gorzej z moimi oczami bo w zaleznosci co sobie w mawiam to taki widze wynik [emoji28]

Tak, odpuszczam dla spokoju ducha ale testy sobie robie bo szykuje sobie wszystkie informacje o cyklach do ginekologa. W czwartek wizyta [emoji33]

No mi tez wyglada, ze to jeszcze nie 100% pozytyw ale chcialam sie upewnic innymi oczami ;) wieczorem sprawdze.
Wczoraj mi poleciala woda az gacie musialam zmienic [emoji33] Ovia byla zachwycona tym objawem [emoji23] a dzisiaj mam juz sliski sluz i Ovia tez byla nim zachwycona [emoji23]

Testy kupowalam w necie w Holandii, Sensitest sie zwia i sa bardzo dobre. Gorzej z moimi oczami bo w zaleznosci co sobie w mawiam to taki widze wynik [emoji28]

Tak, odpuszczam dla spokoju ducha ale testy sobie robie bo szykuje sobie wszystkie informacje o cyklach do ginekologa. W czwartek wizyta [emoji33]

Trzymamy kciuki za Twoją wizytę [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uważam, że pozytyw, jutro albo w czw. Owu jak sądzę :D

Ej nie wmawiaj sobie ze cos musi być nie tak ja tez zawsze mialam takie skape @ a wszystko bylo dobrze ....
Tylko ta ostatnia z 12.01 byla wyjatkowo dziwna bo praktycznie nie lecialo nic tylko byla krew na.papierze przy podtarciu no i @ zaczela sie w czawrtek a skonczyla w sobote dziwna taka.no ale chyba raz na ruski rok moze sie taka.przytrafic chociaz kobieta jak.sie stara o dzidziusiato ma rozne myśli wiem .... poczekaj spokojnie na wizytę i zobaczysz co ci powie pani doktor a poki co sie nie denerwuj
Denerwuje się bo nie wiem, czy mam robić badania czy nie. Już w grudniu zrobiłam bo plamiłam drugi dzień. Potem wszystko ustało, a za 6 dni przyszła@. I w dupę poszła kasa na badania, bo nie są miarodajne... Szlag mnie trafia :(

Denerwuje się bo nie wiem, czy mam robić badania czy nie. Już w grudniu zrobiłam bo plamiłam drugi dzień. Potem wszystko ustało, a za 6 dni przyszła@. I w dupę poszła kasa na badania, bo nie są miarodajne... Szlag mnie trafia :(
Przede wszystkim, to lekarz powinien Cię zbadać, bo co z tego, że robisz wyniki z krwi, jeśli do tej pory gin Twojej kuciamby na oczy nie widział? Przede wszystkim musi zajrzeć do środka i zrobić usg, a tak to takie strzelanie na oślep, nie rozumiem dlaczego do tej pory nie miałaś takiego badania...

reklama
Do góry