reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, właśnie wyszłam na spacer po obiedzie, a tu śnieg pada[emoji2]
1485779767-aaaaaa.jpeg
Fajny krajobraz[emoji4]to Niemcy tak?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i zrobiłam test (PRE-test, ale niestety wyszedł co najmniej dziwny, więc pewnie jakiś felerny.. Nawet nie widać kreski testowej bo te ciemniejsze miejsce jest ciut dalej. Może za mało moczu? Nie dopłynęło do drugiej kreski, ale dałam tyle ile zawsze... Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło..;/
Nie wiem czy dzisiaj będę miała czas lecieć do sklepu, aj.
One są często wadliwe. To czekamy na powtórkę :)

A Twój syn ma jakieś objawy zaparcia typu ból brzucha skarży się na coś? U mojej to jest tak dziwnie bo ani brzuch nie jest twardy ani żadnych dolegliwości bólowych brzucha (pomijając płacz jak tylko siada na toaletę). I bawi się normalnie jak zawsze. Nic w środę zarejestrowałam ją do pediatry zobaczymy co powie :)
No trzymam kciuki za kupę :)
Normalnie kiedyś z mężem pisaliśmy / dzwoniliśmy do siebie i mówiliśmy sobie Kocham Cię a teraz czy była kupa :p

Syn też nie narzeka na ból brzucha i jakby nigdy nic załatwia się co 4-5dni..
Dostaliśmy dicopeg junior saszetki. Zobaczymy czy pomogą [emoji6]
Queen, a może jednak ciąża? [emoji7][emoji3]
Nimitti, trzymam kciuki za wizytę [emoji110]️
Sylwia, a pokaz ten test [emoji6]
Piszecie o mierzeniu temp. Ja w tym cyklu nie mierze.. nie wiem nawet czy będę miała owu przez ta moja chorobę.. Ale jak mierzyłam to zawsze wstawałam przed praca do toalety i tam mierzyłam[emoji6]
Powiedzcie mi, biorę ibum zatoki.. muszę bo nic innego nie pomaga.. czy jak wezmę dziś i jutro ( 9 i 10dc) to jest szansa, że jest o tyle wcześnie, że nie zaburzę owulacji? Naczytałam się w necie i teraz się martwię..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Syn też nie narzeka na ból brzucha i jakby nigdy nic załatwia się co 4-5dni..
Dostaliśmy dicopeg junior saszetki. Zobaczymy czy pomogą [emoji6]
Queen, a może jednak ciąża? [emoji7][emoji3]
Nimitti, trzymam kciuki za wizytę [emoji110]️
Sylwia, a pokaz ten test [emoji6]
Piszecie o mierzeniu temp. Ja w tym cyklu nie mierze.. nie wiem nawet czy będę miała owu przez ta moja chorobę.. Ale jak mierzyłam to zawsze wstawałam przed praca do toalety i tam mierzyłam[emoji6]
Powiedzcie mi, biorę ibum zatoki.. muszę bo nic innego nie pomaga.. czy jak wezmę dziś i jutro ( 9 i 10dc) to jest szansa, że jest o tyle wcześnie, że nie zaburzę owulacji? Naczytałam się w necie i teraz się martwię..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci szczerze że nie wiem...ja ostatnio nic nie brałam...łeb mi pękał ale z obawy żeby nic nie zaburzylo owu czy zagnieżdżenia. Choć nie wiem na ile to ma znaczenie ale nie chciałam ryzykować...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie do wszystkich dziewczyn, które były na clo. Czy odrazu dostalyscie coś w stylu estrofemu na endo? Ja mam raczej małe, a przy clo podobno nie chce wzrastać. Czy któraś mogłaby coś podpowiedzieć?
@NeSSi wybacz, że Cię wywołuje, ale pamiętam, że Twoje dwa bable są z clo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak od 3dc do 11 estrofen mite co 2dni

Mam pytanie do wszystkich dziewczyn, które były na clo. Czy odrazu dostalyscie coś w stylu estrofemu na endo? Ja mam raczej małe, a przy clo podobno nie chce wzrastać. Czy któraś mogłaby coś podpowiedzieć?
@NeSSi wybacz, że Cię wywołuje, ale pamiętam, że Twoje dwa bable są z clo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie. Dostałam po kilku cyklach, jak endo w 12 dc przed samą owu miało 2mm...

reklama
Do góry