reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A co ja się dowiem? Że owu była. A kiedy? Tego mi nie powie...gin prywatny więc badania hormonów mogę sobie i bez niego zrobić...cytologii nie zrobię bo może jeszcze będzie jakiś seks choć już mi i się nie chce i sensu nie widzę...i powie-proszę uprawiać seks co 2 dzień. A mi się już k...chyba nie chce i tego seksu i tego dziecka...

Wiem. Smęce. Sorki

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm, a może Ci powie, że owu była chwilę temu bo pęcherzyk. Się dopiero zapada? Albo, że będzie lada chwila i znajdziesz w sobie jeszcze trochę siły i zaskoczy?[emoji6]
Dzisiaj poniedziałek- smęty dozwolone[emoji12]

Napisane na N958St w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, właśnie wyszłam na spacer po obiedzie, a tu śnieg pada[emoji2]
1485779767-aaaaaa.jpeg

Bulbasek jak się czujesz ?na kiedy wizytę masz ?
Kochana Nie martw się. Wszystko będzie dobrze. Mnie tez czasami zakluje. Moja koleżanka jest w 14tc i TEZ tak a od czasu do czasu. Ja mam wizytę w walentynki :) :* póki co piersi mi zaraz eksploduja. Mam lekki rozstroj zoladka, gazy ale tak to wspaniale :):):)

Kochana Noe martw się. Wszystko będzie dobrze. Mnie tez czasami zakluje. Moja koleżanka jest w 14tc i TEZ tak a od czasu do czasu. Ja mam wizytę w walentynki :) :*
A no tak pisałaś :) będziesz miała cudowny prezent ! Ja dzisiaj sobie zrobiłam walentynkowe paznokcie.
A co do kłucia mnie kłuje cały czas dlatego mnie to martwi teraz mniej ale jednak :(

Mam pytanie do wszystkich dziewczyn, które były na clo. Czy odrazu dostalyscie coś w stylu estrofemu na endo? Ja mam raczej małe, a przy clo podobno nie chce wzrastać. Czy któraś mogłaby coś podpowiedzieć?
@NeSSi wybacz, że Cię wywołuje, ale pamiętam, że Twoje dwa bable są z clo

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No i zrobiłam test (PRE-test, ale niestety wyszedł co najmniej dziwny, więc pewnie jakiś felerny.. Nawet nie widać kreski testowej bo te ciemniejsze miejsce jest ciut dalej. Może za mało moczu? Nie dopłynęło do drugiej kreski, ale dałam tyle ile zawsze... Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło..;/
Nie wiem czy dzisiaj będę miała czas lecieć do sklepu, aj.

reklama
Hmmm, a może Ci powie, że owu była chwilę temu bo pęcherzyk. Się dopiero zapada? Albo, że będzie lada chwila i znajdziesz w sobie jeszcze trochę siły i zaskoczy?[emoji6]
Dzisiaj poniedziałek- smęty dozwolone[emoji12]

Napisane na N958St w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za dobre słowo[emoji6] najgorsze chyba w tym wszystkim jest to że założyłam sobie że jak nie uda się w tym roku to rezygnuję bo nie chce rodzić po 40. Wiem że trzeba wyluzować,nie myśleć i kochać się dla funu i kiedy jest ochota ale ze względu na zmianowy tryb pracy rzadko jest sytuacja kiedy obydwoje jesteśmy wypoczęci,mamy ochotę i jesteśmy w tym samym czasie w domu a dziecko śpi...więc człowiek chce zmaksymalizować szanse...a tu 5 cykl i nic...tak wiem inni się starają latami i o pierwsze ja jedno już mam. Ale tak ciężko o tym nie myśleć...

Jutro M znów ma wolne więc super. Wieczorkiem znów możemy[emoji175] ale mi już brak ochoty po tym całym mierzeniu temperatury i rzekomej owu w 8 dc...Logika i rozum mówi-takie mierzenie jest niemiarodajne i z dupy ale włącza się-a może jednak? Dlaczego teraz miałoby się udać? Niby wszystko nam sprzyja-dni wolne u mnie i M dostał niespodziewany urlop i akurat niby "ten czas"...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry