Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to będzie miał dystans pewnie, nazwa też kiedyś warknela na mojego siostrzenica, ale się okazało że wsadził jej palce do oczu, tzn stanął z tyłu i ja za oczy złapał aż zapiszxzala i się obroniła.Przez weekend nie miałam czasu, by się odezwać. W sobotę byliśmy w Ikei kupić parę rzeczy i rozejrzeć się co chcemy kupić do mieszkania, bo za miesiąc będziemy kredyt i trzeba już myśleć :-) a wczoraj byliśmy u teściów, wróciliśmy wieczorem.
Filip bawił się z psem teściów, glaskał ją i nagle coś jej odwalilo, do tej pory nie wiemy co i ugryzła go w buzię. Ma 3 małe dziurki i jest podrapany od zębów. Pytałam go sto razy co się stało, ale nie chce powiedzieć, mówi że ją glaskał... Tłumaczyłam, że przecież jeśli przez przypadek ją mocniej przycisnal, to może powiedzieć, nie będę krzyczeć, ale ze musi uważać następnym razem, ale on nie powie i już...
to co testujemy 09.02?28,29 bywało i 26 i 27. Zwykle tak + -jeden dzień. 28 dc wypada właśnie 10.02
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W aptece[emoji12]ja chyba nie wytrzymam i podjade do Rossmana po owulacyjne...
Ja nie mam co pokazać[emoji20]
No on już jak wracaliśmy to mówił, że jeśli chodzi o zwierzątka w rodzinie to teraz jest taka hierarchia :Teraz to będzie miał dystans pewnie, nazwa też kiedyś warknela na mojego siostrzenica, ale się okazało że wsadził jej palce do oczu, tzn stanął z tyłu i ja za oczy złapał aż zapiszxzala i się obroniła.
A zdjęcie bąbelka gdzie??
Oj, brzmi dobrzeA ja powiem Wam dziewczyny ze gdyby nie to ze jestem pewna ze nie jestem w ciąży to mój organizm znowu produkuje sobie objawy [emoji23][emoji23] w zeszły tyg miałam brązowe plamienia, dzisiaj np rano obudzialam się strasznie głodna zjadłam śniadanie po czym momentalnie mnie na wymioty zebrało. Ale na szczęście obyło się jakoś bez. Chociaż kibelek dostał trochę przytulania ode mnie. A poza tym mam mega dużo energii jak nie ja ( wyłączając z tego zeszły czwartek i piątek bo byłam przeziębiona ) No mówię wam cuda na kiju [emoji23][emoji23] anyway @ ma być w środę. Ale nie wiem bo nie wiem kiedy była owu [emoji51][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Urośnie pęcherzyk, jeszcze ma czas! Niczym sie nie załamuj! Działajcie!Wyszłam od ginki.
No niestety dupa wielka zbita.
Pęcherzyk raptem 8mm, Jedyny taki, z którego cokolwiek może być [emoji22]
Zwiększyła mi metę na 850.
No i dostałam clo. Generalnie ten cykl psu w dupe. Stracony jak sądzę.
Najchętniej wywoalalabym kolejna @, ale kazała czekać licząc, że jak ta przyszła po 31 dniach to może teraz też zaskoczy, ale boję się, że znów ten cykl będzie się ciągnął...
Załamka
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom