reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Busted! [emoji23]
b6420be4a5325632c95f86383fa82638.jpg

Arrow ja tez moge gadac i gadac o moich psich dzieciach [emoji173][emoji173][emoji33][emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Spark łącze się z Tobą "w bólu" [emoji30][emoji30] mój może nie ma problemu z waga (poza tym ze przytył od świat 5kg ale to u niego norma - niedługo wróci do swojej wyjściowej 76kg) ale wkurza mnie z innymi rzeczami. Ostatnio mieliśmy kłótnie o branie wspomagaczy nasienia. Wcześniej miał promen - miał problemu z braniem bo tabletka za duża !! (A mniejsza niż tabletka antybiotyku agumentin czy jakoś tak jeśli kojarzycie ) wiec mój wujek ( specjalista w ogole od leczenia niepłodności) polecił androferti bo ze ma dobre wyniki w poprawnie tego co u niego złe czyli morfologi i liczebności. Jest to w saszetkach pije się dwa razy dziennie. Wyglada, pachnie i pewnie smakuje jak plusz. Jak mu przypominałam żeby wypił po powrocie z pracy (bo rano sama mu robię) to się wściekał ze nie jest małym dzieckiem- jak nie przypominałam to dwa razy nie wziął ! A później do mnie z tekstem czy tego nie można kupić o innym smaku bo on pomarańczowego nie lubi !!! No myślałam ze mnie ch**** strzeli !! Strzeliłem focha na co on do mnie czy ciekawe czy jakbym musiała brać codziennie coś czego noe lubię to bym to robiła. No kurde !!! Helołłł!! Ja się tu niedługo będę musiała kłuć sama ze o innych procedurach z in vitro nie wspomnę!! A ten ma problem żeby dwa razy dziennie wypić szklankę wody o smaku pomarańczowym [emoji30][emoji30] to samo było z paleniem. Przestał palić papierosy ale pali taka odmianę epapierosa tylko więcej dymu robi. Dobrze wie ze niedługo musi przestać bo ivf nie dostaniem jeśli nie przestanie to tez wielkie fochy. No i weź się tu nie denerwuj ....

O kurde to się teraz wygadam [emoji23][emoji23] a miałam Cię tylko @Spark wesprzeć [emoji51][emoji23] No także tego - kto ma dać radę jak nie my ?;-)

Pisz kochana pisz! :) mój z lekami też, bo ciekawe co mu da ten syrop :/ ahhh. Jak się poznaliśmy miał 86kg bo wysoki jest dość, potem 9o to też super, a teraz 105...

Tak znajdziesz. Polecam Polski przewodnik paleo Iwona Wierzbicka prekursorka paleo w Polsce. Zmotywowala mnie do tego m.in.moja strata i maz. pomyślałam, że organizm może nie był przygotowany, może czegoś zabrakło. Czytałam wiele na temat ogromnego,negatywnego wpływu glutenu na nasze zdrowie. Od kiedy na niej jestem czuję się wspaniale, mialam jakieś krostki na plecach- nie mam ani jednej. Włosy mialam gęste i mocne, ale widzę że jeszcze bardziej są lśniące. Dodatkowo lykam suplementy bez chemii. Miltiwitamina Doctors' Jest uznana za najlepszą w Europie i na świecie, folia DoctorsBest, dodatkowo Wit. DTEZ tej samej firmy 5000 jednostek oraz K2MK7 od Zieby (Ukryte terapie).
Musze to wszystko wygooglowac bo pierwsze słyszę [emoji4] ale właśnie zamierzam się wziąć za siebie i dziękuję za inspirację [emoji8]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Sylwia, przykro mi.. trzymaj się dzielnie [emoji27]
Paraplu, jak to z gumka? Masz lekarza ok, ale ty już chyba masz płodne prawda? Nie odpuszczaj tego miesiąca [emoji45] ja mam ginekologa w środę i tylko dzień wcześniej nic nie będziemy robić.. Co do skory to moj syn ma AZS także wiem co przezywasz.. a wiedziałaś o tym, że będąc w ciąży należy w 3 trymestrze zażywać Probiotyk? Podobno uodparnia to malucha i jest duże prawdopodobieństwo, że nie odziedziczy naszej alergi czy problemów skórnych [emoji6] ja niestety dowiedziałam się o tym już jak syn był na świecie.. chociaż u nas nikt AZS nie miał wcześniej.. ale teraz juz na pewno z probiotyku skorzystam. Zreszta syna faszeruje cały czas [emoji12]
Spark, ja też tak nie raz z moim M mam.. on jest strasznym nerwusem.. Bedzie dobrze[emoji6] testujesz w tym miesiącu?
Ja na razie nie mam zwierząt.. tzn mieszkając z rodzicami mieliśmy psa- sznaucera miniaturkę a teraz nie chce bo po prostu nie miałby go kto wyprowadzać jak bylibyśmy w pracy.. a po drugie syn ma alergie wiec kto wie jakby to było.. wiec musimy się zadowolić rybkami a mąż hoduje krewetki [emoji12]

Ahh te chłopy...
Nie testuję, już na szczęście czuję się okresowo, za 2-3 dni ma być @ ;)

Mnie polowa reklam wzrusza [emoji23] i to nawet takie co nikt normalny nie powie, ze maja COKOLWIEK wzruszajacego [emoji23]

Pamietam, ryczalam jak bobr jak o tym pisalas.
Bardzo sie ciesze, ze domek sie "robi" a pieski juz sie "zrobily" i rosna :) oczywiscie masz sie pochwalic nimi jak juz trafia do Was! [emoji173]

Haha sporo sie na terapii nauczylam [emoji12] i tylko powtarzam slowa :)

I dobrze, ze sie wygadalas [emoji846] a faceci tacy som i nic z tym nie zrobisz. Delikutasne bzdziagwy jak ja to mowie [emoji23] im to leki to chyba trzeba dawac jak psu czy kotu. Schowane w kawalek kielbasy [emoji23]

Świetny pomysł z tą kiełbasą... tylko, że syrop w kiełbasie ? <główkuje>
chyba, że w piwie!!!

Mój oczywiście po kłótni u jego rodziców później przepraszał i tam i w domu... powiedział, że zacznie się lepiej odżywiać... zjadł paczkę ryżu z mięsem zamiast dwóch, a w sklepie zamiast energetyka wziął sok... ale wiem, że to chwilowe, do kolejnej kłótni... Jego tataa ma wieeeelki brzuch, On już też coraz większy, ale nic nie da sobie powiedzieć bo przecież "nie wygląda jak grubasy z telewizji"...

reklama
Busted! [emoji23]
b6420be4a5325632c95f86383fa82638.jpg

Arrow ja tez moge gadac i gadac o moich psich dzieciach [emoji173][emoji173][emoji33][emoji28]

Śliczne wszystkie psiaki [emoji7]
Też mam, taka moja mała córcia, wyzywam na niej swoje matczyne ciagoty [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry