Sylwia, przykro mi.. trzymaj się dzielnie [emoji27]
Paraplu, jak to z gumka? Masz lekarza ok, ale ty już chyba masz płodne prawda? Nie odpuszczaj tego miesiąca [emoji45] ja mam ginekologa w środę i tylko dzień wcześniej nic nie będziemy robić.. Co do skory to moj syn ma AZS także wiem co przezywasz.. a wiedziałaś o tym, że będąc w ciąży należy w 3 trymestrze zażywać Probiotyk? Podobno uodparnia to malucha i jest duże prawdopodobieństwo, że nie odziedziczy naszej alergi czy problemów skórnych [emoji6] ja niestety dowiedziałam się o tym już jak syn był na świecie.. chociaż u nas nikt AZS nie miał wcześniej.. ale teraz juz na pewno z probiotyku skorzystam. Zreszta syna faszeruje cały czas [emoji12]
Spark, ja też tak nie raz z moim M mam.. on jest strasznym nerwusem.. Bedzie dobrze[emoji6] testujesz w tym miesiącu?
Ja na razie nie mam zwierząt.. tzn mieszkając z rodzicami mieliśmy psa- sznaucera miniaturkę a teraz nie chce bo po prostu nie miałby go kto wyprowadzać jak bylibyśmy w pracy.. a po drugie syn ma alergie wiec kto wie jakby to było.. wiec musimy się zadowolić rybkami a mąż hoduje krewetki [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom