reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie wiem czy zdążę z nim coś wypracować... Niestety jeśli mnie zwolnią to i stracę lekarza, bo on z medicover a pakiet medyczny z pracy... Nie tak miał wyglądać ten dzień. Zepsułam go wszystkim a oni tak się starali :(
Jestem załamana...
Aniuuuuu Slonko wiem, ze te urodziny sa dla Ciebie ciezkie ale jutro zobaczysz, ze tak na serio to nie ma zadnej roznicy miedzy Toba z teraz a Toba z przed 3 dni. Nie zestarzalas sie nagle, nie osiwialas nagle, nie wypadla Ci macica nagle, mowiac "Sorry, time out" ;)
Miedzy Toba z teraz a Toba z wczoraj jest TYLKO 1 dzien roznicy. 1 dzien! I ten 1 dzien ma nagle spowodowac, ze juz jest za pozno?! Ze juz nie masz szans? Skadze!
Masz lepszego lekarza, masz nas i masz cudna rodzinke. No z takim zapleczem pozytywnej energii i milosci nie ma co sie zalamywac a brac z tego sile na kazdy dzien [emoji8]

Zobacz załącznik 793368a to moja piękność

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Coz za klasa! [emoji7]

Sylwia, przykro mi.. trzymaj się dzielnie [emoji27]
Paraplu, jak to z gumka? Masz lekarza ok, ale ty już chyba masz płodne prawda? Nie odpuszczaj tego miesiąca [emoji45] ja mam ginekologa w środę i tylko dzień wcześniej nic nie będziemy robić.. Co do skory to moj syn ma AZS także wiem co przezywasz.. a wiedziałaś o tym, że będąc w ciąży należy w 3 trymestrze zażywać Probiotyk? Podobno uodparnia to malucha i jest duże prawdopodobieństwo, że nie odziedziczy naszej alergi czy problemów skórnych [emoji6] ja niestety dowiedziałam się o tym już jak syn był na świecie.. chociaż u nas nikt AZS nie miał wcześniej.. ale teraz juz na pewno z probiotyku skorzystam. Zreszta syna faszeruje cały czas [emoji12]
Spark, ja też tak nie raz z moim M mam.. on jest strasznym nerwusem.. Bedzie dobrze[emoji6] testujesz w tym miesiącu?
Ja na razie nie mam zwierząt.. tzn mieszkając z rodzicami mieliśmy psa- sznaucera miniaturkę a teraz nie chce bo po prostu nie miałby go kto wyprowadzać jak bylibyśmy w pracy.. a po drugie syn ma alergie wiec kto wie jakby to było.. wiec musimy się zadowolić rybkami a mąż hoduje krewetki [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
odpuscilismy, to juz postanowione ale nie smutam sie bo nadal dzialam tylko, ze na troszke innej plaszczyznie [emoji1377][emoji1377][emoji1377] ale wszystko po to aby szczesliwie doczekac momentu kiedy utulimy nasze dzieciatko [emoji173]

Nic nie wiedzialam o probiotykach [emoji33][emoji33][emoji33] napisz cos wiecej! Plisssss.

715fa6f2e811262a1d8eed441185b8a4.jpg

W temacie zwierzaków - Lily w podróży do Polski [emoji51][emoji173] pies podróżnik !

2e2ba86c7b36279667b3dd2db9407cd3.jpg

A tutaj Fado - foxterier szorstkowłosy - moja psina która niestety została w Polsce z rodzicami

8be299a806697f042cc4ab8bf330b1b2.jpg

A tak to wyglada gdy jesteśmy w Polsce - dla mnie nie ma miejsca w łóżku [emoji23][emoji23]

f68f2d7d3a1f928a5a60486b9af79408.jpg

A na koniec tatuś z córcia w sylwestra [emoji51][emoji23] później było już tylko gorzej [emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha no faktiko na lozku kapke ciasno [emoji23]

A to mojego koto-psa ulubiona miejscowka.
fa539898e23a7494a917cb98b2a3263f.jpg

715fa6f2e811262a1d8eed441185b8a4.jpg

W temacie zwierzaków - Lily w podróży do Polski [emoji51][emoji173] pies podróżnik !

2e2ba86c7b36279667b3dd2db9407cd3.jpg

A tutaj Fado - foxterier szorstkowłosy - moja psina która niestety została w Polsce z rodzicami

8be299a806697f042cc4ab8bf330b1b2.jpg

A tak to wyglada gdy jesteśmy w Polsce - dla mnie nie ma miejsca w łóżku [emoji23][emoji23]

f68f2d7d3a1f928a5a60486b9af79408.jpg

A na koniec tatuś z córcia w sylwestra [emoji51][emoji23] później było już tylko gorzej [emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha

Bulbasku znajdę w necie info na temat tej diety Paleo? Dlaczego na niej jesteś ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Tak znajdziesz. Polecam Polski przewodnik paleo Iwona Wierzbicka prekursorka paleo w Polsce. Zmotywowala mnie do tego m.in.moja strata i maz. pomyślałam, że organizm może nie był przygotowany, może czegoś zabrakło. Czytałam wiele na temat ogromnego,negatywnego wpływu glutenu na nasze zdrowie. Od kiedy na niej jestem czuję się wspaniale, mialam jakieś krostki na plecach- nie mam ani jednej. Włosy mialam gęste i mocne, ale widzę że jeszcze bardziej są lśniące. Dodatkowo lykam suplementy bez chemii. Miltiwitamina Doctors' Jest uznana za najlepszą w Europie i na świecie, folia DoctorsBest, dodatkowo Wit. DTEZ tej samej firmy 5000 jednostek oraz K2MK7 od Zieby (Ukryte terapie).

Popieram, świetna książka, kompendium wiedzy na temat paleo :)
I jeszcze jedna nie w temacie paleo, ale super się ją czyta Historia wewnętrzna.
W kwestii witamin faktycznie Doctor's Best ma bardzo dobre suplementy, poza tym polecam jeszcze Jarrow Formulas, najczęściej stosuję właśnie tych dwóch firm.

Odnośnie glutenu, ja tak samo jak ty Bulbasku widzę gigantyczną różnicę na skórze, a zawsze miałam z nią problemy. Winowajcą często też jest nabiał.

Takie tycie to nic dobrego i będzie się czuł coraz bardziej zmęczony i rozdrażniony bo to obciąża serce, stawy i może prowadzić do cukrzycy czy miażdżycy. Myślę że tu kłótnia to akurat nic nie da. Jedynie szczerą spokojna rozmowa .
Ja próbuje spokojnie, naprawdę. Zawsze zaczynam, że się martwię, że coś z wątrobą będzie miał itd. I czy nie mógłby spróbować jeść trochę inaczej, a on zaraz nerwy...

Popieram, świetna książka, kompendium wiedzy na temat paleo :)
I jeszcze jedna nie w temacie paleo, ale super się ją czyta Historia wewnętrzna.
W kwestii witamin faktycznie Doctor's Best ma bardzo dobre suplementy, poza tym polecam jeszcze Jarrow Formulas, najczęściej stosuję właśnie tych dwóch firm.

Odnośnie glutenu, ja tak samo jak ty Bulbasku widzę gigantyczną różnicę na skórze, a zawsze miałam z nią problemy. Winowajcą często też jest nabiał.
Ja odstawiłam przenicę (M ma nietolerancję) i waga poszła szybko w dół. Do tego zniknęły moje wieczne krostki na ramionach i pupie[emoji4]

Napisane na N958St w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry