reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczęta! Przepraszam, ale ostatnio miałam gorszy czas i nie odzywałam się. Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy. Jesteście kochane :*
Gratulacje wszystkim zakreskowanym :)
@Lanvin jak się czujesz? Przyszła wróżka?
Nie sposób Was nadrobić, bo tyle piszecie :)
Wchodzę w nowy cykl z nowymi postanowieniami i z NOWYM MIESZKANIEM W NIEMCOWNI!! :-) :)
:-) :):-) :) Tak bardzo się cieszę, że je w końcu dostaliśmy, wyremontowane,odnowione, odświeżone w fajnej dzielnicy, gdzie mam wielu znajomych i w końcu nie będę sama jak palec :D:D:D
A u Was jak tam sytuacja?

reklama
Aj te chłopy...
Mój wczoraj gotował obiad. Pyry, kapusta kiszona i rybka w mące i jajku. Dzwoni do mnie z tekstem "w tej szafce to tylko jakaś kukurydziana, gryczana, orkiszowa, żytnia, a qrwa dzie jest pszenna mąka????" Oczywiście jeszcze jest, ale przecież w każdej smakuje dobrze. Nie, dla niego pszenna tortowa jest jedyna!!! A kabzioch wielki jak arbuz. Kłamie, że waży 120, myślę że dobija do 130kg :(
Niestety niereformowalny....
A badania nasienia mówią same za siebie... :(
Dokładnie, i nie wiem czy oni nie wierzą w to, że odżywianie wpływa na nasienie czy nie chcą wierzyć... porażka!

Cześć dziewczęta! Przepraszam, ale ostatnio miałam gorszy czas i nie odzywałam się. Bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy. Jesteście kochane :*
Gratulacje wszystkim zakreskowanym :)
@Lanvin jak się czujesz? Przyszła wróżka?
Nie sposób Was nadrobić, bo tyle piszecie :)
Wchodzę w nowy cykl z nowymi postanowieniami i z NOWYM MIESZKANIEM W NIEMCOWNI!! :-) :)
:-) :):-) :) Tak bardzo się cieszę, że je w końcu dostaliśmy, wyremontowane,odnowione, odświeżone w fajnej dzielnicy, gdzie mam wielu znajomych i w końcu nie będę sama jak palec :D:D:D
A u Was jak tam sytuacja?
Tak, przyszła @ do Lanvin ;) Po czarach @basia89 jak się nie mylę ;p

Dokładnie, i nie wiem czy oni nie wierzą w to, że odżywianie wpływa na nasienie czy nie chcą wierzyć... porażka!
Wiecie...kurde mój M nigdy nie palił. Alko sporadycznie. Słodycze prawie wcale. Nie słodzi. Kawa rzadko. Sporo owoców,warzyw... Ćwiczy. I co? Już 7 lat temu wyniki średnie...a patologia zapijaczona on i ona i problemów z poczęciem nie ma...gdzie sens gdzie logika??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia sto lat sto lat!!! Wszystkiego co najlepsze i upragnionych 2 kreseczek wkrótce ❤❤❤❤❤❤
Spóźnione życzenia urodzinowe Aniu sto lat i spełnienia marzeń !!!
ee44c6bcc4e0dfae682057bafe6d80f880169bd9.jpg

Załączniki

• ee44c6bcc4e0dfae682057bafe6d80f880169bd9.jpg
    ee44c6bcc4e0dfae682057bafe6d80f880169bd9.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 1 041
reklama
Do góry