reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja ostatnio też myślę nad zrobieniem sobie badań. Jakaś morfologia mocz bo mam kamienie i tarczyca jak tam daje radę po ciąży bo szczerze powiem ze nastrój to mam słaby ostatnio. Sama ze sobą wytrzymać nie mogę i wzrusza mnie wszystko. Może pora hormony zmienić..już sama nie wiem. Siedzimy ciągle w domu bo M ma urlop i zimą mniej pracuje za to w inne pory roku prawie mieszka w pracy wiec też tak źle a tak niedobrze. Jak go nie ma to musze sama wszystko rpbic a jak jest to prawie z garów nie wychodze bo śniadania obiadki przekąski i zmywak non stop. Wynika z tego że babie to się jednak nie dochodzi hehe
Mnie polowa reklam wzrusza [emoji23] i to nawet takie co nikt normalny nie powie, ze maja COKOLWIEK wzruszajacego [emoji23]

Mietowajagodka są cudowne [emoji173][emoji173][emoji173] zakochałam się

A pamiętacie nasze kochane owczarki co spłonęły w domu i ciocie ? Domek juz stoi powoli został odbudowany i będziemy mieć nowe pociechy dwa owczarki urodziły się w grudniu cuda kochane. Chociaż ja tęsknię za tamtym bardzo :(((

sylwkaq90 bardzo mi przykro :(

Siwa ale fajna była.
Pamietam, ryczalam jak bobr jak o tym pisalas.
Bardzo sie ciesze, ze domek sie "robi" a pieski juz sie "zrobily" i rosna :) oczywiscie masz sie pochwalic nimi jak juz trafia do Was! [emoji173]

Paraplu ale Ty.mądrze gadasz kobito [emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha sporo sie na terapii nauczylam [emoji12] i tylko powtarzam slowa :)

@Spark łącze się z Tobą "w bólu" [emoji30][emoji30] mój może nie ma problemu z waga (poza tym ze przytył od świat 5kg ale to u niego norma - niedługo wróci do swojej wyjściowej 76kg) ale wkurza mnie z innymi rzeczami. Ostatnio mieliśmy kłótnie o branie wspomagaczy nasienia. Wcześniej miał promen - miał problemu z braniem bo tabletka za duża !! (A mniejsza niż tabletka antybiotyku agumentin czy jakoś tak jeśli kojarzycie ) wiec mój wujek ( specjalista w ogole od leczenia niepłodności) polecił androferti bo ze ma dobre wyniki w poprawnie tego co u niego złe czyli morfologi i liczebności. Jest to w saszetkach pije się dwa razy dziennie. Wyglada, pachnie i pewnie smakuje jak plusz. Jak mu przypominałam żeby wypił po powrocie z pracy (bo rano sama mu robię) to się wściekał ze nie jest małym dzieckiem- jak nie przypominałam to dwa razy nie wziął ! A później do mnie z tekstem czy tego nie można kupić o innym smaku bo on pomarańczowego nie lubi !!! No myślałam ze mnie ch**** strzeli !! Strzeliłem focha na co on do mnie czy ciekawe czy jakbym musiała brać codziennie coś czego noe lubię to bym to robiła. No kurde !!! Helołłł!! Ja się tu niedługo będę musiała kłuć sama ze o innych procedurach z in vitro nie wspomnę!! A ten ma problem żeby dwa razy dziennie wypić szklankę wody o smaku pomarańczowym [emoji30][emoji30] to samo było z paleniem. Przestał palić papierosy ale pali taka odmianę epapierosa tylko więcej dymu robi. Dobrze wie ze niedługo musi przestać bo ivf nie dostaniem jeśli nie przestanie to tez wielkie fochy. No i weź się tu nie denerwuj ....

O kurde to się teraz wygadam [emoji23][emoji23] a miałam Cię tylko @Spark wesprzeć [emoji51][emoji23] No także tego - kto ma dać radę jak nie my ?;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze, ze sie wygadalas [emoji846] a faceci tacy som i nic z tym nie zrobisz. Delikutasne bzdziagwy jak ja to mowie [emoji23] im to leki to chyba trzeba dawac jak psu czy kotu. Schowane w kawalek kielbasy [emoji23]

reklama
Znam tez samuraja. Mam nadzieję, ze się poprawia. Samo wyeliminowanie glutenu robi wiele. AIP jest trochę uciążliwe, ale mąż już ponad rok jest.
Bulbasku znajdę w necie info na temat tej diety Paleo? Dlaczego na niej jesteś ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Aaah szkoda gadać... żremy się o wszystko, dosłownie! Wszystko mnie w nim wkurza, WSZYSTKO! A szczególnie, że w ogóle o siebie nie dba, nic a nic, siedziałby tylko w domu. Po nocce śpi, potem wstaje na 3h i znowu idziie spać przed pracą, wiecznie zmęczony! Nic dziwnego jak po powrociie z pracy je golonke, potem po obudzeniu obiad potem byle coo i w pracy kanapki! Przytył od roku 16kg! I tylko gazowane gazowane i gazowane! A jak proszę, żeby zmienił trochę sposób żywienia albo wodę pił, to zaraz, że wszystkieego mu bronię i znów kłótnia! Aaa!
Aj co on myśli? Taki tryb życia nie sprzyja płodności...no Ci faceci.

Mój za to ostatnio bardzo zdrowo. Choć on zawsze raczej zdrowo i ćwiczy. Ja też powoli się przestawiam. Woda zamiast coli,soki warzywne itp. Tylko z kawy nie umiem zrezygnować a czytam że zaburza transport jajeczka zapłodnionego...a ja z 5 dziennie. Rozpuszczalne i duuużo mleka ale jednak...
Dziewczyny pomocy :D
emoji23.png
'
Zobacz załącznik 793352

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A to moje.dwie urwiski.

Cudne!! [emoji7]

Haha serio...przeroslo mnie to zadanie [emoji23]

No wlasnie! Sto lat! [emoji322][emoji323][emoji512][emoji255] piekny wiek i z tej okazji zycze Ci jeszcze przynajmniej 3 takich cwiercwieczy w zdrowiu i otoczona miloscia z kazdej strony [emoji8]

Dziękuje ślicznie mam tylko jedno marzenie, takie jak każda z nas. Mam nadzieje ze się uda kiedyś [emoji5]

Piekne :)

Dziewczynki, napiszcie cos wiecej o swoich zwierzakach :)

Bardzo mi przykro.
Mi przy tacie duza ulge dawala mysl, ze juz nie cierpi.
Mam nadzieje, ze ta mysl chociaz troszke Wam pomaga w tej sytuacji.
Tulam.

A ja sobie nie wyobrazam miec siersci w domu, dlatego wybralam maltanczyka :)

Nie martwie sie jakos strasznie. Po prostu nie chce sobie pluc w twarz, ze niczego nie zrobilam chociaz moglam. Jestem typem czlowieka co zawsze dmucha na zimne :) jak powiedza, ze wszystko jest okej to bede przeszczesliwa.
Na ostatnim USG wiem, ze pare rzeczy jest okej ale w ostatnim cyklu mialam duze plamienia po przytulankach a okres to wygladal raczej jak wypadanie skrzepow a nie krwawienie. No i boli mnie czesto i gesto podbrzusze. Chce to sprawdzic.
A teraz przynajmniej bez dylematow mofe sobie wziac leki na skore.

Ja mam dwuletnia sunie shih tzu Dejzi [emoji5]jest domowym przytulaskiem i śpiochem. To chyba taka moja i męża rekompensata za brak maleństwa... jest przeurocza, mogłabym długo opowiadać.. [emoji5]

A mnie jakaś wirusowka dopadła niby goràczki nie mam ale jestem bardzo osłabiona i zakatarzona.
niestety z facetem nie pomogę. Mój to akirat ma takie fazy ze raz lata kebaby zamawia a za dwa dni na mnie wrzeszczy że żadnych obiadkow mam nie robic bo przytył. Ćwiczy co drugi dzień, brzuszki, pompki i hantle baa jeszcze.mnie motywuje. Od roku zrzucil prawie 10kg ale nadal chlop jak dąb bo 187cm i 94kg a ja 168cm i 60kg.
Niestety jest z tych samców co raz tak raz siak więc nigdy nie wiem czy akurat jest faza żarcie czy faza odchudzanie. Ja sie osobiście nie odcvhudzam ale wagę kontroluje bo chce utrzymać te 59-60kg. Miałam już czas ze ważylam 70kg i to nie będąc w ciąży.
Oj ja w ciąży to 68. Przy karmieniu 52 a teraz bez ciąży też blisko 70...po 30 przemiana materii już nie ta...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu ... świetny plan !!! Mam nadzieję, że wszystko będzie git i walczymy dalej ![emoji123] [emoji123] [emoji123]

Arrow STO LAT !!! [emoji323] [emoji322] [emoji324] [emoji512] ... Eh piękny wiek

Sylwka przykro mi kochana [emoji17] ... tule Cię mocno

Pieseczki macie cudne [emoji4]

reklama
Bulbasku znajdę w necie info na temat tej diety Paleo? Dlaczego na niej jesteś ?

Tak znajdziesz. Polecam Polski przewodnik paleo Iwona Wierzbicka prekursorka paleo w Polsce. Zmotywowala mnie do tego m.in.moja strata i maz. pomyślałam, że organizm może nie był przygotowany, może czegoś zabrakło. Czytałam wiele na temat ogromnego,negatywnego wpływu glutenu na nasze zdrowie. Od kiedy na niej jestem czuję się wspaniale, mialam jakieś krostki na plecach- nie mam ani jednej. Włosy mialam gęste i mocne, ale widzę że jeszcze bardziej są lśniące. Dodatkowo lykam suplementy bez chemii. Miltiwitamina Doctors' Jest uznana za najlepszą w Europie i na świecie, folia DoctorsBest, dodatkowo Wit. DTEZ tej samej firmy 5000 jednostek oraz K2MK7 od Zieby (Ukryte terapie).

Do góry