judytka777
Fanka BB :)
ja też nie używam podpasek.nawet ze spiralą używałam tamponówO nie! Nie znosze podpasek! [emoji21][emoji21][emoji21]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też nie używam podpasek.nawet ze spiralą używałam tamponówO nie! Nie znosze podpasek! [emoji21][emoji21][emoji21]
Nasze wspomagacze w walce o 2 kreski[emoji6]ja od tego cyklu z wiesiołkiem choć śluzu płodnego nie brakuje. Ale nie zaszkodzi jeszcze więcej[emoji1]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha, mówiłam! Ja też ją odkryłam dopiero parę miesięcy temu, naprawdę stawia na nogi bardzo szybko :-) mój Filip jak często katar mu na uszy przechodził, tak po wodzie morskiej ani razu się nie zdarzyło :-) cieszę się, że pomogłam [emoji8]Lanvin lovja [emoji173] [emoji8] za ta wodę morska ... wreszcie mój mózg otrzymał odpowiednią dawkę tlenu i wrócił na swoje obroty
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja też nie lubię :-) teraz używam te Bella perfekta maxi, ale na noc :-)O nie! Nie znosze podpasek! [emoji21][emoji21][emoji21]
Byłam. "Taka uroda". Hormony anty albo spirala...no ale jak jak ja tu no ciążę walczę? Całe życie takie mam obfite. 3 lekarzy już to sprawdzało...ani torbieli ani mięśniakow ani endometriozy...no hormony. Ale przed ciążą tego nie ogarne. Po założę mirene a teraz niestety...A byłaś u lekarza z tym? Za obfite krwawki to tez nie zbyt dobrze :/
Ja muszę to i to. Tampon w 1 dniach nie wystarczy...ja też nie używam podpasek.nawet ze spiralą używałam tamponów
Ja wyciskam kapsułki na łyżeczkę. Tak w ulotce jest. Nie jest zły. Za to parzyłam siemię lniane i na rzygi mnie ciąga...wiesiolek tylko do owu można...No ładnie ładnie [emoji16] zainteresował mnie tez żel, może się skuszę [emoji3] wiesiołka jeszcze trochę mam ale był dla mnie tak ohydny, że z ledwością go piłam ( tabletek nie umiem połykać [emoji12])
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie i przed i po ciąży takie obfite...jak się uda to spokój na 9 mcy[emoji6]a potem tab anty albo mirena...Ja też pierwsze dni do podwójnie i tam pon i podpaska. Teraz na hormonach jest dużo lepiej ale w sumie nie wiem jak moje miesiączki po ciąży wyglądają bo cały czas tablety aż ciekawa jestem czy coś się zmieniło.
Oby oby [emoji4] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] za nas, zeby to bylo to i za wszystkie staraczki!O kurczaki może to znak chyba o ile pamiętam Nessi też się coś przyplatalo a była ciąża. Hehe gdyby to było wyznacznikiem