reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nasze wspomagacze w walce o 2 kreski[emoji6]ja od tego cyklu z wiesiołkiem choć śluzu płodnego nie brakuje. Ale nie zaszkodzi jeszcze więcej[emoji1]
1485087522-aaaaaa.jpeg
1485087527-aaaaaa.jpeg
1485087532-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No ładnie ładnie [emoji16] zainteresował mnie tez żel, może się skuszę [emoji3] wiesiołka jeszcze trochę mam ale był dla mnie tak ohydny, że z ledwością go piłam ( tabletek nie umiem połykać [emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin lovja [emoji173] [emoji8] za ta wodę morska ... wreszcie mój mózg otrzymał odpowiednią dawkę tlenu i wrócił na swoje obroty

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ha, mówiłam! Ja też ją odkryłam dopiero parę miesięcy temu, naprawdę stawia na nogi bardzo szybko :-) mój Filip jak często katar mu na uszy przechodził, tak po wodzie morskiej ani razu się nie zdarzyło :-) cieszę się, że pomogłam [emoji8]

O nie! Nie znosze podpasek! [emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie lubię :-) teraz używam te Bella perfekta maxi, ale na noc :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

A byłaś u lekarza z tym? Za obfite krwawki to tez nie zbyt dobrze :/

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam. "Taka uroda". Hormony anty albo spirala...no ale jak jak ja tu no ciążę walczę? Całe życie takie mam obfite. 3 lekarzy już to sprawdzało...ani torbieli ani mięśniakow ani endometriozy...no hormony. Ale przed ciążą tego nie ogarne. Po założę mirene a teraz niestety...

Oczywiście anemia murowana ale teraz ją lecze bo wczesniej olałam. Dobrze się czułam więc...ale w ubiegłym roku grzybica miesiąc w miesiąc. Nie mogłam wyleczyć. Zbadalam cukier i te żelazo...od kiedy biorę Tarydyferon i kompleks wit B jest ok. Żadnych infekcji. Tfu tfu!

Ostatnia edycja:
No ładnie ładnie [emoji16] zainteresował mnie tez żel, może się skuszę [emoji3] wiesiołka jeszcze trochę mam ale był dla mnie tak ohydny, że z ledwością go piłam ( tabletek nie umiem połykać [emoji12])

Ja wyciskam kapsułki na łyżeczkę. Tak w ulotce jest. Nie jest zły. Za to parzyłam siemię lniane i na rzygi mnie ciąga...wiesiolek tylko do owu można...

Ja też pierwsze dni do podwójnie i tam pon i podpaska. Teraz na hormonach jest dużo lepiej ale w sumie nie wiem jak moje miesiączki po ciąży wyglądają bo cały czas tablety aż ciekawa jestem czy coś się zmieniło.

Ja też pierwsze dni do podwójnie i tam pon i podpaska. Teraz na hormonach jest dużo lepiej ale w sumie nie wiem jak moje miesiączki po ciąży wyglądają bo cały czas tablety aż ciekawa jestem czy coś się zmieniło.
U mnie i przed i po ciąży takie obfite...jak się uda to spokój na 9 mcy[emoji6]a potem tab anty albo mirena...

O kurczaki :D może to znak :) :) :) chyba o ile pamiętam Nessi też się coś przyplatalo a była ciąża. Hehe gdyby to było wyznacznikiem :D
Oby oby [emoji4] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] za nas, zeby to bylo to i za wszystkie staraczki!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja wodę morska stosuje jak mały sie urodził ale na mocniejszy katar u nas to tylko mucofluid działa [emoji6]
To ja jestem odmieńcem bo ja wole podpaski [emoji12]
Joaszka, a ten żel będziecie pierwszy raz stosować?

Do góry