reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasku u mnie tak samo ... o kurka dziwne to. A i mnie pokuwa lewy jajnik aż czuje to klucie promieniujace w macicy ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
O kurczaki :D może to znak :) :) :) chyba o ile pamiętam Nessi też się coś przyplatalo a była ciąża. Hehe gdyby to było wyznacznikiem :D

reklama
Ja za chwilę ubieram dzieci i idę na spacer,może zahaczymy o polski sklep. Mam ochotę na barszcz z uszkami.:szok:
Wieczorem jakieś boboseksy i jutro może rano jeszcze P. zgwalce jak młoda pójdzie do szkoły.:-D
I myślę już co jutro na obiad...mam w planach też zrobić pastę jajeczną.:) Uwielbiam.
Idę ogarniac dzieci.:)

Mogę dołączyć do Was na Facebooku?

Wyslij mi na priva swoj link do fb :)

@magoo daleka jestem od oceniania osob po probie samobojczej, sama borykam sie z MS od 10 roku zycia. Nikt kto mnie zna nie domyslilby sie bo ja zawsze usmiechnieta chodze.

bc9e47087985cf36b9ac475e7e333545.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry