reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja wodę morska stosuje jak mały sie urodził ale na mocniejszy katar u nas to tylko mucofluid działa [emoji6]
To ja jestem odmieńcem bo ja wole podpaski [emoji12]
Joaszka, a ten żel będziecie pierwszy raz stosować?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie. Już w tym cyklu był. No ale efektu brak. Chodzi o to że ślina i inne żele intymne niszczą plemniki. Ten jest zasadowy tak jak sperma[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wodę morska stosuje jak mały sie urodził ale na mocniejszy katar u nas to tylko mucofluid działa [emoji6]
To ja jestem odmieńcem bo ja wole podpaski [emoji12]
Joaszka, a ten żel będziecie pierwszy raz stosować?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesteś :) też wolę podpaski. Zresztą moi ginekolodzy uważali zawsze, że tampony to nienaturalne i niestety powodują infekcje intymne. A że ja im wierzę,to stosuje się do zaleceń ;) :p

Nie jesteś :) też wolę podpaski. Zresztą moi ginekolodzy uważali zawsze, że tampony to nienaturalne i niestety powodują infekcje intymne. A że ja im wierzę,to stosuje się do zaleceń ;) :p
No uwierz że gdybym mogła to bym chodziła. Mam tak obfite że podpaska to na 5 min by starczyła a w nocy bym się utopila. Prawidłowo stosowane i często zmieniane nie powodują infekcji. Stosuje o 16 r.ż. i dopiero w ubiegłym roku w wieku 36 lat miałam grzybice. I nie przez tampony a anemie. Poza tym nie lubię czuć podpaski między nogami ale muszę...choćby nie wiem jak cueńka mi przeszkadza...nawet wkładki mnie drażnią więc nie noszę[emoji6]

No uwierz że gdybym mogła to bym chodziła. Mam tak obfite że podpaska to na 5 min by starczyła a w nocy bym się utopila. Prawidłowo stosowane i często zmieniane nie powodują infekcji. Stosuje o 16 r.ż. i dopiero w ubiegłym roku w wieku 36 lat miałam grzybice. I nie przez tampony a anemie.

Popieram, ja też tylko na tamponach jechałam i zero infekcji ...
Tampony to wynalazek stulecia - i chwała temu kto tego dokonał.

Popieram, ja też tylko na tamponach jechałam i zero infekcji ...
Tampony to wynalazek stulecia - i chwała temu kto tego dokonał.
Całe szczęście jest wybór[emoji6]kto może i chce używa podpasek. Inny tamponow. A inni kubeczkow menstruacyjnych[emoji6] Pamiętam jak mama moja z watą albo ligniną[emoji33]

Całe szczęście jest wybór[emoji6]kto może i chce używa podpasek. Inny tamponow. A inni kubeczkow menstruacyjnych[emoji6] Pamiętam jak mama moja z watą albo ligniną[emoji33]

No wata i lignina to był Meksyk . ja stosowałam za nastolatki te ogromne grube podpaski bella pamiętasz ? Jak się w getrach ćwiczyło na wf-ie to był taki wstyd, bo na dupie normalnie je było znać .,,
Takie czasy ..

No wata i lignina to był Meksyk . ja stosowałam za nastolatki te ogromne grube podpaski bella pamiętasz ? Jak się w getrach ćwiczyło na wf-ie to był taki wstyd, bo na dupie normalnie je było znać .,,
Takie czasy ..
Ja od pierwszej miesiączki na tamponach[emoji6]dostałam w wieku 16 lat pierwszą[emoji6]tylko wtedy mini a teraz super plus...

reklama
Do góry