reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja wodę morska stosuje jak mały sie urodził ale na mocniejszy katar u nas to tylko mucofluid działa [emoji6]
To ja jestem odmieńcem bo ja wole podpaski [emoji12]
Joaszka, a ten żel będziecie pierwszy raz stosować?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie. Już w tym cyklu był. No ale efektu brak. Chodzi o to że ślina i inne żele intymne niszczą plemniki. Ten jest zasadowy tak jak sperma[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wodę morska stosuje jak mały sie urodził ale na mocniejszy katar u nas to tylko mucofluid działa [emoji6]
To ja jestem odmieńcem bo ja wole podpaski [emoji12]
Joaszka, a ten żel będziecie pierwszy raz stosować?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jesteś :) też wolę podpaski. Zresztą moi ginekolodzy uważali zawsze, że tampony to nienaturalne i niestety powodują infekcje intymne. A że ja im wierzę,to stosuje się do zaleceń ;) :p

Nie jesteś :) też wolę podpaski. Zresztą moi ginekolodzy uważali zawsze, że tampony to nienaturalne i niestety powodują infekcje intymne. A że ja im wierzę,to stosuje się do zaleceń ;) :p
No uwierz że gdybym mogła to bym chodziła. Mam tak obfite że podpaska to na 5 min by starczyła a w nocy bym się utopila. Prawidłowo stosowane i często zmieniane nie powodują infekcji. Stosuje o 16 r.ż. i dopiero w ubiegłym roku w wieku 36 lat miałam grzybice. I nie przez tampony a anemie. Poza tym nie lubię czuć podpaski między nogami ale muszę...choćby nie wiem jak cueńka mi przeszkadza...nawet wkładki mnie drażnią więc nie noszę[emoji6]

No uwierz że gdybym mogła to bym chodziła. Mam tak obfite że podpaska to na 5 min by starczyła a w nocy bym się utopila. Prawidłowo stosowane i często zmieniane nie powodują infekcji. Stosuje o 16 r.ż. i dopiero w ubiegłym roku w wieku 36 lat miałam grzybice. I nie przez tampony a anemie.

Popieram, ja też tylko na tamponach jechałam i zero infekcji ...
Tampony to wynalazek stulecia - i chwała temu kto tego dokonał.

Popieram, ja też tylko na tamponach jechałam i zero infekcji ...
Tampony to wynalazek stulecia - i chwała temu kto tego dokonał.
Całe szczęście jest wybór[emoji6]kto może i chce używa podpasek. Inny tamponow. A inni kubeczkow menstruacyjnych[emoji6] Pamiętam jak mama moja z watą albo ligniną[emoji33]

Całe szczęście jest wybór[emoji6]kto może i chce używa podpasek. Inny tamponow. A inni kubeczkow menstruacyjnych[emoji6] Pamiętam jak mama moja z watą albo ligniną[emoji33]

No wata i lignina to był Meksyk . ja stosowałam za nastolatki te ogromne grube podpaski bella pamiętasz ? Jak się w getrach ćwiczyło na wf-ie to był taki wstyd, bo na dupie normalnie je było znać .,,
Takie czasy ..

No wata i lignina to był Meksyk . ja stosowałam za nastolatki te ogromne grube podpaski bella pamiętasz ? Jak się w getrach ćwiczyło na wf-ie to był taki wstyd, bo na dupie normalnie je było znać .,,
Takie czasy ..
Ja od pierwszej miesiączki na tamponach[emoji6]dostałam w wieku 16 lat pierwszą[emoji6]tylko wtedy mini a teraz super plus...

reklama
Do góry