Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niech rosnie na potege ♥Wg suwaczka 8 tydz i 6 dni tzn. jutro wejdę w 10 tydzień ,aż nie mogę w to uwierzyć a jeszcze tak niedawno pokazywałam wam teścika
Brzucho słabo wybija, ostatnio apetyt nie dopisywał
Zobacz załącznik 792402
zdrowiej szybko :*U mnie 38.3 wzięłam apap i nie schodzi [emoji26] [emoji26] [emoji26]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Boziu ♥Ach uwierz mi Lanvin, że czytam was cały czas i fluidki wysyłam z nadzieją, że uda się wam wszystkim ,kibicuję jak tylko mogę po cichu liczę na efekty
U mnie wszystko ok dzidzia rośnie, byłam na wizycie z nfz dostałam skierowanie na badania i nowe zdjęcie heh wyraźniejsze niż na prywatnej :-/ następna wizyta 26.01 Zobacz załącznik 792399
Nerwowe to mało powiedziane4 dni do @ ja na mega w...wie. Nawrzeszczałam dziś na córkę,męża...[emoji20]straszne to jest. Gorzej niż hormony w ciąży. Wtedy byłam oazą spokoju...Czy Wy też jesteście takie nerwowe przed @??
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się czujesz?