reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wody, wody, wody...czuje sie jakbym maraton przebiegla, tyle czytania mialam [emoji12] az sie zmeczylam [emoji23]

--- Mififi --- aaaaaaa piekne kreski [emoji173]️ ogoromnie gratuluje i zycze Ci okrutnie nudnych 9 miesiecy [emoji8]

--- basia --- przykro mi Rybko, tulam.

--- Lanvin --- przykro mi. Mam nadzieje, ze dong Ci pomoze z owulka i regulacja cyklu i szybko zaskoczysz [emoji4] Spark ma rewelacyjne efekty po nim to licze, ze u Ciebie bedzie tak samo [emoji1377]

--- Windy --- zyje, mamy maraton Wiatrakowo-Polsza-Wiatrakowo [emoji30] nie zdarzylam do gina ani na badania [emoji25] pozostaje mi blagac rodzinnego w Wiatrakowie o skierowanie.
A Twojej psinie mam gratulowac przyjscia Wrozki czy pocieszyc? [emoji12]

--- bertha --- matko, czytalam o objawach zrostow i chole*a pasuje. Bede blagac rodzinnego o skierowanie do gina! Nie chce poronic z tak glupiego powodu jak zrost.

--- evelinia --- jaki maluni czlowieczek!!! Napatrzec sie nie moge [emoji7]

--- Joaszka --- uwierz, dziekujcie Wszechswiatowi, ze nie mam dostepu do broni nuklearnej bo podczas PMSu nie recze za siebie [emoji23] sama ze soba nie moge wytrzymac i szukam tylko zaczepki :/

A co do " Harry'ego, mojej bezgranicznej milosci, Pottera" [emoji38] to ledwo odkrylam audiobooki na yt to znikly [emoji24] a cieszylam sie jak dziecko, ze moglam sobie posluchac w pracy.

Widze, ze ominela mnie kolejna awantura [emoji12]Czemu nie widze postow alpine, widze je tylko jako cytaty u ktorejs z Was?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O co chodzi z tym dongiem? Na co to jest? W tabletkach? Ja piję wg zaleceń gin inofolic. Ma wyregulować hormony po odstawieniu anty i przyśpieszyć owulację, która już była.

@Paraplu , ona napalona, wiec mi chyba tylko wspolczuc pozostalo... cale osiedle juz chyba wie ze jest płodna, nie idzie ogarnac na spacerze xd

a alpine widac strzeliła takiego hardcorowego focha, ze nawet posty pousuwała. przynajmniej na to wychodzi :D

Syriuuuuszzzzzz :( :( :( :( :D
[emoji20]

Lanvin wstawiłaś może tabelki?
Spark wrzuciła na fb do ponownej weryfikacji, bo tabelka fiksuje i zmienia daty @. Jesteś na grupie na fb? Jeśli nie, to podeślij mi linka do swojego profilu w pw i Cię dodam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
A teraz nudne wieści z mojego frontu w robocie. Dziś kolejna wizyta u pani personalnej :( chyba całą ta firma to jedna wielka klika. Dowiedziałam się, że mam kiepską wydajność i dlatego mam taka ocenę, a nie za zwolnienie... Cholera, że ja nie nagrałam tego co mi mówił na ocenie!!!! SZLAG!!! :( Linia zbudowana jest z trzech osób. Wszystkie pracujemy na jedną wydajność. Dwie dziewczyny mają dobrą, ja złą... Ja jestem na ostatnim stanowisku i muszę wszystko co one podadzą zapakować inaczej one nie będą mogły robić... one robiły, wydajność linii jest moja jest zła... Żebyśmy jeszcze tego nie pilnowały, a pilnujemy żeby zawsze w tabelach wydajność była na zielono, czyli ok. Nonsens. We wtorek mam spotkanie z kierownikiem i zażądałam dowodów mojego nieróbstwa... Wkur...a mnie to wszystko. Cholerny kłamca, nie lubi mnie i chce udupić.
A tak w ogóle to 16dc. Śluzu dużo, chęci do bzykanka zero, jutro usg dowcipne i zobaczymy co tam słychać u moich torbieli ;)

Do góry