Wody, wody, wody...czuje sie jakbym maraton przebiegla, tyle czytania mialam [emoji12] az sie zmeczylam [emoji23]
--- Mififi --- aaaaaaa piekne kreski [emoji173]️ ogoromnie gratuluje i zycze Ci okrutnie nudnych 9 miesiecy [emoji8]
--- basia --- przykro mi Rybko, tulam.
--- Lanvin --- przykro mi. Mam nadzieje, ze dong Ci pomoze z owulka i regulacja cyklu i szybko zaskoczysz [emoji4] Spark ma rewelacyjne efekty po nim to licze, ze u Ciebie bedzie tak samo [emoji1377]
--- Windy --- zyje, mamy maraton Wiatrakowo-Polsza-Wiatrakowo [emoji30] nie zdarzylam do gina ani na badania [emoji25] pozostaje mi blagac rodzinnego w Wiatrakowie o skierowanie.
A Twojej psinie mam gratulowac przyjscia Wrozki czy pocieszyc? [emoji12]
--- bertha --- matko, czytalam o objawach zrostow i chole*a pasuje. Bede blagac rodzinnego o skierowanie do gina! Nie chce poronic z tak glupiego powodu jak zrost.
--- evelinia --- jaki maluni czlowieczek!!! Napatrzec sie nie moge [emoji7]
--- Joaszka --- uwierz, dziekujcie Wszechswiatowi, ze nie mam dostepu do broni nuklearnej bo podczas PMSu nie recze za siebie [emoji23] sama ze soba nie moge wytrzymac i szukam tylko zaczepki :/
A co do " Harry'ego, mojej bezgranicznej milosci, Pottera" [emoji38] to ledwo odkrylam audiobooki na yt to znikly [emoji24] a cieszylam sie jak dziecko, ze moglam sobie posluchac w pracy.
Widze, ze ominela mnie kolejna awantura [emoji12]Czemu nie widze postow alpine, widze je tylko jako cytaty u ktorejs z Was?
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom