reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A teraz nudne wieści z mojego frontu w robocie. Dziś kolejna wizyta u pani personalnej :( chyba całą ta firma to jedna wielka klika. Dowiedziałam się, że mam kiepską wydajność i dlatego mam taka ocenę, a nie za zwolnienie... Cholera, że ja nie nagrałam tego co mi mówił na ocenie!!!! SZLAG!!! :( Linia zbudowana jest z trzech osób. Wszystkie pracujemy na jedną wydajność. Dwie dziewczyny mają dobrą, ja złą... Ja jestem na ostatnim stanowisku i muszę wszystko co one podadzą zapakować inaczej one nie będą mogły robić... one robiły, wydajność linii jest moja jest zła... Żebyśmy jeszcze tego nie pilnowały, a pilnujemy żeby zawsze w tabelach wydajność była na zielono, czyli ok. Nonsens. We wtorek mam spotkanie z kierownikiem i zażądałam dowodów mojego nieróbstwa... Wkur...a mnie to wszystko. Cholerny kłamca, nie lubi mnie i chce udupić.
A tak w ogóle to 16dc. Śluzu dużo, chęci do bzykanka zero, jutro usg dowcipne i zobaczymy co tam słychać u moich torbieli ;)
Walcz dziewczyno. To normalny tryb - jeśli chcą Cie udupić za coś, co jest nie do końca zgodne z prawem to zaczynają wymyślać z innej beczki, tam, gdzie nie można udowodnić, że kłamią. Ja też jak zaszłam w ciążę z synkiem to się dowiedziałam nagle, że jestem kiepską nauczycielką i z tego powodu - a nie dlatego, że jestem w ciąży - szkoła językowa nie przedłuży mi umowy... a 2 miesiące wcześniej chciałam zrezygnować, bo pracowałam normalnie na etacie a popołudniami w szkole językowej, to szefowa sama mówiła mi, że moje grupy są bardzo ze mnie zadowolone i nie chcą innych nauczycieli, choć teoretycznie powinny być zmiany. I prosiła, żebym nie odchodziła...

reklama
[emoji20]

Spark wrzuciła na fb do ponownej weryfikacji, bo tabelka fiksuje i zmienia daty @. Jesteś na grupie na fb? Jeśli nie, to podeślij mi linka do swojego profilu w pw i Cię dodam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dziewczyny a gdzie ta tabelka bo coś mnie chyba,ominęło bądź,coś przetoczyłam

A teraz nudne wieści z mojego frontu w robocie. Dziś kolejna wizyta u pani personalnej :( chyba całą ta firma to jedna wielka klika. Dowiedziałam się, że mam kiepską wydajność i dlatego mam taka ocenę, a nie za zwolnienie... Cholera, że ja nie nagrałam tego co mi mówił na ocenie!!!! SZLAG!!! :( Linia zbudowana jest z trzech osób. Wszystkie pracujemy na jedną wydajność. Dwie dziewczyny mają dobrą, ja złą... Ja jestem na ostatnim stanowisku i muszę wszystko co one podadzą zapakować inaczej one nie będą mogły robić... one robiły, wydajność linii jest moja jest zła... Żebyśmy jeszcze tego nie pilnowały, a pilnujemy żeby zawsze w tabelach wydajność była na zielono, czyli ok. Nonsens. We wtorek mam spotkanie z kierownikiem i zażądałam dowodów mojego nieróbstwa... Wkur...a mnie to wszystko. Cholerny kłamca, nie lubi mnie i chce udupić.
A tak w ogóle to 16dc. Śluzu dużo, chęci do bzykanka zero, jutro usg dowcipne i zobaczymy co tam słychać u moich torbieli ;)
Trzymam kciuki aby torbiele poszły w las!!!

Ja już nie kumam...@ przyszła dziś...w 24 dc...no takich krótkich cykli to nie miałam...nigdy...wtf? Pokazuje mi kalendarz po zaznaczeniu miesiączki że owu była 10 dc...a mi 7 skonczyl się okres...a ok.10 to dopiero się rozkręcał płodny śluz i test owu z ledwo cieniem kreski...pozytyw był w 12 dc i 13 dc...pierdo...te całe starania. Nie mam siły[emoji20][emoji35]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już nie kumam...@ przyszła dziś...w 24 dc...no takich krótkich cykli to nie miałam...nigdy...wtf? Pokazuje mi kalendarz po zaznaczeniu miesiączki że owu była 10 dc...a mi 7 skonczyl się okres...a ok.10 to dopiero się rozkręcał płodny śluz i test owu z ledwo cieniem kreski...pozytyw był w 12 dc i 13 dc...pierdo...te całe starania. Nie mam siły[emoji20][emoji35]

No nie... co ta @ takie figle robi??? Przykro mi. Musimy dalej walczyć. Ja już zaraz po @ staram się działać, bo dużo jest przypadków, że dziewczyny zachodzą zaraz przed lub po @.
Głowa do góry. Który to cs ?

No nie... co ta @ takie figle robi??? Przykro mi. Musimy dalej walczyć. Ja już zaraz po @ staram się działać, bo dużo jest przypadków, że dziewczyny zachodzą zaraz przed lub po @.
Głowa do góry. Który to cs ?
Cykl zawsze 27 -26 dni. No nie ma opcji na owulacje 10 dc bo wtedy sucho. Śluz plodny rozciągliwy jak białko kurze był 12/13 dc...w 12 pozytywny test owu a 13 jajniki harcowały że hej. 15 dc już było po śluzie płodnym. Odpuszczam. Nie dam rady dłużej kombinować i męża budzić bo dni płodne. Z tą p...pracą zmianowa to do usranej śmierci będę czekać na chęci,możliwości i owu jednocześnie[emoji22]

reklama
Do góry