Może jeszcze za wcześnie kochana? Ehhja tez popijam winko- martini tylko w zwykłych skarpetach
ale złuszczające muszę koniecznie kupić! Gdzie kupiłaś?![]()
28dc, nie łudze sie nawet, haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jeszcze za wcześnie kochana? Ehhja tez popijam winko- martini tylko w zwykłych skarpetach
ale złuszczające muszę koniecznie kupić! Gdzie kupiłaś?![]()
PięknyWg suwaczka 8 tydz i 6 dni tzn. jutro wejdę w 10 tydzień ,aż nie mogę w to uwierzyć a jeszcze tak niedawno pokazywałam wam teścika
Brzucho słabo wybija, ostatnio apetyt nie dopisywał
Zobacz załącznik 792402
A Ty wiesz, że mi w tym cyklu dobrze pokazało. Tzn nie potwierdziłam monitoringiem, ale pik lh był wg testów 4.01, a @ przyszła wczoraj, lutealna 13dni. Zgadzaloby się nie?
Dziękuję Ci bardzo mfifi04 oby dalej było z górki
Kochana mi też nieraz pokazywalo ok, ale za to innym razem fałszywie dodatnie... kiedyś od owu do końca cały czas pozytyw, to trochę taka loteria przy pcos... mi już szkoda kasy, żeby i tak nie być pewnąA Ty wiesz, że mi w tym cyklu dobrze pokazało. Tzn nie potwierdziłam monitoringiem, ale pik lh był wg testów 4.01, a @ przyszła wczoraj, lutealna 13dni. Zgadzaloby się nie?
P.s Lanvin też ma pcos więc chyba powinna sobie odpuścić testowanie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, masz rację. Aczkolwiek to taka mała Iskierka była nadziei, że to może jednak nie pcos i organizm zaskoczy. Takie głupie ludzenie się [emoji6]Kochana mi też nieraz pokazywalo ok, ale za to innym razem fałszywie dodatnie... kiedyś od owu do końca cały czas pozytyw, to trochę taka loteria przy pcos... mi już szkoda kasy, żeby i tak nie być pewną![]()
Szczerze nie wiem jak z a, ale ja e też odpuściłamWiem, masz rację. Aczkolwiek to taka mała Iskierka była nadziei, że to może jednak nie pcos i organizm zaskoczy. Takie głupie ludzenie się [emoji6]
Do 16 dc dong będzie ok? 1 czy 2 tabletki? Łykam osobno wit a+e, mogę nadal czy odstawić bo dong już ma sporo e?
Dziękuję za instrukcje [emoji8]@Lanvin mi wywolywal kolo 14-15dc, i lutelalna miałam wtedy trochę dłuższąja bym brała od 3dc do 20 na początek i monitorowala temperaturę
![]()
I ja się przyłączam, jestem mega fanką [emoji1]Tak mówicie? Ft3 i ft4 w górnej granicy, ale dobra nie wkręcam sobie
Przybij piątkę, też lecę z Harrym ale zamiast wina mam herbatę. I chusteczki pod ręką bo Syriusz umrze to się zaleje łzami jak dziecko haha
Cudo [emoji173]Wg suwaczka 8 tydz i 6 dni tzn. jutro wejdę w 10 tydzień ,aż nie mogę w to uwierzyć a jeszcze tak niedawno pokazywałam wam teścika
Brzucho słabo wybija, ostatnio apetyt nie dopisywał
Zobacz załącznik 792402