reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Może jeszcze za wcześnie kochana? Ehh
emoji53.png
ja tez popijam winko- martini tylko w zwykłych skarpetach
emoji23.png
ale złuszczające muszę koniecznie kupić! Gdzie kupiłaś?

28dc, nie łudze sie nawet, haha :D a skarpetki w Naturze, akurat jest promocja na skarpetki z shefoot za 11,99 :D

reklama
@Lanvin możesz robić owu, tylko możesz kasy trochę udać, bo pewnie od 11dc. Musialabys zacząć do... niewiadomo kiedy [emoji14]
Tobie @Martaldz przy pcos nie radzę :)
A Ty wiesz, że mi w tym cyklu dobrze pokazało. Tzn nie potwierdziłam monitoringiem, ale pik lh był wg testów 4.01, a @ przyszła wczoraj, lutealna 13dni. Zgadzaloby się nie?
P.s Lanvin też ma pcos więc chyba powinna sobie odpuścić testowanie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A Ty wiesz, że mi w tym cyklu dobrze pokazało. Tzn nie potwierdziłam monitoringiem, ale pik lh był wg testów 4.01, a @ przyszła wczoraj, lutealna 13dni. Zgadzaloby się nie?
P.s Lanvin też ma pcos więc chyba powinna sobie odpuścić testowanie

Kochana mi też nieraz pokazywalo ok, ale za to innym razem fałszywie dodatnie... kiedyś od owu do końca cały czas pozytyw, to trochę taka loteria przy pcos... mi już szkoda kasy, żeby i tak nie być pewną :)

Edytuje: raz w 12dcc pokazało mi pozytyw, jak poszłam za 2 dni na monitoring to lekarz do mnie: no ww tym tygodniu proszę się starać, za 3-4 dni powinna być owulacja bo pęcherzyki rosną...wtf... :D zwątpiłam :o po 4 dniach taki ból, że uło :D

Kochana mi też nieraz pokazywalo ok, ale za to innym razem fałszywie dodatnie... kiedyś od owu do końca cały czas pozytyw, to trochę taka loteria przy pcos... mi już szkoda kasy, żeby i tak nie być pewną :)
Wiem, masz rację. Aczkolwiek to taka mała Iskierka była nadziei, że to może jednak nie pcos i organizm zaskoczy. Takie głupie ludzenie się [emoji6]
Do 16 dc dong będzie ok? 1 czy 2 tabletki? Łykam osobno wit a+e, mogę nadal czy odstawić bo dong już ma sporo e?

Wiem, masz rację. Aczkolwiek to taka mała Iskierka była nadziei, że to może jednak nie pcos i organizm zaskoczy. Takie głupie ludzenie się [emoji6]
Do 16 dc dong będzie ok? 1 czy 2 tabletki? Łykam osobno wit a+e, mogę nadal czy odstawić bo dong już ma sporo e?

Szczerze nie wiem jak z a, ale ja e też odpuściłam :) jeszcze jaak zioła piję....
2 tabletki dziennie :)
Ja niee nie mówię, że u Ciebie nie było owu akurat wtedy, mówię jak u mnie, ale wiesz, mój organizm dziwny jest :p

Tzn. Ja nie zrezygnowałam z e całkiem bo mam duzy niedobor i nawet e na recepte, 400 jendostek, ale zmniejszylam sporo, do 100p tylko :)

Ostatnia edycja:
reklama
@Lanvin mi wywolywal kolo 14-15dc, i lutelalna miałam wtedy trochę dłuższą :) ja bym brała od 3dc do 20 na początek i monitorowala temperaturę :)
Dziękuję za instrukcje [emoji8]

Tak mówicie? Ft3 i ft4 w górnej granicy, ale dobra nie wkręcam sobie

Przybij piątkę, też lecę z Harrym ale zamiast wina mam herbatę. I chusteczki pod ręką bo Syriusz umrze to się zaleje łzami jak dziecko haha

I ja się przyłączam, jestem mega fanką [emoji1]

Wg suwaczka 8 tydz i 6 dni tzn. jutro wejdę w 10 tydzień ,aż nie mogę w to uwierzyć a jeszcze tak niedawno pokazywałam wam teścika
Brzucho słabo wybija, ostatnio apetyt nie dopisywał
Zobacz załącznik 792402
Cudo [emoji173]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry