reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Morelciu chyba zbyt mocno reagujesz. Ania napisala swoje SUBIEKTYWNE odczucia do ktorych ma pelne prawo.

Ja szczerze nie trawie CzarnejMadzi, babsko mnie wku*wia niemilosiernie ;) i dalam temu upust w kilku(nastu [emoji12]) postach i nikt mi nie napisal, ze nie mam racji bo to moje subiektywne odczucia i mam do nich prawo. Sa dziewczyny ktorym to babsko nie przeszkadza, ba, sa takie co ja lubia a ja bym jej najchetniej leb ukrecila [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana. Ania wątek lipcówek obsmarowuje dalej choć nie ma racji. Jestem raczej obiektywna bo nie piszę po 100 postów dziennie a raczej od czasu do czasu i wkurza mnie niemiłosiernie gdy ktoś wymyśla rzeczy, które nie miały miejsca.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Kochana. Ania wątek lipcówek obsmarowuje dalej choć nie ma racji. Jestem raczej obiektywna bo nie piszę po 100 postów dziennie a raczej od czasu do czasu i wkurza mnie niemiłosiernie gdy ktoś wymyśla rzeczy, które nie miały miejsca.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Dalej obstaje przy tym, ze w kwestii subiektywnych odczuc nie mozna mowic o racji badz jej braku :)
Kazdy ma swoja racje, Twoja jest Twojsza a moja jest mojsza [emoji23]

Na wynikach sie nie znam ale mnie zastanowilo jak oni badaja zapach spermy [emoji848][emoji23] laborant sam wacha? Ciekawe czy zdarzylo mu sie wsadzic przypadkowo czubek nosa w preparat? I ogolnie to nie wiem czy bym chciala calymi dniami wachac czyjas sperme [emoji23][emoji23][emoji23]

A wracajac do Was to zycze powodzenia z IUI [emoji1377] moze uda sie jak Hanutce, za pierwszym razem :)

@Paraplu jesteś niemożliwa :-D

Oby jak najmniej takich ludzi co nie akceptują zdania innych i obrażają ludzi nazywając brudami.
Morela wstyd!! Jesteś i będziesz matką, zastanów się troszkę nad sobą.

Dziewczyny wejdźcie na lipcówki i przeczytajcie jak Morela nazywa ludzi brudami. I odpowiedzcie sobie na pytanie same.

@Ania@ & @Morela_87 :
Ej, zamiast się obrzucać obelgami publicznie, może skontaktujcie się ze sobą na priv i wyjaśnijcie co i jak. Nie wciągajcie w Wasze nieporozumienia innych dziewczyn!

Dzieczyny, czy któraś z Was zwróciła uwagę na mój post z przed kilku godzin, doradzicie coś?

reklama
Dalej obstaje przy tym, ze w kwestii subiektywnych odczuc nie mozna mowic o racji badz jej braku :)
Kazdy ma swoja racje, Twoja jest Twojsza a moja jest mojsza [emoji23]

To się zgadza. Ona żyje w przekonaniu, że lipcówki są nie miłe. Na to co ma w głowie nie mam wpływu.

Zazwyczaj nie ruszają mnie takie rzeczy ale tym razem dałam się ponieść i sprowokować jakiejś babie, która lubi mieszać.

Więc ku Twojej uciesze droga Anno wypiszę się z tego wątku a Ty proszę Cię grzecznie spadaj z lipcówek.

Trzymajcie się dziewczyny i walczcie o swoje marzenia.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Do góry