reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U nas są podgrupki, serio?! :o ciekawe czy do którejś należę xD

@arrow92 posiew zeby sprawdzić czy nie m jakiejś infekcji, zapalenia, które mogłoby prowadzić do pogoorszenia nasienia czy coś :p
Okropne badanie, w sensie wkładają Ci w pytonga jakiś patyk żeby wymaz wziąć, i gdzie indziej tyż :p nie powiedziałam oczywiście mojeemu jak to wygląda bo by nie poszedł ogólnie do androloga, ale potem chciał mnie zagilgotać na śmierć!!! :p udawałam, że nie wiedziałam, że to tak, i mi odpuścił :p

Uuuu laaaa brzmi groźnie. Ale mój chyba nie będzie miał problemu z oddaniem próbki [emoji4] mąż miał wypadek samochodowy i miał już z 10 operacji i ciagle cewnikowanie wiec przyzwyczajony do "ingerencji" w ciało [emoji1]
Myśle ze spróbujemy z tym posiewem [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To się zgadza. Ona żyje w przekonaniu, że lipcówki są nie miłe. Na to co ma w głowie nie mam wpływu.

Zazwyczaj nie ruszają mnie takie rzeczy ale tym razem dałam się ponieść i sprowokować jakiejś babie, która lubi mieszać.

Więc ku Twojej uciesze droga Anno wypiszę się z tego wątku a Ty proszę Cię grzecznie spadaj z lipcówek.

Trzymajcie się dziewczyny i walczcie o swoje marzenia.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela, żenujące naprawdę [emoji849]
"Ona żyje w przekonaniu ze lipcowki są niemile" - No i co z tego? Wydaje mi sie, ze ma do tego prawo i tak jak Paraplu napisała to nie jest kwestia niczyjej racji tylko subiektywnej oceny. Dla Ciebie Ania nie ma racji, dla Ani nie masz ty.

"Na to co ma w głowie nie mam wpływu" - to po co walczysz jak lew zeby jej udowodnić ze nie ma racji i lipcowki są fajne? Who cares?

Nie rozumiem czemu to roztrzasasz na wątku staraczek, co my mamy do tego? Ania sobie napisała, ze nie lubi lipcowek a ty to rozdmuchujesz do wielkiego halo. Daj spokój.

Ja mam termin na sierpień i tez mi na sierpniowkach nie pasuje, atmosfera co chwile jest tam bardzo średnia, ale to moje subiektywne odczucie, czyż nie?

Dziewczyny,nie kłóćcie się,to nie ma sensu żadnego. :)
Mnie się zawsze to forum kojarzyło z fantastycznymi babkami, czy to były staraczki,czy też ciężarówki z miesiąca,w którym byłam w ciąży. Baaaardzo rzadko zdarzały się nieprzyjemne kłótnie czy jakieś takie rzeczy. Najczęściej dziewczyny były miłe,pomocne i zawsze znalazły dobre słowo. Ale wiadomo,to kwestia indywidualna. W przeciwieństwie do innego popularnego forum,na którym normą jest wzajemne obrzucanie się błotem i zdołowanie człowieka,żeby się tylko samemu dowartościować...:realmad::no2:
Ja powolutku zmierzam w kierunku młodego + łazienka + wanna ,a potem usypianie...młoda też do mycia i do spania..i tak średnio od 19:30-20:00 mam wolne.:-D Może uda mi się P. namówić na małe co nieco,ale że chory,to zbytnio nie będę nalegać. 7dc, to żalu większego nie będzie.:rolleyes2:
No i ponawiam moje pytanie: czy teściki owu można robić już od 7dc czy lepiej poczekać??:confused:

Kurczaki ale mnie ominęło.
Siwa tak mi przykro, tak się jarałam twoimi testami. Buuuu
Ania@ zostań z nami, chętnie Przyjmujemy ciążowe opowieści.
Nessi ale czadowo, myślisz czy to clo czy macie w rodzinie bliźniaki?

Ja jestem po owu i żeby nie nakrecac się to śmigam z chłopakami na sanki. Mamy fajna górkę blisko domu i tym sposobem nie wkrecam sobie różnych objawów.

Buziaki dla was niezależnie z którego jesteście obozu.

Dziewczyny,nie kłóćcie się,to nie ma sensu żadnego. :)
Mnie się zawsze to forum kojarzyło z fantastycznymi babkami, czy to były staraczki,czy też ciężarówki z miesiąca,w którym byłam w ciąży. Baaaardzo rzadko zdarzały się nieprzyjemne kłótnie czy jakieś takie rzeczy. Najczęściej dziewczyny były miłe,pomocne i zawsze znalazły dobre słowo. Ale wiadomo,to kwestia indywidualna. W przeciwieństwie do innego popularnego forum,na którym normą jest wzajemne obrzucanie się błotem i zdołowanie człowieka,żeby się tylko samemu dowartościować...:realmad::no2:
Ja powolutku zmierzam w kierunku młodego + łazienka + wanna ,a potem usypianie...młoda też do mycia i do spania..i tak średnio od 19:30-20:00 mam wolne.:-D Może uda mi się P. namówić na małe co nieco,ale że chory,to zbytnio nie będę nalegać. 7dc, to żalu większego nie będzie.:rolleyes2:
No i ponawiam moje pytanie: czy teściki owu można robić już od 7dc czy lepiej poczekać??:confused:
Ilu dniowe masz cykle? Bo jak dluzsze niz +/- 27 dni to ja bym tak wczesnie nie robila. Szkoda kasy ;)

Bardzo mi zależy na odpowiedzi ...Czy któraś z was brała Lametta?
Czesc :)
Ja nie pomoge, pierwsze slysze.

Paraplu no właśnie raczej dłuższe, po porodzie mi się na 2-3 miesiące wyregulowało,co 28 dni idealnie,a potem znowu to samo,co przedtem...35dc...27dc...42dc...29dc...i tak w kratkę.
Choć i tak rekord to było u mnie 66 dc,ale to było przy staraniach o drugie dziecko.:no:
Ale dzięki za radę, w tym układzie wstrzymam się jeszcze kilka dni .:-p
Dobra,idę już naprawdę myć młodego,bo się tu zasiedzę.:-D:-D:-D Wpadnę po 20. :p

reklama
o masakra:eek::szok: widac w tym kraju nie dość ze trzeba byc zdrowym zeby chorowac, to do tego jeszcze bogatym... :realmad:
Tragedia....

Też mnie zmrozilo znowu, 2 tyg temu wydalam 200 na posiew i homocysteinę.
Nie wiem, może zrobię tylko część, ale boję się, że potem będę sobie plula w brodę...

On jest spoko, nie ma problemu u niego ze skierowaniem. No nic, pojde go niego bo jego znam a rodzinnych nie i moze byc trudniej. Poprosze go o to co moze mi wypisac na NFZ a reszte sobie najwyzej doplace.
Oczywiscie o ile zdarze bo w PL bede raptem niecaly 1 dzien :/

Nie wiem do której u Ciebie pobierają krew bo to też różnie w przychodniach bywa, ale mam nadzieję, że zdążysz że wszystkim. Chociaż progesteron po owulacje chyba powinno się robić nie? A Ciebie martwią te plamienia głównie po zabiegu?

Patrz, że wahają te spermy bidoki, nic dziwnego, że się tyle płaci za prywatne badania. Trzeba im jakoś wynagrodzić haha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry