reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U nas są podgrupki, serio?! :o ciekawe czy do którejś należę xD

@arrow92 posiew zeby sprawdzić czy nie m jakiejś infekcji, zapalenia, które mogłoby prowadzić do pogoorszenia nasienia czy coś :p
Okropne badanie, w sensie wkładają Ci w pytonga jakiś patyk żeby wymaz wziąć, i gdzie indziej tyż :p nie powiedziałam oczywiście mojeemu jak to wygląda bo by nie poszedł ogólnie do androloga, ale potem chciał mnie zagilgotać na śmierć!!! :p udawałam, że nie wiedziałam, że to tak, i mi odpuścił :p

Uuuu laaaa brzmi groźnie. Ale mój chyba nie będzie miał problemu z oddaniem próbki [emoji4] mąż miał wypadek samochodowy i miał już z 10 operacji i ciagle cewnikowanie wiec przyzwyczajony do "ingerencji" w ciało [emoji1]
Myśle ze spróbujemy z tym posiewem [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To się zgadza. Ona żyje w przekonaniu, że lipcówki są nie miłe. Na to co ma w głowie nie mam wpływu.

Zazwyczaj nie ruszają mnie takie rzeczy ale tym razem dałam się ponieść i sprowokować jakiejś babie, która lubi mieszać.

Więc ku Twojej uciesze droga Anno wypiszę się z tego wątku a Ty proszę Cię grzecznie spadaj z lipcówek.

Trzymajcie się dziewczyny i walczcie o swoje marzenia.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela, żenujące naprawdę [emoji849]
"Ona żyje w przekonaniu ze lipcowki są niemile" - No i co z tego? Wydaje mi sie, ze ma do tego prawo i tak jak Paraplu napisała to nie jest kwestia niczyjej racji tylko subiektywnej oceny. Dla Ciebie Ania nie ma racji, dla Ani nie masz ty.

"Na to co ma w głowie nie mam wpływu" - to po co walczysz jak lew zeby jej udowodnić ze nie ma racji i lipcowki są fajne? Who cares?

Nie rozumiem czemu to roztrzasasz na wątku staraczek, co my mamy do tego? Ania sobie napisała, ze nie lubi lipcowek a ty to rozdmuchujesz do wielkiego halo. Daj spokój.

Ja mam termin na sierpień i tez mi na sierpniowkach nie pasuje, atmosfera co chwile jest tam bardzo średnia, ale to moje subiektywne odczucie, czyż nie?

Dziewczyny,nie kłóćcie się,to nie ma sensu żadnego. :)
Mnie się zawsze to forum kojarzyło z fantastycznymi babkami, czy to były staraczki,czy też ciężarówki z miesiąca,w którym byłam w ciąży. Baaaardzo rzadko zdarzały się nieprzyjemne kłótnie czy jakieś takie rzeczy. Najczęściej dziewczyny były miłe,pomocne i zawsze znalazły dobre słowo. Ale wiadomo,to kwestia indywidualna. W przeciwieństwie do innego popularnego forum,na którym normą jest wzajemne obrzucanie się błotem i zdołowanie człowieka,żeby się tylko samemu dowartościować...:realmad::no2:
Ja powolutku zmierzam w kierunku młodego + łazienka + wanna ,a potem usypianie...młoda też do mycia i do spania..i tak średnio od 19:30-20:00 mam wolne.:-D Może uda mi się P. namówić na małe co nieco,ale że chory,to zbytnio nie będę nalegać. 7dc, to żalu większego nie będzie.:rolleyes2:
No i ponawiam moje pytanie: czy teściki owu można robić już od 7dc czy lepiej poczekać??:confused:

Kurczaki ale mnie ominęło.
Siwa tak mi przykro, tak się jarałam twoimi testami. Buuuu
Ania@ zostań z nami, chętnie Przyjmujemy ciążowe opowieści.
Nessi ale czadowo, myślisz czy to clo czy macie w rodzinie bliźniaki?

Ja jestem po owu i żeby nie nakrecac się to śmigam z chłopakami na sanki. Mamy fajna górkę blisko domu i tym sposobem nie wkrecam sobie różnych objawów.

Buziaki dla was niezależnie z którego jesteście obozu.

Dziewczyny,nie kłóćcie się,to nie ma sensu żadnego. :)
Mnie się zawsze to forum kojarzyło z fantastycznymi babkami, czy to były staraczki,czy też ciężarówki z miesiąca,w którym byłam w ciąży. Baaaardzo rzadko zdarzały się nieprzyjemne kłótnie czy jakieś takie rzeczy. Najczęściej dziewczyny były miłe,pomocne i zawsze znalazły dobre słowo. Ale wiadomo,to kwestia indywidualna. W przeciwieństwie do innego popularnego forum,na którym normą jest wzajemne obrzucanie się błotem i zdołowanie człowieka,żeby się tylko samemu dowartościować...:realmad::no2:
Ja powolutku zmierzam w kierunku młodego + łazienka + wanna ,a potem usypianie...młoda też do mycia i do spania..i tak średnio od 19:30-20:00 mam wolne.:-D Może uda mi się P. namówić na małe co nieco,ale że chory,to zbytnio nie będę nalegać. 7dc, to żalu większego nie będzie.:rolleyes2:
No i ponawiam moje pytanie: czy teściki owu można robić już od 7dc czy lepiej poczekać??:confused:
Ilu dniowe masz cykle? Bo jak dluzsze niz +/- 27 dni to ja bym tak wczesnie nie robila. Szkoda kasy ;)

Bardzo mi zależy na odpowiedzi ...Czy któraś z was brała Lametta?
Czesc :)
Ja nie pomoge, pierwsze slysze.

Paraplu no właśnie raczej dłuższe, po porodzie mi się na 2-3 miesiące wyregulowało,co 28 dni idealnie,a potem znowu to samo,co przedtem...35dc...27dc...42dc...29dc...i tak w kratkę.
Choć i tak rekord to było u mnie 66 dc,ale to było przy staraniach o drugie dziecko.:no:
Ale dzięki za radę, w tym układzie wstrzymam się jeszcze kilka dni .:-p
Dobra,idę już naprawdę myć młodego,bo się tu zasiedzę.:-D:-D:-D Wpadnę po 20. :p

reklama
o masakra:eek::szok: widac w tym kraju nie dość ze trzeba byc zdrowym zeby chorowac, to do tego jeszcze bogatym... :realmad:
Tragedia....

Też mnie zmrozilo znowu, 2 tyg temu wydalam 200 na posiew i homocysteinę.
Nie wiem, może zrobię tylko część, ale boję się, że potem będę sobie plula w brodę...

On jest spoko, nie ma problemu u niego ze skierowaniem. No nic, pojde go niego bo jego znam a rodzinnych nie i moze byc trudniej. Poprosze go o to co moze mi wypisac na NFZ a reszte sobie najwyzej doplace.
Oczywiscie o ile zdarze bo w PL bede raptem niecaly 1 dzien :/

Nie wiem do której u Ciebie pobierają krew bo to też różnie w przychodniach bywa, ale mam nadzieję, że zdążysz że wszystkim. Chociaż progesteron po owulacje chyba powinno się robić nie? A Ciebie martwią te plamienia głównie po zabiegu?

Patrz, że wahają te spermy bidoki, nic dziwnego, że się tyle płaci za prywatne badania. Trzeba im jakoś wynagrodzić haha

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry