reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co nieładnie jak taka prawda, tylko zdołowały człowieka i nic więcej. Na wszystko mają odpowiedź, zero pocieszenia i tylko obgadywanie. Piszę to co myślę.
Masz do tego prawo. To wolne forum. Ale piszesz o lipcówkach ogólnikowo - uważam
, że to krzywdzące. Piszę to co myślę.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Nie miałam na myśli Ciebie.
Ale piszę ogólnie na staraczkach zawsze jest miło i przyjemnie, a na lipcówkach parę osób tworzy zamknięty krąg i jest nieprzyjemnie.

Nie miałam na myśli Ciebie.
Ale piszę ogólnie na staraczkach zawsze jest miło i przyjemnie, a na lipcówkach parę osób tworzy zamknięty krąg i jest nieprzyjemnie.
Na staraczkach też są grupki i podgrupki i tak było i zawsze będzie. Zresztą uważam , że niepotrzebnie dałam się sprowokować. Kończę temat dodając jedynie, że nie masz racji.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

No to pisz sobie z lipcówkami jak ci się podobają, po co do mnie coś piszesz. No i widzisz samo twoje zachowanie nie masz racji, to głupie.

gratuluję 2 kresek
u nas ten cykl na straty, w sobotę kończą się płodne, P wraca dziś w nocy. Po głosie słychać, że padnięty. Ja też nie do życia- koniec semestru w szkole jest dobijający.
Jeszcze muszę zacząć dawać mojej 2.5latce euthyrox i nie mam pojęcia jak to zrobić, żeby brała i to jeszcze w miarę na czczo

reklama
Ano nie odzywam się ostatnio, ale czytam Was intensywnie. U mnie teraz samopoczucie o niebo lepsze, do tej pory schudłam 5 kilo. W poniedziałek ginekolog, liczę na to, że poznam płec. :)
Lanvin dzięki, że o mnie pamiętasz.
Który Ty masz teraz tydzień? Pokaz brzunio :-)

Dziewczyny doradzcie mi czy mogę wziąść paracetamol na goraczke? Bo nie wiem czy jestem w ciazy termin @ dopiero na 25

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry