reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha no co? Zastanawialam sie jak to badanie zapachu wyglada [emoji12] Morelcia potwierdzila, ze laborant wacha sperme. Matko kochana dobrze, ze nie trzeba badac jej smaku [emoji33][emoji23]

Lo jezusicku jaka awantura. Nie lubicie sie to sie zablokujcie i po sprawie, zadna dzieki temu nie musi znikac z zadnego watku :)

@gabrika o ktory post chodzi bo ja juz wiekowa o demencja starcza przechodzi u mnie swoj renesans [emoji12] i nie pamietam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha no co? Zastanawialam sie jak to badanie zapachu wyglada [emoji12] Morelcia potwierdzila, ze laborant wacha sperme. Matko kochana dobrze, ze nie trzeba badac jej smaku [emoji33][emoji23]

Lo jezusicku jaka awantura. Nie lubicie sie to sie zablokujcie i po sprawie, zadna dzieki temu nie musi znikac z zadnego watku :)

@Paraplu przez Ciebie mój stary patrzy na mnie jak na wariatkę, która śmieje się do lapka :p
Ale z drugiej strony, ciekawe jak trzeba byłoby ten smak opisać :D

@Paraplu przez Ciebie mój stary patrzy na mnie jak na wariatkę, która śmieje się do lapka :p
Ale z drugiej strony, ciekawe jak trzeba byłoby ten smak opisać :D

I ciekawe ile roznych sperm trzeba by bylo sprobowac aby poznac wszystkie mozliwe opcje smakowe tegoz preparatu [emoji848][emoji23] i je jakos sklasyfikowac [emoji23]

Gabrika, też mi post jakoś umknął, przypomnij o co chodziło [emoji16]

Matko, poszłam po żarcie dla piesy a tu takie rewelacje... [emoji55] Dziewczyny, dajcie spokój. Kolejna awantura i o takie rzeczy. Dorosłe kobity jesteście, zalatwcie to inaczej... I taka moja prośba - to co się dzieje u was na lipcowkach niech tam zostanie, nie musicie wszystkich w to wciagac, ja na przykład nie czuję się z tym dobrze. [emoji4] [emoji53]

Poza tym zamarzlam [emoji33] [emoji301]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U nas są podgrupki, serio?! :o ciekawe czy do którejś należę xD

@arrow92 posiew zeby sprawdzić czy nie m jakiejś infekcji, zapalenia, które mogłoby prowadzić do pogoorszenia nasienia czy coś :p
Okropne badanie, w sensie wkładają Ci w pytonga jakiś patyk żeby wymaz wziąć, i gdzie indziej tyż :p nie powiedziałam oczywiście mojeemu jak to wygląda bo by nie poszedł ogólnie do androloga, ale potem chciał mnie zagilgotać na śmierć!!! :p udawałam, że nie wiedziałam, że to tak, i mi odpuścił :p

Część dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy którejś z was po nieudanych staraniach, a nawet in vitro udało się zajść na Lametta??

reklama
Do góry