reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha no co? Zastanawialam sie jak to badanie zapachu wyglada [emoji12] Morelcia potwierdzila, ze laborant wacha sperme. Matko kochana dobrze, ze nie trzeba badac jej smaku [emoji33][emoji23]

Lo jezusicku jaka awantura. Nie lubicie sie to sie zablokujcie i po sprawie, zadna dzieki temu nie musi znikac z zadnego watku :)

@gabrika o ktory post chodzi bo ja juz wiekowa o demencja starcza przechodzi u mnie swoj renesans [emoji12] i nie pamietam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha no co? Zastanawialam sie jak to badanie zapachu wyglada [emoji12] Morelcia potwierdzila, ze laborant wacha sperme. Matko kochana dobrze, ze nie trzeba badac jej smaku [emoji33][emoji23]

Lo jezusicku jaka awantura. Nie lubicie sie to sie zablokujcie i po sprawie, zadna dzieki temu nie musi znikac z zadnego watku :)

@Paraplu przez Ciebie mój stary patrzy na mnie jak na wariatkę, która śmieje się do lapka :p
Ale z drugiej strony, ciekawe jak trzeba byłoby ten smak opisać :D

@Paraplu przez Ciebie mój stary patrzy na mnie jak na wariatkę, która śmieje się do lapka :p
Ale z drugiej strony, ciekawe jak trzeba byłoby ten smak opisać :D

I ciekawe ile roznych sperm trzeba by bylo sprobowac aby poznac wszystkie mozliwe opcje smakowe tegoz preparatu [emoji848][emoji23] i je jakos sklasyfikowac [emoji23]

Gabrika, też mi post jakoś umknął, przypomnij o co chodziło [emoji16]

Matko, poszłam po żarcie dla piesy a tu takie rewelacje... [emoji55] Dziewczyny, dajcie spokój. Kolejna awantura i o takie rzeczy. Dorosłe kobity jesteście, zalatwcie to inaczej... I taka moja prośba - to co się dzieje u was na lipcowkach niech tam zostanie, nie musicie wszystkich w to wciagac, ja na przykład nie czuję się z tym dobrze. [emoji4] [emoji53]

Poza tym zamarzlam [emoji33] [emoji301]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U nas są podgrupki, serio?! :o ciekawe czy do którejś należę xD

@arrow92 posiew zeby sprawdzić czy nie m jakiejś infekcji, zapalenia, które mogłoby prowadzić do pogoorszenia nasienia czy coś :p
Okropne badanie, w sensie wkładają Ci w pytonga jakiś patyk żeby wymaz wziąć, i gdzie indziej tyż :p nie powiedziałam oczywiście mojeemu jak to wygląda bo by nie poszedł ogólnie do androloga, ale potem chciał mnie zagilgotać na śmierć!!! :p udawałam, że nie wiedziałam, że to tak, i mi odpuścił :p

Część dziewczyny. Jestem tu nowa. Czy którejś z was po nieudanych staraniach, a nawet in vitro udało się zajść na Lametta??

reklama
Do góry