reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No to pisz sobie z lipcówkami jak ci się podobają, po co do mnie coś piszesz. No i widzisz samo twoje zachowanie nie masz racji, to głupie.
Oczywiście , że będę pisać ale również tutaj się udzielam od czasu do czasu i nie mogę bezczynnie patrzeć jak obsmarowujesz wątek , w którym najwidoczniej się nie odnalazłaś bądź nie chciałaś odnaleźć.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Tak, powiedział żeby zoperować żylaki najpierw . Ale jak już wcześniej pisałam nie bardzo chcemy operacji. Był pomysł żeby nasienie zamrozić i wtedy się operować. Ale jakoś od tego pomysłu odeszliśmy.
Ja się boje ze na iui jest zbyt mało żołnierzyków. Dlatego się zastanawiam. Ale z drugiej strony to w październiku zaszłam naturalnie wiec jak to możliwe? [emoji4]
Chyba napiszą maila do kliniki i zapytam jakie musza być wyniki nasienia żeby nas zakwalifikowali. W invicta kiedyś czytałam ze musi być minimum 10 mln a mój ma 8 mln ale jak to w praktyce wyglada to nie mam pojęcia.
A na bierząco biorę od listopada euthyrox, bromergon kwas foliowy duphaston i od tygodnia donga [emoji1] i stymulacja CLO i pregnyl

Moja wątroba kiedyś padnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja też wysiądzie,łapka w górę

W aptece się maz pytał i mu nie dała paracetamolu kazała iść do lekarza jak najszybciej. Mówi że w pierwszym trymestrze nie wolno.

Wolno jest nawet specjalny dla kobiet w ciąży a paracetamol to Apap wiec to kupisz i w markecie. Btw jaka specjalistka w aptece.... [emoji58]

Oczywiście , że będę pisać ale również tutaj się udzielam od czasu do czasu i nie mogę bezczynnie patrzeć jak obsmarowujesz wątek , w którym najwidoczniej się nie odnalazłaś bądź nie chciałaś odnaleźć.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morelciu chyba zbyt mocno reagujesz. Ania napisala swoje SUBIEKTYWNE odczucia do ktorych ma pelne prawo.

Ja szczerze nie trawie CzarnejMadzi, babsko mnie wku*wia niemilosiernie ;) i dalam temu upust w kilku(nastu [emoji12]) postach i nikt mi nie napisal, ze nie mam racji bo to moje subiektywne odczucia i mam do nich prawo. Sa dziewczyny ktorym to babsko nie przeszkadza, ba, sa takie co ja lubia a ja bym jej najchetniej leb ukrecila [emoji23]

reklama
Do góry