arrow92
Fanka BB :)
Elbląg [emoji173]
Sasiadka? czy beka z Elbląga? [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elbląg [emoji173]
Oczywiście , że będę pisać ale również tutaj się udzielam od czasu do czasu i nie mogę bezczynnie patrzeć jak obsmarowujesz wątek , w którym najwidoczniej się nie odnalazłaś bądź nie chciałaś odnaleźć.No to pisz sobie z lipcówkami jak ci się podobają, po co do mnie coś piszesz. No i widzisz samo twoje zachowanie nie masz racji, to głupie.
Moja też wysiądzie,łapka w góręTak, powiedział żeby zoperować żylaki najpierw . Ale jak już wcześniej pisałam nie bardzo chcemy operacji. Był pomysł żeby nasienie zamrozić i wtedy się operować. Ale jakoś od tego pomysłu odeszliśmy.
Ja się boje ze na iui jest zbyt mało żołnierzyków. Dlatego się zastanawiam. Ale z drugiej strony to w październiku zaszłam naturalnie wiec jak to możliwe? [emoji4]
Chyba napiszą maila do kliniki i zapytam jakie musza być wyniki nasienia żeby nas zakwalifikowali. W invicta kiedyś czytałam ze musi być minimum 10 mln a mój ma 8 mln ale jak to w praktyce wyglada to nie mam pojęcia.
A na bierząco biorę od listopada euthyrox, bromergon kwas foliowy duphaston i od tygodnia donga [emoji1] i stymulacja CLO i pregnyl
Moja wątroba kiedyś padnie
Kobieto nie masz innych zajęc niż przeżywanie co ktoś napisze?Oczywiście , że będę pisać ale również tutaj się udzielam od czasu do czasu i nie mogę bezczynnie patrzeć jak obsmarowujesz wątek , w którym najwidoczniej się nie odnalazłaś bądź nie chciałaś odnaleźć.
Ale po co Ci ma zlecac badanie moczu?
W aptece się maz pytał i mu nie dała paracetamolu kazała iść do lekarza jak najszybciej. Mówi że w pierwszym trymestrze nie wolno.
Oczywiście , że będę pisać ale również tutaj się udzielam od czasu do czasu i nie mogę bezczynnie patrzeć jak obsmarowujesz wątek , w którym najwidoczniej się nie odnalazłaś bądź nie chciałaś odnaleźć.
Rodzice mieszkają niedaleko . Elbląg fajne miasto ❤