reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Myślę, że może. Jak podaje dobra przyczynę w tych wszystkich skierowaniach to da radę. Jak gin jest ok to pewnie wypisze Ci co będzie mógł, a resztę będziesz musiała dopłacić.
Ja właśnie policzyłam, to te, które chce zrobić jutro wyjdą mnie 307zl [emoji53] [emoji44] to już tak jakby bez komentarza...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

On jest spoko, nie ma problemu u niego ze skierowaniem. No nic, pojde go niego bo jego znam a rodzinnych nie i moze byc trudniej. Poprosze go o to co moze mi wypisac na NFZ a reszte sobie najwyzej doplace.
Oczywiscie o ile zdarze bo w PL bede raptem niecaly 1 dzien :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mialam identycznie! Jeszcze zanim zrobilam test to umieralam ze zmeczenia po 2 godzinach od wstania. W pracy to sie nawet poryczalam z braku sil.

Tez lubie sprzatac :) a odkurzanie w szczegolnosci, nie ma to jak swiezo odkurzuna podloga [emoji7] gotowanie przerzucam na K bo z calego serca nienawiedze gotowac :)

Ahhhh pieknosci [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ pieknie Ci ta beta rosnie! Ogormnie gratuluje [emoji8]

Dziekuje za odpowiedz :)

Na wynikach sie nie znam ale mnie zastanowilo jak oni badaja zapach spermy [emoji848][emoji23] laborant sam wacha? Ciekawe czy zdarzylo mu sie wsadzic przypadkowo czubek nosa w preparat? I ogolnie to nie wiem czy bym chciala calymi dniami wachac czyjas sperme [emoji23][emoji23][emoji23]

A wracajac do Was to zycze powodzenia z IUI [emoji1377] moze uda sie jak Hanutce, za pierwszym razem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha - tak jak kiedyś pisałam pracuje w laboratorium i robimy wszystkie możliwe badania. Między innymi badanie nasienia. Tak - diagnosta wącha , ogląda , wpatruje się itd :)

Dodam, że to już potem znieczulica jest jak robisz codziennie tysiące takich rzeczy. :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry