reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka. U mnie @ jak w zegarku przyszła rano. Termin kolejnej 18.02. Cykl pozostaje nadal 40 bo będzie nadal bez prób.

1usavcqgt1dml95x.png
Przykro mi Magdus :(((((

u mnie piekne 2 kreski, wiec udalo sie w pierwszym cyklu ;) w sumie sie ciesze ze nie bylam "staraczka" zbyt dlugo, trzymam za was kciuki i wysylam kreskowe fuidy ;) wizyte mam 31.01 a w lutym mamy jechac do wloch na narty i zastanawiamy sie jak to teraz ogarnac :)
Gratuluje!!!
I przy okazji sie pytam gdzie fota? Dajze oczy nacieszyc :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie piekne 2 kreski, wiec udalo sie w pierwszym cyklu ;) w sumie sie ciesze ze nie bylam "staraczka" zbyt dlugo, trzymam za was kciuki i wysylam kreskowe fuidy ;) wizyte mam 31.01 a w lutym mamy jechac do wloch na narty i zastanawiamy sie jak to teraz ogarnac :)

Gratulacje :) to jak wygrana w totolotka :):):)

To może kiedyś się na tą herbe skuszę, ale chyba muszę jeszcze dojrzeć[emoji1]

Dziewczyny, na co swędzi lewy cycek? Bo nos wiem, ale cyc... [emoji23] [emoji23] jakieś propozycje? [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny, doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @). Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą?

reklama
O matulu czlowieka nie ma pare godzin i juz jest w ogromnym tyle z postami [emoji12]

Dziewczynki mam pytanie :)
Do kogo lepiej udac sie po skierowanie na krew? Rodzinny czy do gina?
Chodzi mi o to ktory ma mozliwosc skierowania na wiecej badan.
Bo jesli zdarze to jutro rano bym poszla w Polsce do przychodni po skierowanie i zrobila badania te co moge w 4dc.
Tylko nie wiem do kogo lepiej isc :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rodzinny

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry