Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za ciebie też,26ide je oglądać i zastrzyk ale u mnie działa 36godz po podaniu u chyba dlatego nie zaskoczył oKochana ok, już rozumiemwczoraj pisałaś, że mają 12mm prawie a ja źle coś
czyli idealnie z tym zastrzykiem, powodzenia, trzymam kciuki!!!
Temperatura... u mnie nie podnosi się od początku cyklu ani o 0,1, a zawsze jest duży skok...Skąd wiesz że nie było, robiłaś testy?
Właśnie tak to jest i to potwierdzone. Im bardziej się starasz tym większa d... Moja koleżanka wpadła, mając Hashimoto i pcos, jakby chciała to pewnie starałaby się miesiącami... Bez sensu to wszystko.
Mi się chyba cykl znów skrócil, zaczynają mnie cyce boleć... To też bez sensu. [emoji19]
Co do kawy - ja po kawie umieram, mogę pić tylko mega lurę gdzie 3/4 kubka to mleko [emoji1] Ale herbatę i ziółka w każdej ilości [emoji173] [emoji477]
Lanvin, czekam na teścior!! [emoji16]
![]()
Kurde, dobre to? [emoji1] bo ja bym spróbowała, ale jakoś mnie na samą myśl odrzuca... [emoji23]Ja pamiętam swego czasu jak miałam bzika na bawarkę (herbata z mlekiem) teraz wyczekuję kiedy mnie to dosięgnie![]()
W smaku podobne do kawy z mlekiemKurde, dobre to? [emoji1] bo ja bym spróbowała, ale jakoś mnie na samą myśl odrzuca... [emoji23]
![]()
doooobre....Kurde, dobre to? [emoji1] bo ja bym spróbowała, ale jakoś mnie na samą myśl odrzuca... [emoji23]
![]()
U mnie od rodzinnego to ciężko cokolwiek dostac.O matulu czlowieka nie ma pare godzin i juz jest w ogromnym tyle z postami [emoji12]
Dziewczynki mam pytanie
Do kogo lepiej udac sie po skierowanie na krew? Rodzinny czy do gina?
Chodzi mi o to ktory ma mozliwosc skierowania na wiecej badan.
Bo jesli zdarze to jutro rano bym poszla w Polsce do przychodni po skierowanie i zrobila badania te co moge w 4dc.
Tylko nie wiem do kogo lepiej isc :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom